reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
cześć kochane..wiecie co..jestem wierząca moja tesciowa bardzo werzaca moja mama tez...dzis nas odwiedzily..mowie im o ich oczku w glowie (czyt. mój synek) a one ze jest urzekniety i zeby czary odprawic...wybuchłam śmiechem i powiedziałam ze średniowiecze mineło a czarownice wygineły..i przyszlo zasypianie - powtorka z wczoraj i przed wczoraj ja juz lzy w oczach..dobra robimy czary..nie minelo 5 min a moj synek wtulony we mnie spi...SZOK... i tak nie wierze w te czary no ale..zobaczymy jutro...
załamujecie mnie kochane...NA PRAWDE ŻADNEJ SIE NIE UDAŁO Z PLANOWANIEM PŁCI???!!!!

cześć kochane..wiecie co..jestem wierząca moja tesciowa bardzo werzaca moja mama tez...dzis nas odwiedzily..mowie im o ich oczku w glowie (czyt. mój synek) a one ze jest urzekniety i zeby czary odprawic...wybuchłam śmiechem i powiedziałam ze średniowiecze mineło a czarownice wygineły..i przyszlo zasypianie - powtorka z wczoraj i przed wczoraj ja juz lzy w oczach..dobra robimy czary..nie minelo 5 min a moj synek wtulony we mnie spi...SZOK... i tak nie wierze w te czary no ale..zobaczymy jutro...
załamujecie mnie kochane...NA PRAWDE ŻADNEJ SIE NIE UDAŁO Z PLANOWANIEM PŁCI???!!!!
Jakie to były czary?

Oprócz Imama to dotychczas żadna ze staraczek obecnych w ciąży nie spełniła większości 'kryteriów' w zaplanowaniu płci dziecka. Także nie można tak mówić : ) trzeba czekać na pozytywne wieści od kobiet które noo o starają się w 90%

Tak... imama zrobiła WSZYSTKO! Co można było zrobić i się nie udało zaplanować. Chociaż ja nie lubię słowa „ nie udało” bo się udalo - jest boski zdrowy dzidziuś :)

Czytam czasem historie nawet tu na wątku i się udaje... ale.... kobietki którym się udało raczej spełniały może 50% kryteriów wiec.... znowu... będzie to co nam pisane... ;)

@kitqa podały mi dwie wersje wykonałam prostsza :p pierwsza częścią garderoby od ciała np podkoszulkiem - lewą stroną - wykonujemy ruchy zgodnie z ruchem wskazówek zegara 4 razy po buzi dziecka mówiąc słowa : oddejdźcie złe uroki w cztery kąty świata..

to jestem załamana :( mam tak życiowego pecha, że na bank mi tez sie nie uda

reklama
Do góry