reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja Dziewczyny zaraz oszlaje. Mój organizm głupiego i to doslownie. Czuję się na nastolatka. Mówiłam Wam już kiedyś że przy dziewczynach (obu), moja cera była wręcz nieskazitelna, ja nigdy nie miałam tak dobrej skóry jak w ciąży. A teraz?! Wyglądam jak nastolatka. Mam pełno pryszczy, potowek, podskornikow i cholera wie co jeszcze. Plecy całe wysypane. I dzis wł wyszła mi 3cia opryszczka!!! No szlag mnie zaraz trafi :(

Szczypiorkowa, z cera to może jakiś znak [emoji12] nie mogę się doczekać Waszych usg.
Leeleth, szkoda. Miałam nadzieje ze tym razem u Ciebie zaskoczy. Cóż, będzie kolejny cykl. Fajnie ze nie musisz czekac na @ tylko możesz obmyślać strategie.
Dziewczyny, polecasz żurawiny: mega żurawina firmy Walmark-odpowiednik 17000mg żurawiny w 1tab.
Kitqa, niezły news. Tez nie wyobrażam sobie abym dała rasę z trojaczkami-w ogóle donosić, a potem ogarnąć gromadkę.
Kluseczka, rozumiem ze jesteś w ciazy i spodziewasz się coreczki?

Gosica ja miałam w ciazach z chłopakami bardzo ładna cere tylko kilka wypryskow na szyji[emoji6]także czy są czy ich nie ma to nie żaden wyznacznik płci nie ma coś się nakręcac Hehe [emoji6]teraz akurat mam na czole ale takie drobne których nie widać a czuć w dotyku na szyji kilka i gdzie nie gdzie ale pojedyncze chrostki.
Dziś już sobota matko nie Moge się doczekać pon..

Trojaczki o matko! Oby wszystko sie dobrze zakończyło, bo już ciąża mnoga jest ciąża podwyższonego ryzyka...
Ja tez miałam piękna cerę w ciąży z synkiem. Moja przyjaciółka w drugiej ciąży, czuła się zupełnie inaczej i była pewna, ze bedzie dziewczynka i jak okazało sie, ze chłopiec to miała doła przez tydzień. Druga identyczna sytuacja i ja jej mówię, żeby się nie nakręcała, bo każda ciąża inna i też ma drugiego chłopca, także wg mnie objawy nie zależą od plci tylko od ogólnego stanu organizmu.

No niestety, dziewczyna jest młoda bo ma z 28lat także powinna donosic ciążę, lekarze mówią że musi wytrzymać do 34tc a potem cc...
Takze widzicie dziewczyny jeden seks pewnie po abstynencji i chłopaczki trojaczki : )

reklama
O ja cie trojaczki ibjeszcze samw chlopy :o nie no grubo. Nie wyobrazam sobie zebym dala rade. Oby wszystko bylo w pozadku tylko.

No ja czekam na okres a dzis na wesele. I niby jutro ma przyjsc :o oby nie dzis.
No i bedziemy dzialac w tym cyklu ale jakos mam watpliwosci ostatnii czy to cos da [emoji14]

Do góry