reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Luisa-a czemu temp tak nisko ? Bardzo dziwne! Jeszcze pomierz zobaczysz jak to wygląda, a masz dobry termometr z 2 miejscami po " , " ?

Leeleeth-gratulacje domu!akurat na powiekszenie rodziny jak znalazł ;), ojeju a czemu nie moga chociaz 1 rodzica wpuscic masakra! Biedny :( , ja nie w temacie co bidulkowi jest eh , zdrowka kochana dla malucha!

Szczypiorkowa-no co tu nie lubisz wystroju wnetrz? Ja uwielbiam skonczylam nasz salon co prawda tylko dodatki i male zmiany ale mega zadowolona kompletnie inne odczucia nowy dywanik troche tapety i super wyszło, moj mebelek tez skonczyłam :)
Nie moge sie foczekac swojego domu własnego

Kruszynka-tego sie boje ze maz zaginie w garazu tez [emoji23], 12+3 akurat na okreslanie plci tylko zeby bylo foto z boku zeby nubek byl widoczny -kciuki

Kciuki dalej za was wszystkie trzymam i czekam na wasze wizyty jakby to moja byla :)

reklama
Alex- czesc, ramzi sie bie sugeruj pierwsze w miare sprswdzalne to plec na podstawie nuba ok 12+ kilka dni najlepiej ,

Gorligor- Piotr piekne mojemu mielismy dac tak na 2 po dziadku ale wyszlo tak ze będą mieli po rodzicach imiona na 2 [emoji23], juz mamy syna to czekam.na corke zeby uzyc imienia chociaz nie wiem czy do czegos dopasuje i chyba stanie na tym ze nie uzyje bo moje imie to do niczego nie pasuje [emoji23], jeszcze sie nie nastawiaj na syna ale zeby tez nie liczyc na corke zeby zawodu nie przezyc, bardzo bym chciala zebys jednak te corexzke miala.bo wiem.jak bardzo tego pragniesz!mocno kciuki trzymam ! tetno nie ma takiej sprawdzalnosci jesli chodzi o plec to bym tez sie nie sugerowała

Szczypiorkowa-ty kochana tez troszeczke mysl ze moze byc i corka zebys nie miala duzego GD bo przez sama rozmowe o Igorze sie nakrecasz -wiem ze wiesz ze moze wyjsc w tw lub we wte, ale jednak troszeczke czlowiek sie nastawia, nie mowie tego w zlej wierze -bo trzymam.kciuki za syna waszego i zeby tam cos wam dyndalo na usg po prostu sie martwie ze jesli jednak sie nie uda zebys sie nie załamała! Wiec nie zrozum tego zle absolutnie co nap. !

Asya- wlasnie wczoraj widzialam posta z pozytywnym testem i podposane ze nawet sie nie starali ze to z przerywanego [emoji23] takze moze warto zatestowac ;)

Leeleeth-jak w koncu zadziałałas w tym cyklu?.kciuki mocne! Pamietqj test czytaj tylko w time.frame bo pozniej moze byc falszywie dodatni

Gosica-jak tam?.

Justyna-ja mialam.mega pozytywa lh jak bylam.w ciazy,najlepiej zatestuj hcg bo jednym to wychodzi z lh a innym nie ,

Grabcia-trzymam.kciuki za cykl staraniowy :)!

Ale.dziewczyny produkujecie o masakra :)! Ja tak jestem w kratke wiec czytam średnio na jeza ;) staram sie troche zluzowac , dlatwgo tez mniej schodze bo juz zaczynalam.swirowax na temat planowania plci

@Miciur-ka ja miałam plan e4d, pięknie wyliczone, ze docelowe seksy na dwa dni przed owu [emoji23]
A owu przyszła szybciej, i seksy były w samiutenka owu, pH trzymałam twardo 4-4,5, J&d po 10 minutach.
I teraz czekam na owoce [emoji23][emoji23][emoji23]

LeeLee, dobrze, że Twój synek już w domu wśród swoich. Nadrobicie. Idą wakacje. Pośpij może z nim trochę tak dla bliskości.
Ps. a Ty w samą owulkę się wstrzeliłaś? Ty spryciaro :p w Twoim przypadku bym się nie obawiała, że to nie dwa dni przed, tak też już próbowałaś. To pewnie u Was nie będzie mieć znaczenia na płeć. Zadziała coś innego :):):) czekamy!!!!

Dzięki dziewczynki :p jak mówię o Piterze tak już personalnie, to mi łatwiej. Teraz sobie wmawiam, że może nowy wózek kupimy (oczywiście niepotrzebny, ale sobie tak bredzę o zakupach i zapycham głowę hihihi)

wózek podwójny! Ktoś? coś poleca???????

Szczypiorkowa-ty kochana tez troszeczke mysl ze moze byc i corka zebys nie miala duzego GD bo przez sama rozmowe o Igorze sie nakrecasz -wiem ze wiesz ze moze wyjsc w tw lub we wte, ale jednak troszeczke czlowiek sie nastawia, nie mowie tego w zlej wierze -bo trzymam.kciuki za syna waszego i zeby tam cos wam dyndalo na usg po prostu sie martwie ze jesli jednak sie nie uda zebys sie nie załamała! Wiec nie zrozum tego zle absolutnie co nap. !

Kruszynka-tego sie boje ze maz zaginie w garazu tez [emoji23], 12+3 akurat na okreslanie plci tylko zeby bylo foto z boku zeby nubek byl widoczny -kciuki

Kciuki dalej za was wszystkie trzymam i czekam na wasze wizyty jakby to moja byla :)

Wlasnie dlatego ja się nie nastawiam na dziewczynke nawet mam wrażenie że jest chłopak głupie przeczucie i już mi w duchu przykro.... Chociaż najważniejsze żeby było zdrowe...
Zobaczymy co po nubie lek pow a może nie zechce nic pow zobaczymy...
@aleks811 ja mam to samo podziwiam dziewczynki, wczoraj oglądałam maleńkie cudne różowe ciuszki ehhh....
@leeleeth super że synus w domku teraz napewno szybko dojdzie do siebie najważniejsze że już jesteście razem.
Powiem Ci ze wykres to ty masz obiecujący ulalaaa[emoji4]mocne kciuki [emoji8] [emoji8]

Ja pracuje w sklepie z ciuszkami dziecięcymi.To możecie sobie wyobrazić co ja przeżywam.Sukieneczki opaseczki buciki i klientki z małymi córeczkami.
O masakra.....to dopiero jazda...
Te maleńkie rzeczy są takie cudne.
Trzymajcie kciuki żeby mi czas szybko to pon minął.... Jutro dopiero piątek[emoji849]

Dziewczyny kiedy zaczęlyscie kupować pierwsze ubranka[emoji7]
Mnie tak już wszystko kusi w sklepach.

reklama
Do góry