reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth a tak wierzyłam :( normalnie czekałam jak na swój test :( ale teraz sie uda..oby się nam obu udało a bedziemy dzialac pewnie w tym samym czasie
w naszej miejscowosci sa 4 :p czterech całkiem róznych chlopców...masakra!

Luisa- ginka najprowdopodobniej widziala plyn w zatoce douglasa - co mozr sugerowac owulacje, moj gin.np.widzi po sluzowce czy owu byla czy nie, bo widzi czy jest gotowa do implantacji ale oczywiście niekoniecznie albo juz sie szykuje do "złuszczenia" czyli miesiaczki -ja bym działala dzis ;),

Leeleeth-moze i byc implantacje wtedy tescik wyjdzie pozytyw za ok.3 dni ,kciuki trzymam :D , jeszcze jest szansa! Nie łam sie :)

Dla mnie cameleon tez przereklamowany ok wyglada fajnie ale jak dla mnie to siedzisko i gondola to przy moich kolanach [emoji23], i nigdy go raczej nie kupie bo szkoda mi krwgoslupa ;), ja kupilam babyjogger 4 kołowy ale nie jestem tez 100% zadowolona maly nam troche dziwnie siedzi w nim, i teraz zaluje ze go kupilam moglam jednak kupic uppababy vista, i tez by byl 3 w1, ale wielki kosz na zakupy , i mozliwosc zrobienia wozka podwojnego, itp. Chciaz teraz to popularny jest joie widze, mam tez joie i fajny jest tylko zero amortyzacji co mi tez nie pasi [emoji23], nie dogodzisz ha, ja mialam bebetto i zadowolona bylam.ale jeszcze mi sie podoba babydesign ,

Gorligor-phil&teds to mi sie wydaje ze fajny ale.ciagle jak uzywalam kiedys w opiece nad dziecmi (byłam niania ;) ) to opona caly czas powietrze schodzilo ciagle przebita, masakra ale ogolnie w prowadzeniu spoko tylko ja 3 kolowych nie dierże :) , musze miec 4 koła !

Gosica- kochana trzymam kciuki! Wyjdzie wyjdzie musi ! :)

Marzycielka-czekam na twoje usg :)!!

Kruszynka - jutro wizyta :)?

Leeleeth-doczytalam ze nie dalo rady w tym cyklu buu a tak liczylam.ze to juz dla ciebie ale mimo wszystko jest naly lrocent kazdego cyklu na zajscie , bierzesz clo w nast. Cyklu?mi sie wali cos forum :/ grrrr

Kitqa-o matko trojaczki ale im sie zycie zmieni masskra! , jako tako blizniaki spoko dla mnie ale 3 to juz masakra ! Oby dali rade wow!

Luisa dzis rob podejscie zakwas sie teraz i zrob podejscie asap, i pozniej kilka h znowu zeby byly 2 stosunki tego samego dnia tylko musisz miec niskie ph, i trzymac nisko :)! Kciuki

Miciurka tak dzisiaj zadziałamy. Testy owu blade ale czuje ze coś się tam dzieje jeśli mowa o owulacji. Śluzu raczej brak. No ale zobaczymy :) będzie co ma być bez ciśnienia .

Kochane, a zwłaszcza starające sie o córeczki bedace na dziecie dziewczynkowej... co zajadacie na obiad?? w domu mam 2 mezczyzn z czego juz nawet ten mniejszy jak widzi miesko jest megaa zadowolony ii dla siebie robie cos innego tylko brak mi juz pomysłów

Grabcia my teraz jemy mięso 2x w tyg max. Już nawet nie chodzi o dietę dziewczynkowa ale odrzuca mnie od mięsa. Jemy dużo zup krem na kostce warzywnej, zapiekanki makaronowe, krokiety z pieczarkami np, kotlety warzywne itp można zaczerpnąć inspiracji z blogów wege itp. Dzieciom podaje rybkę w tygodniu tez ja sama nie jem.

reklama
Do góry