reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama gratuluję, synek cudny! Imię genialne! A tak czułam, że to już :D

Leeleeth, dziękuję, że o mnie pamiętasz :) ja sobie cichutko siedzę, czytam, kciuki za staraczki i mamusie w ciąży za ich wizyty trzymam. A nie odzywam się, bo przełożyliśmy starania na jesień. Trochę mi żal, ale trzeba myśleć rozsądnie. Jak podjęliśmy decyzję o trzecim dziecku chcieliśmy się starać od sierpnia dopiero. Potem się wkręciłam w wątek i zaczęliśmy szybciej. Także daleko od planu początkowego nie wylądujemy. A ja (i mąż również) już muszę przerwę zrobić od diety i supli, bo robię wszystko na 100%, nie w połowie i dodatkowo żal mi by było sezonu owocowego ;) skoczymy sobie jeszcze gdzieś na wakacje, bo pewnie kolejna ciąża też by była przeleżana, a tak skorzystamy trochę z życia i na nowo jesienią z podwójną siłą ruszymy hehe

reklama
Imama - gratulacje kochana :* cudo[emoji7]

Gosica- a robisz cut off jakis w koncu? Tak ja po temp. Widze ze jest bez owulacyjny, chociaz tu jeszcze spr. U gina bo znowu mam skok temp. Ale wyglada jak bezowu znowu :/ i chyba jednak klamka zapadnie ze koniec dzieci :/

Kruszynka-badanie raczej juz przez brzuch ppwinno byc,

Leeleeth- idziesz metoda baby dust ? Caly czas ,oni tu opisuja testy jak kiedy robic i jak oznacza sie je bo nie wiem czy zauwazylas ze juz nikt nie mowi ze "blazing test" odstapili od tego ,

Miciurka, sama nie wiem co mam robić ;( dzisiaj 17 dc a owu nadal nie widac. Śluzu brak, szyjka wysoko. Albo nie bedzie ovu albo przyjdzie później niż w poprzednim cyklu kiedy była 20dc. Miałam nadzieje ze Inofem i lukrecja przyspieszy mi owulacje a tu zapowiada się jeszcze gorzej.
Jutro może pójdę na monitoring, mam nadzieje ze nie będzie dzisiaj skoku i nie okaże się ze cykl przepadł.
Serio? Zastanawiacie się czy nie zakończyć z planowaniem kolejnego dziecka? Jednak praca? Czy brak ovu itp?

My zadzialalismy wczoraj ale nie mam pojęcia kiedy będzie owu. Dopiero dzisiaj pojawił się śluz lekki wiec chyba zadzialalismy za wcześnie. Jestem ciekawa co pokaże wykres.

Kredkaczarna, Kruszynka mi clo przyspieszyło ovu z 20 dc na 17dc. A teraz lukrecja i Inofem wydaje się ze nie przyspieszają ovu.
Kruszynka, jakoś nie kojarzyłam ze zażywałam clo. Rozumiem, ze w cyklu kiedy zaskoczyło brałaś clo? Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę [emoji6]

reklama
Kredkaczarna, Kruszynka mi clo przyspieszyło ovu z 20 dc na 17dc. A teraz lukrecja i Inofem wydaje się ze nie przyspieszają ovu.
Kruszynka, jakoś nie kojarzyłam ze zażywałam clo. Rozumiem, ze w cyklu kiedy zaskoczyło brałaś clo? Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę [emoji6]
Tak bralam tylko i wyłącznie po to aby przyspieszyć owu zeby zdarzyć przed wyjazdem meza [emoji6]

Do góry