reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
@leeleeth glowa do góry! Ile trwa zazwyczaj u Ciebie fl?
Normalnie 12-14 dni a teraz 10,
Na teście wyszła słabiutka kreseczka wiec chyba cos nie tak poszło [emoji17]
szczypiorkowa12345
Swoją drogą popatrzcie, wydaje się że wszystko jest tak zrobione że nie może się nie udać. A tu masz ... Ja tak miałam 3x więc doskonale wiem o czym mówisz, a zaszła w ciążę w cyklu 4rtym gdzie byłam wręcz przekonana że nic z tego. Nawet już miałam. Dokupić koleje testy owu...
Mam problem. Nie wiem czy cykl liczyc od dnia kiedy pojawilo sie plamienie czy od nastepnego jak @ sie rozkrecila? To istotne, bo w obu przypadkach aplikacja zupelnie inaczej wylicza mi owulacje.
Mi gin mówił, ze 1dc to pierwszy dzień krwawienia
Ale są tez tacy, którzy liczą od plamienia [emoji53]
Nie nadążysz. Ja dwa razy w życiu miałam plamienia przed @ i liczyłam od krwawienia.
kitqa
Ale nowina siostra mojej dobrej koleżanki jest w ciąży trojaczej z 3 synkami! 15/16tc a w domu jest już mały dwulatek.
Niby nic ale im się nie przelewa... u lekarzy liczą 3x, muszą kupić wózek samochodów 7osobowy...
Szok
No i mówi że nigdy jej siostra nie była na hormonach, rzadko się kochali nic nie planowali a tu taka niespodzianka : ) podobno dwa porody rocznie w pl są ciąży trojaczej
Niby nic ale im się nie przelewa... u lekarzy liczą 3x, muszą kupić wózek samochodów 7osobowy...
Szok
No i mówi że nigdy jej siostra nie była na hormonach, rzadko się kochali nic nie planowali a tu taka niespodzianka : ) podobno dwa porody rocznie w pl są ciąży trojaczej
reklama
szczypiorkowa12345
Ale nowina siostra mojej dobrej koleżanki jest w ciąży trojaczej z 3 synkami! 15/16tc a w domu jest już mały dwulatek.
Szok
Ojej...!!! Naprawde wyzwanie! jeju nie umiała bym sobie tego wyobrazić
Podziel się: