reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej :-( :(
powiecie mi jak żyć,jak to wszystko przetrzymać co za miesiąc :realmad:4 moje znaome bliższe i dalsze urodziły córki, następna ma na początek maja i każda fotki wysyła/wstawia w tym różu a mi serce pęka i wyje ....:frown: nie no fajnie,źe są szczęśliwe tylko dlatego mi nie dane...i zapomnieć trudno.
dlaczego tak to jest :sad:

@Gosica przypomnij co to ten hurry up? Zupełnie nie mogę sobie przypomnieć [emoji85]
@Luisa2018 tak często jest w starankowych cyklach, już Ci sie wydaje ze wszystko ogarniasz a tu wielka D...
@Jona22 Ty nic nie pisz! Ja to myśle, czy do terapeuty sie nie wybrać... bo tak mnie boli i te staranka na dziewczynkę nie są już przyjemne [emoji53]

Leeleth, 6 h przed docelowymi starankami mąż musi sobie zrobić dobrze, albo stosunek z prezerwatywa [emoji6] zmniejsza to ilość nasienia. Taki jest niby cel.

Jona ciężkie to... my rozumiemy... ale nie znam złotego środka jak przetrwać :(

Jak okazało się ze drugi dzidziuś to synek to bolało mnie trochę ale chwile. A jak
Go urodziłam to wierzcie mi lub nie ale totalnie nie interesowały mnie dziewczynki w ogóle. Jakby to pragnienie zniknęło, a jak
Ktoś komentował ze dwóch chłopców to potrafiłam się z tego śmiać itp na prawdę uwolnilam się od tych myśli :o aż do momentu kiedy zapragnęłam trzeciego i koniec...... zaczęło się na nowo :/

@Jona22 - to ja mam IDENTYCZNIE tylko na chłopca, przysięgam całutki fb, ludzie dookoła, reklamy - przysięgam wszędzie chłopcy.... Wrrrr...

@Marzycielka86 gdzie mój wyśniony Igor?! He?! :D

Dziewczyny, Powiem Wam więcej, dziś siedzę obok mojej córki która bawiła się książkami i naraz spadło jej pismo Święte (mamy tak w szeregu ustawione z resztą) ja zamyślona bo znów na tym cholerny fb widzę usg - Małego Karola - i w ostatniej chwili ją odepchnelam inaczej całość spadłaby na jej mikrostope więc złamanie gotowe, a pismo się otworzyło na stornie gdzie pierwszym zdaniem było 'przyszedł syn wyczekiwany'. Przysięgam zrobiło mi się na zmiane zimowe i ciepło. Taka zbieżność sytuacji :) chyba podświadomie ta stronę otworzyłam ehhhh - nie brać mnie za wariatke!!!! Nie traktuje tego jako wyrocznie i znaków :) tylko tak się aż dziwnie poskładalo...

@Jona22 - to ja mam IDENTYCZNIE tylko na chłopca, przysięgam całutki fb, ludzie dookoła, reklamy - przysięgam wszędzie chłopcy.... Wrrrr...

@Marzycielka86 gdzie mój wyśniony Igor?! He?! :D

Dziewczyny, Powiem Wam więcej, dziś siedzę obok mojej córki która bawiła się książkami i naraz spadło jej pismo Święte (mamy tak w szeregu ustawione z resztą) ja zamyślona bo znów na tym cholerny fb widzę usg - Małego Karola - i w ostatniej chwili ją odepchnelam inaczej całość spadłaby na jej mikrostope więc złamanie gotowe, a pismo się otworzyło na stornie gdzie pierwszym zdaniem było 'przyszedł syn wyczekiwany'. Przysięgam zrobiło mi się na zmiane zimowe i ciepło. Taka zbieżność sytuacji :) chyba podświadomie ta stronę otworzyłam ehhhh - nie brać mnie za wariatke!!!! Nie traktuje tego jako wyrocznie i znaków :) tylko tak się aż dziwnie poskładalo...

Może to znak [emoji6]
Z całego serca chciałabym aby u Ciebie ten Igorek był niech już będzie ten siusiak, niech sie podniesie co ma sie podniesc [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Szczypiorkowa tez mam nadzieje ze w momencie jeśli okaże się u nas trzeci chłopiec to wraz z jego narodzinami to minie. Mocno w to wierze, bo na prawdę po drugim porodzie przeszło
Mi totalnie chęć na córkę, wszyscy nawet wokół
Mówili „ widać ze jesteście szczęśliwi „ „ super rodzinka itp „ serio zero żalu i rozmyślań.

reklama
Szczypiorkowa oczywiście fałszywych nadziei nie chce komuś robić ale w 12 tygodniu ciężko mi uwierzyć w dziewczynkę. Oczysiscie myśle ze są tacy co określa
Płeć ale jakoś w jajca prędzej uwierzę. Mi dał pewność 100%. A z dziewczynek często robią się chłopcy ale to poza konkursem
Pisze , wiadomo trzeba myśleć już o trzeciej księżniczce

Do góry