Dobry wieczór, oj naczytałam się.
@szczypiorkowa w lekkim szoku jestem byłam pewna, wręcz czekałam na wpis będzie chlopiec, ale tak jak dziewczyny piszą 12 TC to jeszcze nic pewnego także jak na połówkowym się potwierdzi to można będzie to uznać za fakt
co do złośliwych komentarzy to ja ludzi nie ogarniam i nie wyobrażam sobie wyśmiewać się z kogoś ze nie ma parki lub dziecka określonej płci. Dobrze że z dzieckiem w porządku ale wiem że bardzo ci zależało i swoje musisz też przez i takie emocje zrozumiałe są.
@kruszynka gratuluję rownież zdrowego dziadziusia. Też bym poczekała jeszcze trochę, koleżance naprawdę dobry lekarz pomylił sie powiedział że chłopiec a jednak dziewczynka była także ten...
Ja osobiście zawsze widziałam się z dwoma dziewczynkami, i tam mam, ze starszą robimy czasem wspólny wypad do kina, na galerie. Uwielbiam im kupować różne pierdoły dziewczęce do pokoju.
Z chłopcem tak naprawdę nie wiem co bym robiła, ale jako trzecie dziecko wiadomo chciałabym tego księcia, myślę że jak już by był to bym też oszalała i doszkoloła się w końcu w motoryzacji hahaha ale głównie na chłopcu zależy mi dla męża bo myślę że w podswoadomosci ma takie pragnienie