reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@baby_girl Miciur-ka pisała, że to jak clo działa wiec bliźniaki chyba możliwe, ja mega owu czułam. Wiec jajo strusie chyba było [emoji23]

Ja w tym sama lukrecja a w następnym clo, dwa razy i finito.

reklama
Dziękuje Katrin
Takie małe to każde kochane [emoji173]️
Na fb z nubow z jeden grupy to naprawdę specjalistki i jak już wszystkie piszą ze chłopak/dziewczynka to nigdy pomyłki nie było. Lekarz to lekarz ale jak dobre zdj to one w tym „siedzą” lata i różne nawet tricky nuby określały dobrze.
Na tej grupie strictly nub theory??

Babygirl- nie musisz brac lukrecji juz iles tam miesiecy przed :) , wystarczy w cyklu staraniowym af-O, chyba ze chcesz spr. Czy lukrecja ci cos przestawi i kiedu bedzie owu, ( mi przesuneła z owu w 19 dc na owu w 14-15 dc)

Co do akcji nocnych to niestety tez takie mamy ,ja ograbiczyłam.teraz duzo rzeczy młodemu, i dziewczyny dobrze pisza za duzo bodzcow cos.sie dzieje i wycie gotowe, w nocy jakies zwidy rozne

Grabcia-zdarza sie ze po prostu puszcza nam nerwy pozniej zawsze wyrzuty sumienia za jakieś krzyki , no bywa , jestesmy tylko ludzmi :) , takze sie nie przejmuj ,troche.moze ogranicz tv i jakies tam bodzce przed spaniem z godzinke , jakies wyciszanie typu czytanie bajek przed snem,

Baby_girl, ja brałam lukrecję w 2 cyklach-oba z monitoringiem. Ovu w pierwszym cyklu LR był mega odczuwalny. Właśnie czekam na ovu II cyklu. Ale oba monitoringi stwierdzały jeden pęcherzyk dominujący.

Ps/ jeśli jutro będzie wzrost to owulacja wypada w 17 dniu cyklu?

Załączniki

• D7F154C1-A0E4-4A10-B48A-48F79841BF98.png
    D7F154C1-A0E4-4A10-B48A-48F79841BF98.png
    38,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry