reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja mam dla synka bugaboo teraz... wózek wart każdej kasy a i odsprzeda go się za fajna kaske. Ale u nas raczej nie będzie potrzeby bliźniaczego. Plusem jest to, ze z podwójnego wózka zmniejsza go się na pojedynczy :)

Miciurka, u mnie oczekiwania na ovu. Już 14dc a ovu nie widac. Obserwuje szyjkę i dzisiaj jakby zeszła w dół i się otwiera. Na monitoring nie dam rady. Wiec pozostaje mi robić testy. Myśle żeby za 2/3 dni zadzialac z docelowymi starankami. Dzisiaj leciutką kreska się pojawiła na teście, wiec jeszcze chyba do ovu min. 5 dni.
Luisa, jak dzisiaj masz pęcherzyk 14mm to ovu może tez być dopiero we wtorek. Tez biorę Inofem, dopiero pierwszy cykl i ciekawa jestem kiedy będzie ta ovu.
Leeleth, cieszę się ze Witus już w domu. Cieszcie się sobą i wracajcie do pełni sił. A jutro z rana rób teścik i czekamy na raport [emoji6][emoji110]
Kruszynka, nie przejmuj się tekstami od ludzi. Ludzie zawsze gadają i trzeba słychać jednym uchem.
Marzycielko, oj tak tylko Ci się wydaje. Do Twojej wizyty zleci szybciutko i będziemy oglądały nuba. Próbowałaś chrupać imbir?
Asya, uzywalam facelle ale są nie dla mnie lub za czule. Pozytyw był już 5 dni przed ovu. Jak dla mnie to chyba lepszy ten badziew niebieski z Allegro [emoji12]
Dziewczyny, ten Bugaboo donkey to super sprawa. Tez nie dałabym 6 tys za wózek, ale już 3,5-4 za używkę w dobrym stanie jak najbardziej. Wózek trzyma cenę wiec można odsprzedać niedużo taniej niż się zakupiło.

Gosica właśnie sama nie wiem co z ta owu. Niby ma 14 mm i okolice niedzieli/ pon mowila gin ale wiadomo jak to jest... myśle kiedy zadziałać ten jeden jedyny raz ;) na testy nie mam co liczyć.... miesiąc temu nie wychodziły mi a jednak owu była ( gin mowila ze widzi pozostałości po owulacji cokolwiek to znaczy )

reklama
IMG_5297.JPG

Załączniki

• IMG_5297.JPG
    IMG_5297.JPG
    89,5 KB · Wyświetleń: 398
Do góry