reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Majorcia @Kruszynka123 biore castangusa
Od września [emoji6]
@Justyna_maj2017 high five! Idziemy razem...
@Grabcia No widzisz ja tez byłam pewna ze sie udało a tu taka niemiła niespodzianka
Polecam kwestia smaku sporo fajnych przepisów [emoji6]
@Miciur-ka tak chce clo teraz ogarnąć 3-7 dc, albo jeszcze lukrecję wezme bo jakoś bezpieczniejsza mi sie wydaje [emoji23]
Doczytałam, ze lukrecja może byc szkodliwa dla dzieci (nawet poprzez kp) jeśli jest stosowana powyżej 2tyg i w dużych dawkach, tak wiec jak ja biore 5dni plus 2-3 i faje małemu mm, to myśle ze nic mu nie będzie.
@baby_girl gdzie zniknelas?

Nie wiem jaka strategie na ten cykl, mam mętlik w głowie [emoji53]

Kruszynka- faktycznie dzis sobota a nie niedziela hahhaa tak czekam.na twoja wizyte ze juz przyspieszam dni [emoji14]

Leeleeth- a moze clo i lukrecja ? :)

U mnie w ogole.owulacji nie ma i watpie ze sobie nawet w czerwcu zaczne , cokolwiek , ugh,

Grabcia-ja wlasnie obaliłam.zeberka z ryzem i warzywami pycha no ale.ja sie nie staram :D

Kruszynka, Trzymam kciuki!
Migasia, czyli jesli organizm jest slabszy w danym momencie to gorzej znosi ciaze? Ja z drugim synkiem mialam mdlisci, zgage itp. A z pierwszym stnem nic a nic!
Miciurka, ten uppa baby nie jest znany w pl. Wiem ze robi furore za oceanem i jest dosc drogi-cena jak cameleon.
Tego joie nie kojarze.
Dzieki, na terazniejszy cykl bardzo licze. Na razie testy negatywne, dzisiaj 16dc, mysle ze ovu bedxie znowu 20dc. Szyjka jeszcze az tak bardzo nisko nie jest, sluzu zero! Moze przez te zurawine-biore od paru dni 17000mg/ dzien. Caly czas lykam lukrecje i inofem no i zadzialamy najwczewsbiej jutro a najpozniej w poniedzialek ;)
Po temp widzisz ze nie masz ovu?

reklama
Do góry