reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitka dokładnie. U mnie najtrudniej było z dwójką małych chłopców z mniejszą różnicą wieku. Od trzeciego bobo,to już nie ma większych zmian :)
Ps.kitka nie odpuszczaj synka. Naprawdę wiele osób po dwóch dziewczynkach ma synka!
Tak.... Jak widać na przykładzie szczypiorkowej i Maran-atha [emoji14]
Widzisz, chciałbym chłopca...ale nic na to nie poradzę. Szybciej będę mieć 3corke niz synka : /także lepiej odpuścić. Chyba że coś się zmieni. A może jak pozbęde się dziewczynkowych ciuszków to przyciągnę więcej męskich fluidków [emoji848]

reklama
@Luisa2018 , pocieszyłaś mnie z tą fazą lutealną:)

@ajlak , przypomnij mi proszę, Ty o córeczkę walczyłaś? Kto mieszka u Ciebie w brzuszku?

@kitqa no właśnie tak samo pomyślałam pozbądź się dziewczynkowych ciuszków to oddasz z nimi różowe fluidki. Myślę że nie ma co rezygnować z marzeń. Tego sobie nigdy nie wybaczysz a nawet jeśli będzie córeczka to przynajmniej będziesz miała poczucie że zrobiłaś wszystko, a Ten na górze miał po prostu inny plan dla Ciebie. :)

@szczypiorkowa12345 głowa do góry, skoro Ty nie widziałaś nuba, lekarz robił badanie szybko to nic nadal nie wiadomo. Jak kolejne usg pokaże córeczkę to wtedy można przesądzać sprawę choć jak wiadomo różnie z tym też bywa. 12 tydzień to naprawdę jeszcze bardzo wcześnie.

@BB_Anna no to super że zaczynamy podobnie. Mam nadzieję, że wyjdzie za pierwszym razem. Życzę dużo dobrego zdrówka.

Kitqa- koniecznie ! Trzeba sie wymienic [emoji23]

Leeleeth-koniecznie daj znac co pod mikroskopem widac !!! :) i potestuj meza haha [emoji14]
Strasznie mnie ciekawi czy po 24 h od wytrysku by bylo wiecej dziewczynek faktycznie ,

W ogole mozesz sobie zrobic lekki sway i probke sama zakwasic pod mikroskop zobaczyc i do diva cup i sobie inseminacje zrobic

Baby girl zaraz screeny wysle polecanych mikroskopow do egs, ale podejrzewam ze moze byc lekko gorszy tylko trzeba sie znac, te maja wyswietlacze bo lepiej nagrac film i sie zapytac jak ktos nie jest pewien co tam plywa w srodku [emoji23]

Screenshot_20180210-134103.jpg
Screenshot_20180210-134034.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180210-134103.jpg
    Screenshot_20180210-134103.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 657
  • Screenshot_20180210-134034.jpg
    Screenshot_20180210-134034.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 649
Gosica u mnie wyglada tak, wiec może owu dziś....? W sumie okaże się dopiero za 3 dni :/

Załączniki

• B7D8DFA9-C25A-403F-8F53-FAFB315F24ED.png
    B7D8DFA9-C25A-403F-8F53-FAFB315F24ED.png
    39,8 KB · Wyświetleń: 75
Luisa, we czwartek miałaś pęcherzyk 14mm? Ja wczoraj 13mm i tak kombinuje kiedy będzie ta owu.lekarz twierdzi ze w sobotę wieczorem. Ja z kolei myśle ze raczej niedziela wieczorem. Musze cos postanowić, a nie chce tez za duzego cut off -u.

Gosica tak w czw pęcherzyk 14 mm
Mowila wtedy 3-4 dni owu wiec niedziela/ pon

Ale sexy w sobotę były bo jakoś obstawiałam wtorek na owulacje....

Luisa, i dobrze zrobiłaś ze nie zasugerowałas się ovu w niedz. A czujesz jakbyś miała mieć ovu już dzisiaj? Ja bym obstawiała bardziej środę.
Tez licze ze jak mój pęcherzyk wczoraj miał 14 mm to potrzebuje jakoś 6 dni do ovu. Dlatego zastanawiam się czy działać we czwartek a może lepiej w piątek [emoji12]

reklama
Do góry