reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth a tak wierzyłam :( normalnie czekałam jak na swój test :( ale teraz sie uda..oby się nam obu udało a bedziemy dzialac pewnie w tym samym czasie
w naszej miejscowosci sa 4 :p czterech całkiem róznych chlopców...masakra!

Luisa- ginka najprowdopodobniej widziala plyn w zatoce douglasa - co mozr sugerowac owulacje, moj gin.np.widzi po sluzowce czy owu byla czy nie, bo widzi czy jest gotowa do implantacji ale oczywiście niekoniecznie albo juz sie szykuje do "złuszczenia" czyli miesiaczki -ja bym działala dzis ;),

Leeleeth-moze i byc implantacje wtedy tescik wyjdzie pozytyw za ok.3 dni ,kciuki trzymam :D , jeszcze jest szansa! Nie łam sie :)

Dla mnie cameleon tez przereklamowany ok wyglada fajnie ale jak dla mnie to siedzisko i gondola to przy moich kolanach [emoji23], i nigdy go raczej nie kupie bo szkoda mi krwgoslupa ;), ja kupilam babyjogger 4 kołowy ale nie jestem tez 100% zadowolona maly nam troche dziwnie siedzi w nim, i teraz zaluje ze go kupilam moglam jednak kupic uppababy vista, i tez by byl 3 w1, ale wielki kosz na zakupy , i mozliwosc zrobienia wozka podwojnego, itp. Chciaz teraz to popularny jest joie widze, mam tez joie i fajny jest tylko zero amortyzacji co mi tez nie pasi [emoji23], nie dogodzisz ha, ja mialam bebetto i zadowolona bylam.ale jeszcze mi sie podoba babydesign ,

Gorligor-phil&teds to mi sie wydaje ze fajny ale.ciagle jak uzywalam kiedys w opiece nad dziecmi (byłam niania ;) ) to opona caly czas powietrze schodzilo ciagle przebita, masakra ale ogolnie w prowadzeniu spoko tylko ja 3 kolowych nie dierże :) , musze miec 4 koła !

Gosica- kochana trzymam kciuki! Wyjdzie wyjdzie musi ! :)

Marzycielka-czekam na twoje usg :)!!

Kruszynka - jutro wizyta :)?

Leeleeth-doczytalam ze nie dalo rady w tym cyklu buu a tak liczylam.ze to juz dla ciebie ale mimo wszystko jest naly lrocent kazdego cyklu na zajscie , bierzesz clo w nast. Cyklu?mi sie wali cos forum :/ grrrr

Kitqa-o matko trojaczki ale im sie zycie zmieni masskra! , jako tako blizniaki spoko dla mnie ale 3 to juz masakra ! Oby dali rade wow!

Luisa dzis rob podejscie zakwas sie teraz i zrob podejscie asap, i pozniej kilka h znowu zeby byly 2 stosunki tego samego dnia tylko musisz miec niskie ph, i trzymac nisko :)! Kciuki

Miciurka tak dzisiaj zadziałamy. Testy owu blade ale czuje ze coś się tam dzieje jeśli mowa o owulacji. Śluzu raczej brak. No ale zobaczymy :) będzie co ma być bez ciśnienia .

Kochane, a zwłaszcza starające sie o córeczki bedace na dziecie dziewczynkowej... co zajadacie na obiad?? w domu mam 2 mezczyzn z czego juz nawet ten mniejszy jak widzi miesko jest megaa zadowolony ii dla siebie robie cos innego tylko brak mi juz pomysłów

Grabcia my teraz jemy mięso 2x w tyg max. Już nawet nie chodzi o dietę dziewczynkowa ale odrzuca mnie od mięsa. Jemy dużo zup krem na kostce warzywnej, zapiekanki makaronowe, krokiety z pieczarkami np, kotlety warzywne itp można zaczerpnąć inspiracji z blogów wege itp. Dzieciom podaje rybkę w tygodniu tez ja sama nie jem.

reklama
Do góry