reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki celuje w 26 kwietnia staranka. Poprawcie mnie co moge jeszcze dodac.
M przed piwko plus goraca kapiel
Ja tez piwo??
Po j&d 10min i rephresh
Musze sobie wszystko spisac ;)

Ja sobie robię plan na cykl a potem odhaczam bo sie gubię [emoji85]
IMG_5422.JPG

Załączniki

• IMG_5422.JPG
    IMG_5422.JPG
    265,5 KB · Wyświetleń: 320
reklama
Kruszynka i jak wyniki? Daj znać.

Leeleeth super plan ;-) teraz musi się już udać[emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny ale miałam piękny sen [emoji175]

Snilam ze urodziłam zdrowa córkę i karmilam ja piersią a ona tak chętnie ssala i była taka cudna [emoji7]
Aż nie chciałam się obudzić [emoji23]

Czyli wiadomo jaka u Ciebie płeć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]️[emoji166]

Kurde dziewczyny ale zła jestem :( tydzień temu pęcherzyk miał 14 mm i gin mowila ze niedziela / pon owu! Starania w sobotę. Śluz zniknął mi we wtorek wiec mówię super. A co dziś czwartek i mam śluz płodny.... nosz kuzwa.....

Kruszynka i jak wyniki? Daj znać.

Leeleeth super plan ;-) teraz musi się już udać[emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny ale miałam piękny sen [emoji175]

Snilam ze urodziłam zdrowa córkę i karmilam ja piersią a ona tak chętnie ssala i była taka cudna [emoji7]
Aż nie chciałam się obudzić [emoji23]
Wyniki idealne ryzyko minimalne wszystko w porządku [emoji171] [emoji7]
Oj ja wielokrotnie miałam takie sny, sny są odzwierciedleniem naszych marzeń i dlatego tak się dzieje[emoji6]

Wow, Leeleth pięknie wszystko spisane. Mam podobny plan, tyle ze my może zrobimy hurry up.
Marzycielka, sny się spełniają! Już niedługo się dowiesz ze to dziewczynka-wierze w to!!! [emoji4]
Luisa, czyli jednak ovu będzie jutro - w piątek? De facto przy 14 mm pęcherzyku pęknięcie gdzieś tydzień po! Hmm, teraz to już kompletnie nie wiem kiedy działać-chciałam dzisiaj ale w pon miałam 13 mm, wie ovu może tez dopiero w pon? Zwariować przyjdzie!

reklama
Gosica zwariować idzie. Zawsze miałam normalny cykl , śluz, szczytowy sluz, potem owu i tyle. Pierwszy raz
Mam tak ze śluz płodny zanika , i nagle pojawia się znowu. Jakby owulacja się rozmyśliła ? Drugie podejście? Kurde zła jestem bo nie mam nawet minimalnej kontroli nad cyklem:(

Dziś temp lekko w górę bo wczoraj 36,11 a dziś 36,14 ale nie wiem czy przedłużać abonament na ovu.. kolejna stówka:/

Mąż powiedział ze jak chce to możemy zrobić króliczki ze on się dostosuje muhahah :o

Do góry