reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama [emoji7] wczoraj o tobie myślam i mówię sobie 'to pewnie już teraz' i jest! Cudeńko [emoji847][emoji170]
Nie łapie fluidków bo chyba nie będę mieć dzidziusia nr 3 [emoji46]
Nabierajcie sił, gratulacje!

reklama
Imama [emoji7] wczoraj o tobie myślam i mówię sobie 'to pewnie już teraz' i jest! Cudeńko [emoji847][emoji170]
Nie łapie fluidków bo chyba nie będę mieć dzidziusia nr 3 [emoji46]
Nabierajcie sił, gratulacje!

A co sie dzieje? Czemu nie będzie kolejnego dzidziusia?

Patrzcie na mój plan, czy cos dodać, zmienić?

Suple:
Ja
Żurawina 30ml do owu
Inofem do owu 1 saszetka(?)
Folik
Acard
Lukrecja 3-7dc
Mąż:
Szyszki
Lukrecja 14dc

Gorąca kąpiel 4h przed starankami

PH 4,5,-5

2/3 dni cut off

1 bd docelowy.

Luteina 3dni po owu 50mg

Wiadomo dieta i umiarkowana aktywność.

@Imama
Jezusie jaki słodziak!!!! Zdrówka dla Was i spokojnych dni :) :) :)
Pięknie imię!!!
...ja zawsze mówiłam że 'jednen z moich synkow' (hahaha :D) będzie miał na imię Noah - ale w Pl i na wsi to jednak trudne wyzwanie dla dziecka :)

PS biorę wsyztskie niebieskie fluidy :D

Ja Dziewczyny zaraz oszlaje. Mój organizm głupiego i to doslownie. Czuję się na nastolatka. Mówiłam Wam już kiedyś że przy dziewczynach (obu), moja cera była wręcz nieskazitelna, ja nigdy nie miałam tak dobrej skóry jak w ciąży. A teraz?! Wyglądam jak nastolatka. Mam pełno pryszczy, potowek, podskornikow i cholera wie co jeszcze. Plecy całe wysypane. I dzis wł wyszła mi 3cia opryszczka!!! No szlag mnie zaraz trafi :(
Szczypiorek ja też wygladam i czuję się wciąż kiepawo i oprychy już dwie zaliczyłam...

@Grabcia ja kiedyś czytalam taki artykuł, im organizm w gorszym stanie to gorzej znosi ciążę. Wg mnie to ma sens, bo niby po diecie le sa dziewczynki a wtedy malo witamin i gorzej sie czujesz ;)

reklama
Do góry