reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja Dziewczyny zaraz oszlaje. Mój organizm głupiego i to doslownie. Czuję się na nastolatka. Mówiłam Wam już kiedyś że przy dziewczynach (obu), moja cera była wręcz nieskazitelna, ja nigdy nie miałam tak dobrej skóry jak w ciąży. A teraz?! Wyglądam jak nastolatka. Mam pełno pryszczy, potowek, podskornikow i cholera wie co jeszcze. Plecy całe wysypane. I dzis wł wyszła mi 3cia opryszczka!!! No szlag mnie zaraz trafi :(

Szczypiorkowa, z cera to może jakiś znak [emoji12] nie mogę się doczekać Waszych usg.
Leeleth, szkoda. Miałam nadzieje ze tym razem u Ciebie zaskoczy. Cóż, będzie kolejny cykl. Fajnie ze nie musisz czekac na @ tylko możesz obmyślać strategie.
Dziewczyny, polecasz żurawiny: mega żurawina firmy Walmark-odpowiednik 17000mg żurawiny w 1tab.
Kitqa, niezły news. Tez nie wyobrażam sobie abym dała rasę z trojaczkami-w ogóle donosić, a potem ogarnąć gromadkę.
Kluseczka, rozumiem ze jesteś w ciazy i spodziewasz się coreczki?

Gosica ja miałam w ciazach z chłopakami bardzo ładna cere tylko kilka wypryskow na szyji[emoji6]także czy są czy ich nie ma to nie żaden wyznacznik płci nie ma coś się nakręcac Hehe [emoji6]teraz akurat mam na czole ale takie drobne których nie widać a czuć w dotyku na szyji kilka i gdzie nie gdzie ale pojedyncze chrostki.
Dziś już sobota matko nie Moge się doczekać pon..

Trojaczki o matko! Oby wszystko sie dobrze zakończyło, bo już ciąża mnoga jest ciąża podwyższonego ryzyka...
Ja tez miałam piękna cerę w ciąży z synkiem. Moja przyjaciółka w drugiej ciąży, czuła się zupełnie inaczej i była pewna, ze bedzie dziewczynka i jak okazało sie, ze chłopiec to miała doła przez tydzień. Druga identyczna sytuacja i ja jej mówię, żeby się nie nakręcała, bo każda ciąża inna i też ma drugiego chłopca, także wg mnie objawy nie zależą od plci tylko od ogólnego stanu organizmu.

No niestety, dziewczyna jest młoda bo ma z 28lat także powinna donosic ciążę, lekarze mówią że musi wytrzymać do 34tc a potem cc...
Takze widzicie dziewczyny jeden seks pewnie po abstynencji i chłopaczki trojaczki : )

reklama
O ja cie trojaczki ibjeszcze samw chlopy :o nie no grubo. Nie wyobrazam sobie zebym dala rade. Oby wszystko bylo w pozadku tylko.

No ja czekam na okres a dzis na wesele. I niby jutro ma przyjsc :o oby nie dzis.
No i bedziemy dzialac w tym cyklu ale jakos mam watpliwosci ostatnii czy to cos da [emoji14]

Do góry