reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Kruszynka123
mihasiaaa
@gorligorli właśnie podobno bugaboo donkey jest super rok po roku
Miciurka dobrze pisze, ja chociaż z całego serca pragnę córki, to będę nastawiala się na synka i chyva zrobię jak Micurki brat Wiem jakie ogromne rozczarowanie przezylam jak dowiedzialam sie, ze synek. Tak naatawilam się na dziewczynkę, ze dwa tygodnie dochodziłam do siebie. Teraz jest moim całym światem i nawet myślę, ze córeczka nie byłaby taka fantastyczna
U nas dzieczynka byłaby Nela, juz synek nią miał być
Miciurka dobrze pisze, ja chociaż z całego serca pragnę córki, to będę nastawiala się na synka i chyva zrobię jak Micurki brat Wiem jakie ogromne rozczarowanie przezylam jak dowiedzialam sie, ze synek. Tak naatawilam się na dziewczynkę, ze dwa tygodnie dochodziłam do siebie. Teraz jest moim całym światem i nawet myślę, ze córeczka nie byłaby taka fantastyczna
U nas dzieczynka byłaby Nela, juz synek nią miał być
Marzycielka86
Leeleeth mdłości to ja mam cały czas idę spać z mdlosciami i wstaje z nimi, do tego przez ostatnie dwa dni tak bolała mnie głowa ze nawet tab nie pomogła. Cały czas coś mam to bóle to mnie słabi to nie da mi zjeść i tak każdego dnia coś na urozmaicenie dnia ale to chyba już i to ze to 3 ciąża i wiek i organizm nie daje już rady tak jak przy 1 ciąży. Ale wszystko wytrzymam dla mojej kruszynki :-)
U nas dla córki imion jest masa Zuzia,Amelka,Tosia itd a dla syna zero :-)
U nas dla córki imion jest masa Zuzia,Amelka,Tosia itd a dla syna zero :-)
szczypiorkowa12345
Ojej u nas imion żeńskich - BRAK
imion męskich - mam dla całej drużyny piłkarskiej. Jest tyle pięknych imion...
Igor, Patryk, Adrian, Karol, Miłosz, Marcel, Konrad .. Itd itd itd
Kruszynka123
Hehe każdy ma imię dla wymarzonej płci ja dla chłopca nie mam żadnego tzn ja jeszcze bym znalazła ale mężowi się żadne nie podoba!Ojej u nas imion żeńskich - BRAK
szczypiorkowa12345
Kiedyś jedna z Pan mi pow że nie powinno się 'trzymac' imienia dla dziecka tylko je zmieniać. W sumie nie wiem dlaczego...
U nas pierwszy miał być Konrad a drugi Adrian może Igor będzie tym imiennych strzałem w 10tke
U nas pierwszy miał być Konrad a drugi Adrian może Igor będzie tym imiennych strzałem w 10tke
reklama
Kruszynka123
Hmm może coś w tym jest ja zawsze chciałam Nikole albo Bianke ale od pół roku uwielbiam imię Liwia [emoji7]Kiedyś jedna z Pan mi pow że nie powinno się 'trzymac' imienia dla dziecka tylko je zmieniać. W sumie nie wiem dlaczego...
Podziel się: