reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Miciurka zrobiłam ciążowy i biel bez żadnego cienia. Czyli starania możemy zacząć na spokojnie wtedy kiedy zaplanujesz, a ja czekam na @.

U mnie ciążowy wyszedł pozytywny długo po tym jak owulacyjny pokazał piękna kreskę
Także daj sobie jeszcze kilka dni [emoji6]

@gorligorligor bugaboo jest świetny albo abcdesign
IMG_3294.JPG

@Kruszynka123 najgorzej nastawić sie na płeć a potem przezywać straszliwe rozczarowanie. Ja tak miałam w drugiej ciąży, byłam pewna, że będzie córeczka, nakupowałam mnóstwo sukienek itp a okazało sie ze chłopiec No dramat był! Na szczęście mi przeszło gdy sie okazało, ze dziecko kozę umrzeć. Potem miałam poczucie, ze to moja wina, ze takie nieszczęście na nas spadło. I postanowiłam sobie, ze z każdego dziecka sie uciesze, bez względu na wszystko [emoji16]
Dlatego chyba mi łatwiej nie przezywać rozpaczy gdy ma sie urodzić chłopczyk [emoji55]

Wstyd sie przyznać kiedy ja zaczęłam kupować dla dzidziusia [emoji85][emoji87][emoji86]

@Marzycielka86 a Ty jak tam? Gdzie sie podziewasz?

@kinga_z1 halo? Gdzie uciekłaś?

Załączniki

• IMG_3294.JPG
    IMG_3294.JPG
    133,7 KB · Wyświetleń: 303
@leeleeth dlatego ja się właśnie nie nakręcam a wręcz jestem wściekła jak mi ktoś mówi to co teraz dziewczynka.. Odpowiadam że to nie koncert życzeń i zdrowe maleństwo najważniejsze!
Hehe nic nie wstyd z zakupami[emoji12] ja może jakoś jeszcze mies wytrzymam a potem to już akcja liść debu [emoji23] [emoji23]

Kruszynka-tak bo wszyscy mysla ze swiat jest idealny i po 1 synu rodzi sie 2 coreczka, i jest model rodziny "idealnej" .. ugh, chyba lepiej mowic od razu ze syn i tyle, moj kuzyn tak zrobil , mowili wszystkim ze znowu syn(mialbyc juz 3 ) a byla defacto corka -wszyscy ze coz za dramat trzeci syn, a wyskoczyla corka wszyscy szok ha,(oni wiedzieli tez ze bedzie corka po prostu na przekór wszystkim mowili ze syn ;) hehe)

Gorligor- ponoc ten abc design spoko jest :)

Luisa-to działaj kochana! Powodzonka :), robisz cut off jakis ?

Alex -przykro mi ze takie chwile przeżyłas,moim zdaniem takie rzeczy W ogole nie powinny miec miejsca i zawsze wyje jak bóbr eh

@leeleeth dlatego ja się właśnie nie nakręcam a wręcz jestem wściekła jak mi ktoś mówi to co teraz dziewczynka.. Odpowiadam że to nie koncert życzeń i zdrowe maleństwo najważniejsze!
Hehe nic nie wstyd z zakupami[emoji12] ja może jakoś jeszcze mies wytrzymam a potem to już akcja liść debu [emoji23] [emoji23]

No właśnie to chciałam podkreślić [emoji23][emoji23][emoji23] tylko mi nie wyszło, ze lepiej chyba nawet nastawiać sie na ta druga płeć i przeżyć miłe zaskoczenie [emoji7]
Czego Wam życzę, każdej jednej i nawet sobie [emoji6][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Kruszynka-tak bo wszyscy mysla ze swiat jest idealny i po 1 synu rodzi sie 2 coreczka, i jest model rodziny "idealnej" .. ugh, chyba lepiej mowic od razu ze syn i tyle, moj kuzyn tak zrobil , mowili wszystkim ze znowu syn(mialbyc juz 3 ) a byla defacto corka -wszyscy ze coz za dramat trzeci syn, a wyskoczyla corka wszyscy szok ha,(oni wiedzieli tez ze bedzie corka po prostu na przekór wszystkim mowili ze syn ;) hehe)

Gorligor- ponoc ten abc design spoko jest :)

Luisa-to działaj kochana! Powodzonka :), robisz cut off jakis ?

Alex -przykro mi ze takie chwile przeżyłas,moim zdaniem takie rzeczy W ogole nie powinny miec miejsca i zawsze wyje jak bóbr eh

Leeleeth-przeciez czytalas ze wg babycomp to dziewczynki z pwu czyli akurat :D, super i trzymam kciuki [emoji1]

Leeleeth jestem jestem :-)
Nie odzywam się bo kiepsko się czuje a i nie mam nic sensownego do napisania.
Czekam na wizyty Kruszynki i Szczypiorkowej bo do mojej jeszcze daleko :-)
A u Ciebie czuję 2 kreseczki ✊ w końcu mój sen musi się spełnić ✊✊✊

@Miciur-ka
Eeeee no nie :) aż tak źle ze mną nie jest. Oczywiście daje sobie ten margines że będzie 3cia dziewczynka :) będzie to będzie. Oczywiście będę kochać jak i dwie pozostałe!!!! :) dramy i płaczu tygodniowego nie będzie :) najważniejsze żeby dziecko było zdrowe ale jeśli będzie zdrowy chłopiec - byłoby to spełnienie pregnienia jakie jest głęboko we mnie i tyle :)
Najwyżej będę mieć kiedyś boskich zięciow ;) co zrobię ... Oczywiście będzie mu smutno, tym bardziej że tylu chłopców wokół mnie ale no Coz poczne jak nie to że będę kichać bezgranicznie :)
Ja cały czas mówię O igorze bo tak jakoś w to wierzę ale jeśli będzie Inga to nie dostanę depresji i zalamki i nie zamknę sie w domu hahaha

reklama
@Marzycielka86 aż tak złe sie czujesz? Takie mdłości czy co?
Od trzech dni mam tez mega mdłości, przychodzi 15 i sie zaczyna aż mi słabo [emoji23]
Tez mam przeczucie ze sie udało, i mam nadzieje, ze Twój sen sie spełni [emoji16][emoji16][emoji16]

@szczypiorkowa12345 Inga dla dziewczynki? Bardzo ładne [emoji173]️

A Wy dziewczyny jakie macie ukochane imiona dla córek? Moja od zawsze miała byc Hania [emoji173]️

Do góry