reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Ok tajemnicza jesteś [emoji12] sorki ale chyba ja przeoczyłam[emoji53]O historie ^^
kitqa
Po prostu nie chce zanudzac historiami o sobie [emoji14]Ok tajemnicza jesteś [emoji12] sorki ale chyba ja przeoczyłam[emoji53]
Masz na priv'ie
Grabcia123
cześć kochane..wiecie co..jestem wierząca moja tesciowa bardzo werzaca moja mama tez...dzis nas odwiedzily..mowie im o ich oczku w glowie (czyt. mój synek) a one ze jest urzekniety i zeby czary odprawic...wybuchłam śmiechem i powiedziałam ze średniowiecze mineło a czarownice wygineły..i przyszlo zasypianie - powtorka z wczoraj i przed wczoraj ja juz lzy w oczach..dobra robimy czary..nie minelo 5 min a moj synek wtulony we mnie spi...SZOK... i tak nie wierze w te czary no ale..zobaczymy jutro...
załamujecie mnie kochane...NA PRAWDE ŻADNEJ SIE NIE UDAŁO Z PLANOWANIEM PŁCI???!!!!
załamujecie mnie kochane...NA PRAWDE ŻADNEJ SIE NIE UDAŁO Z PLANOWANIEM PŁCI???!!!!
kitqa
Jakie to były czary?cześć kochane..wiecie co..jestem wierząca moja tesciowa bardzo werzaca moja mama tez...dzis nas odwiedzily..mowie im o ich oczku w glowie (czyt. mój synek) a one ze jest urzekniety i zeby czary odprawic...wybuchłam śmiechem i powiedziałam ze średniowiecze mineło a czarownice wygineły..i przyszlo zasypianie - powtorka z wczoraj i przed wczoraj ja juz lzy w oczach..dobra robimy czary..nie minelo 5 min a moj synek wtulony we mnie spi...SZOK... i tak nie wierze w te czary no ale..zobaczymy jutro...
Oprócz Imama to dotychczas żadna ze staraczek obecnych w ciąży nie spełniła większości 'kryteriów' w zaplanowaniu płci dziecka. Także nie można tak mówić : ) trzeba czekać na pozytywne wieści od kobiet które noo o starają się w 90%
Luisa2018
Tak... imama zrobiła WSZYSTKO! Co można było zrobić i się nie udało zaplanować. Chociaż ja nie lubię słowa „ nie udało” bo się udalo - jest boski zdrowy dzidziuś
Czytam czasem historie nawet tu na wątku i się udaje... ale.... kobietki którym się udało raczej spełniały może 50% kryteriów wiec.... znowu... będzie to co nam pisane...
Czytam czasem historie nawet tu na wątku i się udaje... ale.... kobietki którym się udało raczej spełniały może 50% kryteriów wiec.... znowu... będzie to co nam pisane...
Grabcia123
@kitqa podały mi dwie wersje wykonałam prostsza pierwsza częścią garderoby od ciała np podkoszulkiem - lewą stroną - wykonujemy ruchy zgodnie z ruchem wskazówek zegara 4 razy po buzi dziecka mówiąc słowa : oddejdźcie złe uroki w cztery kąty świata..
to jestem załamana mam tak życiowego pecha, że na bank mi tez sie nie uda
to jestem załamana mam tak życiowego pecha, że na bank mi tez sie nie uda
Grabcia123
no nie w tym sensie ! dla mnie to, że ma dziecko to cud..zreszta dla lekarzy tez...ale..operacja na kregosłup, składany łokiec guz przysadki...slub przekladany 3 razy....to zyciowy pech..Grabcia osobiście nie nazwałabym
Tego życiowym pechem...
reklama
Podziel się: