reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Może to znak [emoji6]
Z całego serca chciałabym aby u Ciebie ten Igorek był niech już będzie ten siusiak, niech sie podniesie co ma sie podniesc [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Haha :D
@leeleeth ja juz nie liczę na podniesienie ale nie ukrywam, że aż mnie zrodziło.. Ja wiem, że pismo Święte to co 5te słowo syn i ojciec ale kurde w takiej kombinacji aż dziwnie się złożyło :) byłam. Jednak tak przejęta córka że nawet nie myślałam wiele o tych słowach. Zresztą to tylko słowa i przypadek :)

reklama
Szczypiorkowa oczywiście fałszywych nadziei nie chce komuś robić ale w 12 tygodniu ciężko mi uwierzyć w dziewczynkę. Oczysiscie myśle ze są tacy co określa
Płeć ale jakoś w jajca prędzej uwierzę. Mi dał pewność 100%. A z dziewczynek często robią się chłopcy ale to poza konkursem
Pisze , wiadomo trzeba myśleć już o trzeciej księżniczce
My już myślimy o 3ciej dziewczynce raczej :) po co zmieniać znów nastawienie :) to taki przypadek i zbieżność słów :)

Szczypiorkowa dopóki nie widziałaś nuba to bym za bardzo nie wierzyła temu lekarzowi skoro podobno tak pobieżnie wszystko sprawdza :-) U Kruszynki nub też płaski a ma być syn, skąd wiesz że nie jest taki i u ciebie? Nie widziałaś go, tak?
Poczekaj i na kolejnej wizycie jeżeli lekarz potwierdzi to wtedy można uznać to za prawdę ale jak narazie to ja wierzę w Igora jeszcze ;-) ✊

Mój lekarz w 12 tygodniu powiedział ze chłopcy na 100% daje sovie rękę uciąć itp itd. Każdej mojej znajomej jeśli mówił
Ze dziewczynka to na 80%. Tylko chłopcy wg niego są pewni na tak wczesnym etapie.

Jakby mi powiedział w 12 tyg zw girl to w życiu nie uwierzę. Nie dlatego ze bardzo chce i będę się bała ze to pomyłka a dlatego, ze znam mnóstwo przypadków ze z dziewczynki robi się chłopiec.

Kurczę jedna rzecz mnie mocno nurtuje. Niby baby dust metod taaaaaaka wielka ma
Sprawdzalność.....

A jednak an genderdreaming trochę słabo wychodzi. Tzn niczym się nie wyróżnia.... takie same statystyki to albo 4ed itp itd :/

Luisa, ja mam podobne wrazenie, cut off 2/3 dni nie ma super skuteczności . Ale ten czynnik tak mi mocno wszedł ze nie potrafie się wyzwolić i go odrzucić. Myśle ze większa role mogą mieć suple, zakwaszanie, a ten cut off robi się dla komfortu psychicznego. Przynajmniej u mnie tak jest[emoji12]

reklama
Szczypiorkowa nasza Miciurka miała w 12 tc tez mega płaski nub a synek. Także spokojnie, wiaodmo nie chce robić Ci nadzieji ale szansa jest!! Nuby dziewczynkowe maja prawo się unieść do 13 tc dlatego nawet na fb czy innych grupach zawsze piszą jak 12 tc jeszcze ze ma czas i się może podnieść.

Do góry