reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
@Imama ogromne gratulacje!! śliczny chłopczyk!!!
@Kruszynka123 trzymam kciuki za jutro!
@mihasiaaa u mnie juz gorzej byc nie może na prawde, po za tym po owu i tak dołączam miesko z kurczaka do jedzonka
@Miciur-ka czemu jednak odpuszczasz?? czułam w Tobie anioła stróża
U nas kochane juz 4 dc...taka niecierpliwa jestem
@Kruszynka123 trzymam kciuki za jutro!
@mihasiaaa u mnie juz gorzej byc nie może na prawde, po za tym po owu i tak dołączam miesko z kurczaka do jedzonka
@Miciur-ka czemu jednak odpuszczasz?? czułam w Tobie anioła stróża
U nas kochane juz 4 dc...taka niecierpliwa jestem
Kruszynka123
Jeszcze raz dziękuję dziewczyny... Boję się.... Więc idę spać nie ma co myśleć.. Dobrze ze wizyta z samego rana. Dobranoc kochane [emoji4]
Gosica- no mam nadzieje ze dobrze wyjdzie w tym cyklu, tak u nas maz bardzo chce do Polski, no a zeby to wszytsko ogarnac to kupa kasy nam potrzebna bo nic nie mamy w PL nawet kawałka ziemii zeby zaczac dom budowac czy cokolwiek takze na to wszystko trzebaby bylo tu zarobic zeby w Polsce juz budowac zeby zjechac za kilka lat, a jak tak bedzie to chyba juz nie ma.co myslec o 3 dziecku :/ buu, naprawde nie znasz wozkow joie? Sa bardzo popularne teraz ,
Kredka-tez bym stawiala na owulke w 14 lub 15 po clo,
Kruszynka-ale sie ładnie fartneło ze dało rade przed meza wyjazdem ! Powodzonka na wizycie czekamy na fotke nubka i kciuki za dziewuche - nie ma co sie bac co juz wlizło to jest i tego nie zmienisz a kochać sie bedzie
Grabcia-maz chce wracac do Polski i musimy jak najwiecej odlozyc, a dziecko do przedszkola biora na roczek minimum czyli jakbym teraz zaszla w ciaze to 2 lata odkładania w plecy ,
Gorligor - mam baby jogger city mini -4 kołowego, ale załuje ze tego uppababy vista nie kupiłam bo taka sama kasa a ostatnio jechałam autem i babka miala w koszu od tego wozka caly bagaz podreczny wiozla i jej sie zmieściło szok! [emoji23]
Kredka-tez bym stawiala na owulke w 14 lub 15 po clo,
Kruszynka-ale sie ładnie fartneło ze dało rade przed meza wyjazdem ! Powodzonka na wizycie czekamy na fotke nubka i kciuki za dziewuche - nie ma co sie bac co juz wlizło to jest i tego nie zmienisz a kochać sie bedzie
Grabcia-maz chce wracac do Polski i musimy jak najwiecej odlozyc, a dziecko do przedszkola biora na roczek minimum czyli jakbym teraz zaszla w ciaze to 2 lata odkładania w plecy ,
Gorligor - mam baby jogger city mini -4 kołowego, ale załuje ze tego uppababy vista nie kupiłam bo taka sama kasa a ostatnio jechałam autem i babka miala w koszu od tego wozka caly bagaz podreczny wiozla i jej sie zmieściło szok! [emoji23]
@Imama gratulacje, piękny książę, piękne imię, też chciałabym takiego księcia.
@kruszynka trzymam kciuki za jutrzejsze badanie, wszystko musi być dobrze.
U mnie drugi dzień cyklu, teraz przez dwa miesiące będę mierzyć tempetature pierwszy raz w życiu plus testy owulacyjne. Banany no może co drugi dzień pomidory codziennie. Myślę że na wakacjach coś podziałamy więc zwiększę ilość mięsa, wolowinę skoro po niej Y szaleją o zobaczymy.
@kruszynka trzymam kciuki za jutrzejsze badanie, wszystko musi być dobrze.
U mnie drugi dzień cyklu, teraz przez dwa miesiące będę mierzyć tempetature pierwszy raz w życiu plus testy owulacyjne. Banany no może co drugi dzień pomidory codziennie. Myślę że na wakacjach coś podziałamy więc zwiększę ilość mięsa, wolowinę skoro po niej Y szaleją o zobaczymy.
Leeleeth- w BDM method po prostu musisz czesciej robic testy zeby nie przeoczyć swojego najciemniejszego ale ty tak robisz wiec Ciebie to nie dotyczy troche wiary ! wszystko dobrze ogarniasz hehe
Kura-powodzenia w.mierzeniu
Kura-powodzenia w.mierzeniu
8Ania8
Miciurka a mogłabyś łopatologicznie powiedzieć o tej BDM ? Bo owulacja jest 24-48 h od najciemniejszej kreski prawda ? I po jakim czasie się powinno działać dziewczynkowo a po jakim chłopczykowo ? Przepraszam, ale nie jestem w stanie przebrnąć przez wszystkie posty.
Gosica
Miciurka, rozumiem Wasza sytuacje. Poukładajcie sobie aby było dla Was najlepiej. Jesteś jeszcze młoda to moze zdecydujecie się na bobo po powrocie do Pl i budowie domu. Wizje joie nie znałam, już wygooglalam ale chyba nie zauważyłam żeby był tak popularny w pl.
Leeleth, Twój plan jest perfect. Tego się trzymaj [emoji106]
My chyba dzisiaj działamy-już 18dc, temp jeszcze nisko, apka pokazała wzrost płodności. Chyba musze jej uwierzyc [emoji6]
Leeleth, Twój plan jest perfect. Tego się trzymaj [emoji106]
My chyba dzisiaj działamy-już 18dc, temp jeszcze nisko, apka pokazała wzrost płodności. Chyba musze jej uwierzyc [emoji6]
Załączniki
mihasiaaa
@Imama ogromne gratulacje, prześliczny synuś.
@kruszynka trzymam kciuki za prenatalne i poznanie płci.
@Grabcia ja zrezygnowałam z diety, bo fatalnie sie czułam. Jem 5 malych posiłków dziennie, białe mieso też jadam. Stawiam na suplementy, najwyżej będę przeszczesliwa mama dwóch chłopców
@kruszynka trzymam kciuki za prenatalne i poznanie płci.
@Grabcia ja zrezygnowałam z diety, bo fatalnie sie czułam. Jem 5 malych posiłków dziennie, białe mieso też jadam. Stawiam na suplementy, najwyżej będę przeszczesliwa mama dwóch chłopców
reklama
szczypiorkowa12345
@Miciur-ka my też z mezem czekaliśmy na plan poczęcia 3ciego dziecka jak weszliśmy na swoje więc doskonale rozumiem o czym mówisz. Zawsze powtarzała, że 3jka dzieci to moje Marzenie i plan na życie ale jest to uzależnione od pracy, zarobków, możliwości mieszkania itd itd itd dom to ogromny wydatek iwzasadzie studnia bez dna, ale tylko dzieci temu że jesteśmy na swoim i mamy stabilne zatrudnienie podjęliśmy starania.
@Kruszynka123 Chryste Panie Mój. No przeżywam Twoje usg jak swoje i od rana siedzę jak na szpilkach bo to że dzidzi będzie zdrowe jak ryba to oczywista oczywistość tylko co tam się kryje między nóżkami
Nasze usg raczej w czw ehhh będzie się ciągłość niemiłosiernie :/
Wczoraj koleżanka mnie poinformowała, że ponoć wszedł projekt aby podnieść próg dochodowy przy zasilacz rodzinnych (min 500+), z 800zl na 1500zl. Następnie że ma być zmienione Io a kwota z 500zl na 300zl na dziecko, ale każde ma dostać plus ma je otrzymywać do 26rż pod warunkiem, że się dzieć będzie uczył. Ciekawe
@Kruszynka123 Chryste Panie Mój. No przeżywam Twoje usg jak swoje i od rana siedzę jak na szpilkach bo to że dzidzi będzie zdrowe jak ryba to oczywista oczywistość tylko co tam się kryje między nóżkami
Nasze usg raczej w czw ehhh będzie się ciągłość niemiłosiernie :/
Wczoraj koleżanka mnie poinformowała, że ponoć wszedł projekt aby podnieść próg dochodowy przy zasilacz rodzinnych (min 500+), z 800zl na 1500zl. Następnie że ma być zmienione Io a kwota z 500zl na 300zl na dziecko, ale każde ma dostać plus ma je otrzymywać do 26rż pod warunkiem, że się dzieć będzie uczył. Ciekawe
Podziel się: