reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mięsko serwuje chłopakom sama jakoś nie potrzebuje ale w skali miesiąca myśle 5-6 razy zjem :-)

Miciurka szkoda ale życie pisze różne scenariusze :)

Gosica kciuki za działania! Ja coś czuje ze za wcześnie zadzialalismy ;(

Kruszynka kciuki mocne za wizuxyre

reklama
Luisa, przy pęcherzyku 16mm do ovu bym prognozowała ze jest 4 -5 dni. Pamiętaj ze przy cut off 4 dni tez można zajść s ciaze. Mi się udało przy 3,5 dniach a tez biadolilam ze za wczesnie zadzialalismy. To nie zmienia faktu ze teraz chcemy się wstrzelic z cutoof max 3 dni, optymalnie 2,5 dnia i musze lykac duphaston.
Kruszynka, jesteśmy z Tobą! [emoji123]

Gosica ja Miałam w czwartek pęcherzyk 14 mm i babeczka powiedziała ze owu za 3-4 dni. Finalnie zadzialalismy w sobotę ale i tak wydaje mi się za wcześnie. No ale co ma być to będzie mierze temp to zobaczymy co wykres pokaże.

Ogólnie dziś zmierzyłam i miałam 36,28 a dosłownie sekundę później zmierzyłam drugi raz nie wiem po co i 36,26 ;) to której wierzyć ? Pewnie pierwszy pomiar

Luisa, roznic w tempkach duzych nie na, wszystko jedno ktora wbijesz. Wazna kwestia jest skok powyzej temperatury bazowej. Moze ginka wiedziala co mowi. W sobote pecherzyk mogl miec ok.18mm, my przy takim dzialalismy i byl cut iff 3,5 dnia

Gosica w sumie nie mam co myśleć... zobaczymy na wykresie :) będzie co ma być :) śluzu mam mało.. ale bóle owulacyjne są od 3 dni .. coś się dzieje ;) wiec oby był skok

reklama
Do góry