reklama
kluseczka89
Fanka BB :)
no masakra...trojaczki! juz bynajmniej maja z głowy, hihi
szczypiorkowa12345
I to człowiek z jednej strony się cieszy bo wiadomo, dzieci, zdrowe itd a z drugiej strach w oczach...
szczypiorkowa12345
Ja Dziewczyny zaraz oszlaje. Mój organizm głupiego i to doslownie. Czuję się na nastolatka. Mówiłam Wam już kiedyś że przy dziewczynach (obu), moja cera była wręcz nieskazitelna, ja nigdy nie miałam tak dobrej skóry jak w ciąży. A teraz?! Wyglądam jak nastolatka. Mam pełno pryszczy, potowek, podskornikow i cholera wie co jeszcze. Plecy całe wysypane. I dzis wł wyszła mi 3cia opryszczka!!! No szlag mnie zaraz trafi
Gosica
Szczypiorkowa, z cera to może jakiś znak [emoji12] nie mogę się doczekać Waszych usg.
Leeleth, szkoda. Miałam nadzieje ze tym razem u Ciebie zaskoczy. Cóż, będzie kolejny cykl. Fajnie ze nie musisz czekac na @ tylko możesz obmyślać strategie.
Dziewczyny, polecasz żurawiny: mega żurawina firmy Walmark-odpowiednik 17000mg żurawiny w 1tab.
Kitqa, niezły news. Tez nie wyobrażam sobie abym dała rasę z trojaczkami-w ogóle donosić, a potem ogarnąć gromadkę.
Kluseczka, rozumiem ze jesteś w ciazy i spodziewasz się coreczki?
Leeleth, szkoda. Miałam nadzieje ze tym razem u Ciebie zaskoczy. Cóż, będzie kolejny cykl. Fajnie ze nie musisz czekac na @ tylko możesz obmyślać strategie.
Dziewczyny, polecasz żurawiny: mega żurawina firmy Walmark-odpowiednik 17000mg żurawiny w 1tab.
Kitqa, niezły news. Tez nie wyobrażam sobie abym dała rasę z trojaczkami-w ogóle donosić, a potem ogarnąć gromadkę.
Kluseczka, rozumiem ze jesteś w ciazy i spodziewasz się coreczki?
Kruszynka123
Gosica ja miałam w ciazach z chłopakami bardzo ładna cere tylko kilka wypryskow na szyji[emoji6]także czy są czy ich nie ma to nie żaden wyznacznik płci nie ma coś się nakręcac Hehe [emoji6]teraz akurat mam na czole ale takie drobne których nie widać a czuć w dotyku na szyji kilka i gdzie nie gdzie ale pojedyncze chrostki.
Dziś już sobota matko nie Moge się doczekać pon..
Dziś już sobota matko nie Moge się doczekać pon..
mihasiaaa
Trojaczki o matko! Oby wszystko sie dobrze zakończyło, bo już ciąża mnoga jest ciąża podwyższonego ryzyka...
Ja tez miałam piękna cerę w ciąży z synkiem. Moja przyjaciółka w drugiej ciąży, czuła się zupełnie inaczej i była pewna, ze bedzie dziewczynka i jak okazało sie, ze chłopiec to miała doła przez tydzień. Druga identyczna sytuacja i ja jej mówię, żeby się nie nakręcała, bo każda ciąża inna i też ma drugiego chłopca, także wg mnie objawy nie zależą od plci tylko od ogólnego stanu organizmu.
Ja tez miałam piękna cerę w ciąży z synkiem. Moja przyjaciółka w drugiej ciąży, czuła się zupełnie inaczej i była pewna, ze bedzie dziewczynka i jak okazało sie, ze chłopiec to miała doła przez tydzień. Druga identyczna sytuacja i ja jej mówię, żeby się nie nakręcała, bo każda ciąża inna i też ma drugiego chłopca, także wg mnie objawy nie zależą od plci tylko od ogólnego stanu organizmu.
Justyna_maj2017
Leeleeth witaj w klubie. U mnie też przyszła @.Przyszła @ mam za krótka fl [emoji20]
Taki piękny cykl [emoji17]
No nic jestem gotowa na następny [emoji16]
Szczypiorkowa to może być dobry znak i już niedługo zobaczysz Igora na usg [emoji6]
Trojaczki [emoji33] nie wyobrażam sobie tyle szczęścia na raz [emoji2]
reklama
kredkaczarna
O ja cie trojaczki ibjeszcze samw chlopy nie no grubo. Nie wyobrazam sobie zebym dala rade. Oby wszystko bylo w pozadku tylko.
No ja czekam na okres a dzis na wesele. I niby jutro ma przyjsc oby nie dzis.
No i bedziemy dzialac w tym cyklu ale jakos mam watpliwosci ostatnii czy to cos da [emoji14]
No ja czekam na okres a dzis na wesele. I niby jutro ma przyjsc oby nie dzis.
No i bedziemy dzialac w tym cyklu ale jakos mam watpliwosci ostatnii czy to cos da [emoji14]
Podziel się: