reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@gorligorli właśnie podobno bugaboo donkey jest super rok po roku
Miciurka dobrze pisze, ja chociaż z całego serca pragnę córki, to będę nastawiala się na synka i chyva zrobię jak Micurki brat ;) Wiem jakie ogromne rozczarowanie przezylam jak dowiedzialam sie, ze synek. Tak naatawilam się na dziewczynkę, ze dwa tygodnie dochodziłam do siebie. Teraz jest moim całym światem i nawet myślę, ze córeczka nie byłaby taka fantastyczna ;)
U nas dzieczynka byłaby Nela, juz synek nią miał być ;)

Leeleeth mdłości to ja mam cały czas :-D idę spać z mdlosciami i wstaje z nimi, do tego przez ostatnie dwa dni tak bolała mnie głowa ze nawet tab nie pomogła. Cały czas coś mam to bóle to mnie słabi to nie da mi zjeść i tak każdego dnia coś na urozmaicenie dnia :-D ale to chyba już i to ze to 3 ciąża i wiek i organizm nie daje już rady tak jak przy 1 ciąży. Ale wszystko wytrzymam dla mojej kruszynki :-)
U nas dla córki imion jest masa Zuzia,Amelka,Tosia itd a dla syna zero :-)

Ojej u nas imion żeńskich - BRAK
imion męskich - mam dla całej drużyny piłkarskiej. Jest tyle pięknych imion...
Igor, Patryk, Adrian, Karol, Miłosz, Marcel, Konrad .. Itd itd itd :)
Hehe każdy ma imię dla wymarzonej płci ja dla chłopca nie mam żadnego tzn ja jeszcze bym znalazła ale mężowi się żadne nie podoba!

reklama
Kiedyś jedna z Pan mi pow że nie powinno się 'trzymac' imienia dla dziecka tylko je zmieniać. W sumie nie wiem dlaczego...
U nas pierwszy miał być Konrad a drugi Adrian :D może Igor będzie tym imiennych strzałem w 10tke :D
Hmm może coś w tym jest ja zawsze chciałam Nikole albo Bianke ale od pół roku uwielbiam imię Liwia [emoji7]

Do góry