Grabcia123
Fanka BB :)
no ja mam nadzieje ! wg planu działanie za równe 7 dniTo może tym razem los ci wszystko wynagrodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja mam nadzieje ! wg planu działanie za równe 7 dniTo może tym razem los ci wszystko wynagrodzi
no ja biorąc pod uwage ostatanie owu (17-18c) to za 7 - 8 dni w zaleznosci od testów owu bedziemy dzialac..pomijajac fakt, ze synek zostal poczety w urodziny męża a za tydzien w sobotę mąż ma urodziny chyba za duze nadzieje sobie robieA moje to hoho dopiero za miesiąc praktycznie cykl
Stracony
Mi siostra powiedziała że po co mi drugie skoro z pierwszym takie problemy.. Sama ma 2 chce 3 a nie ma lekkiego życia niestetyDziewczyny no to wielkie kciuki za owocne staranka i za wymarzone plcie :-)
My pomału mówimy wszystkim o 3 malenstwie i mam takie wrażenie że każdy myśli sobie ze po co im kolejne dziecko,przecież mają już 2 to im nie wystarczy... niby nikt mi tego nie powiedział prosto w oczy ale takie mam dziwne wrażenie.