reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Szczypiorkowa chodzi o to że nub jest płaski, przyległy i wzdłuż kręgosłupa to jest dziewczynkowy (równoległy do kręgosłupa)
Czasem jest płaski ale ma 'cypelek' to jest chłopczykowy albo pod kątem do kręgosłupa chyba jakieś 30 stopni to też chłopczykowy. Patrz foto :)

Oddaję swój głos na Ingę : )
Zobacz załącznik 848542
Odnośnie tych foto ja tam na swoich nie widzę tak wyraźnego nuba..

Kruszynka123 czasem nie da się zrobić super typowego zdjęcia nuba, musi być takie co mierzy lekarz crl. Możesz nie mieć dobrego foto, ale ważne jest co widzi lekarz podczas całego badania. Oczywiście mowa o dobrych lekarzach : )

Dziewczyny a to chodzi o ten odstający kikutek (zaznaczyłam w kuleczko) bo ja widzę tam u góry stopę, i nie wiem czy to można uznać za nuba[emoji849]czy to kawałek nóżki[emoji850]ale ja się tam nie znam zbytnio...

@kitqa tak? A przypomnij mi jak to było.
W poprzednim poście nie mogłam wstawić foto więc wstawiam tutaj jeszcze raz.
IMG_20180420_195416.jpg

Załączniki

• IMG_20180420_195416.jpg
    IMG_20180420_195416.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 574
reklama
Do góry