reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Marzycielka86 U mnie
Crl w 10+5 - 3.87cm
Crl w 15+5 - 6.40 cm (ale to nie wiem na 100% bo facet dziwnie to napisał)
15+5[emoji15] nie pomyliłas się czasem[emoji41] miałaś miesiączkę z tego co pamiętam 3dni wcześniej niż ja, po za tym jak na 15+5 to crl by było zdecydowanie za małe także matka błąd szczelilas[emoji12]
@Marzycielka86
U nas 12+2 z wczoraj 63mm[emoji7]

U mnie dzis 3dc. Biore żurawinę plus pije sok. Do tego miovarin. Co jeszcze do tego brac? Za 2 dni biore clo wiec vitex odstawilam.
Wiecie dalam sobie pol roku jak nie zajde w ciaze to znaczy ze mam miec dwojke ;)

Dobry wieczór, oj naczytałam się.

@szczypiorkowa w lekkim szoku jestem byłam pewna, wręcz czekałam na wpis będzie chlopiec, ale tak jak dziewczyny piszą 12 TC to jeszcze nic pewnego także jak na połówkowym się potwierdzi to można będzie to uznać za fakt :) co do złośliwych komentarzy to ja ludzi nie ogarniam i nie wyobrażam sobie wyśmiewać się z kogoś ze nie ma parki lub dziecka określonej płci. Dobrze że z dzieckiem w porządku ale wiem że bardzo ci zależało i swoje musisz też przez i takie emocje zrozumiałe są.

@kruszynka gratuluję rownież zdrowego dziadziusia. Też bym poczekała jeszcze trochę, koleżance naprawdę dobry lekarz pomylił sie powiedział że chłopiec a jednak dziewczynka była także ten...

Ja osobiście zawsze widziałam się z dwoma dziewczynkami, i tam mam, ze starszą robimy czasem wspólny wypad do kina, na galerie. Uwielbiam im kupować różne pierdoły dziewczęce do pokoju.
Z chłopcem tak naprawdę nie wiem co bym robiła, ale jako trzecie dziecko wiadomo chciałabym tego księcia, myślę że jak już by był to bym też oszalała i doszkoloła się w końcu w motoryzacji hahaha ale głównie na chłopcu zależy mi dla męża bo myślę że w podswoadomosci ma takie pragnienie

@gorligorligor śmieszny artykuł a najlepsze o tych jądrach hahaha

@leeleeth ty jesteś dla mnie wielka babka, jak tak czytam twoje wpisy w których tyle miłości jest i jeszcze adopcja, już nawet nie wnikam w szczegóły ale to piękna rzecz ofiarować komuś takiemu swoją miłość i oddanie, niech ci się to wynagrodzi po stokroć najlepiej w różu i brokacie.

A tak na marginesie to trochę mnie te roszady z płcią i planowaniem wprawiły w konsternację czy jednak mamy jakoś wplyw na tą płec?

reklama
Do góry