Leleeth ja miałam tak samo i mnie bardzo pomógł CastagnusPrzyszła @ mam za krótka fl [emoji20]
Taki piękny cykl [emoji17]
No nic jestem gotowa na następny [emoji16]
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Luisa- ginka najprowdopodobniej widziala plyn w zatoce douglasa - co mozr sugerowac owulacje, moj gin.np.widzi po sluzowce czy owu byla czy nie, bo widzi czy jest gotowa do implantacji ale oczywiście niekoniecznie albo juz sie szykuje do "złuszczenia" czyli miesiaczki -ja bym działala dzis ,
Leeleeth-moze i byc implantacje wtedy tescik wyjdzie pozytyw za ok.3 dni ,kciuki trzymam , jeszcze jest szansa! Nie łam sie
Dla mnie cameleon tez przereklamowany ok wyglada fajnie ale jak dla mnie to siedzisko i gondola to przy moich kolanach [emoji23], i nigdy go raczej nie kupie bo szkoda mi krwgoslupa , ja kupilam babyjogger 4 kołowy ale nie jestem tez 100% zadowolona maly nam troche dziwnie siedzi w nim, i teraz zaluje ze go kupilam moglam jednak kupic uppababy vista, i tez by byl 3 w1, ale wielki kosz na zakupy , i mozliwosc zrobienia wozka podwojnego, itp. Chciaz teraz to popularny jest joie widze, mam tez joie i fajny jest tylko zero amortyzacji co mi tez nie pasi [emoji23], nie dogodzisz ha, ja mialam bebetto i zadowolona bylam.ale jeszcze mi sie podoba babydesign ,
Gorligor-phil&teds to mi sie wydaje ze fajny ale.ciagle jak uzywalam kiedys w opiece nad dziecmi (byłam niania ) to opona caly czas powietrze schodzilo ciagle przebita, masakra ale ogolnie w prowadzeniu spoko tylko ja 3 kolowych nie dierże , musze miec 4 koła !
Gosica- kochana trzymam kciuki! Wyjdzie wyjdzie musi !
Marzycielka-czekam na twoje usg !!
Kruszynka - jutro wizyta ?
Leeleeth-moze i byc implantacje wtedy tescik wyjdzie pozytyw za ok.3 dni ,kciuki trzymam , jeszcze jest szansa! Nie łam sie
Dla mnie cameleon tez przereklamowany ok wyglada fajnie ale jak dla mnie to siedzisko i gondola to przy moich kolanach [emoji23], i nigdy go raczej nie kupie bo szkoda mi krwgoslupa , ja kupilam babyjogger 4 kołowy ale nie jestem tez 100% zadowolona maly nam troche dziwnie siedzi w nim, i teraz zaluje ze go kupilam moglam jednak kupic uppababy vista, i tez by byl 3 w1, ale wielki kosz na zakupy , i mozliwosc zrobienia wozka podwojnego, itp. Chciaz teraz to popularny jest joie widze, mam tez joie i fajny jest tylko zero amortyzacji co mi tez nie pasi [emoji23], nie dogodzisz ha, ja mialam bebetto i zadowolona bylam.ale jeszcze mi sie podoba babydesign ,
Gorligor-phil&teds to mi sie wydaje ze fajny ale.ciagle jak uzywalam kiedys w opiece nad dziecmi (byłam niania ) to opona caly czas powietrze schodzilo ciagle przebita, masakra ale ogolnie w prowadzeniu spoko tylko ja 3 kolowych nie dierże , musze miec 4 koła !
Gosica- kochana trzymam kciuki! Wyjdzie wyjdzie musi !
Marzycielka-czekam na twoje usg !!
Kruszynka - jutro wizyta ?
Leeleeth-doczytalam ze nie dalo rady w tym cyklu buu a tak liczylam.ze to juz dla ciebie ale mimo wszystko jest naly lrocent kazdego cyklu na zajscie , bierzesz clo w nast. Cyklu?mi sie wali cos forum :/ grrrr
Kitqa-o matko trojaczki ale im sie zycie zmieni masskra! , jako tako blizniaki spoko dla mnie ale 3 to juz masakra ! Oby dali rade wow!
Kitqa-o matko trojaczki ale im sie zycie zmieni masskra! , jako tako blizniaki spoko dla mnie ale 3 to juz masakra ! Oby dali rade wow!
Grabcia123
Kochane, a zwłaszcza starające sie o córeczki bedace na dziecie dziewczynkowej... co zajadacie na obiad?? w domu mam 2 mezczyzn z czego juz nawet ten mniejszy jak widzi miesko jest megaa zadowolony ii dla siebie robie cos innego tylko brak mi juz pomysłów
Luisa2018
Grabcia my teraz jemy mięso 2x w tyg max. Już nawet nie chodzi o dietę dziewczynkowa ale odrzuca mnie od mięsa. Jemy dużo zup krem na kostce warzywnej, zapiekanki makaronowe, krokiety z pieczarkami np, kotlety warzywne itp można zaczerpnąć inspiracji z blogów wege itp. Dzieciom podaje rybkę w tygodniu tez ja sama nie jem.
reklama
Grabcia123
@Luisa2018 dzięki! ja w tym cyklu juz sie staram wiec ostro trzymam diete dziewczynkowa do samej owu
Podziel się: