reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja mam dla synka bugaboo teraz... wózek wart każdej kasy a i odsprzeda go się za fajna kaske. Ale u nas raczej nie będzie potrzeby bliźniaczego. Plusem jest to, ze z podwójnego wózka zmniejsza go się na pojedynczy :)

Miciurka, u mnie oczekiwania na ovu. Już 14dc a ovu nie widac. Obserwuje szyjkę i dzisiaj jakby zeszła w dół i się otwiera. Na monitoring nie dam rady. Wiec pozostaje mi robić testy. Myśle żeby za 2/3 dni zadzialac z docelowymi starankami. Dzisiaj leciutką kreska się pojawiła na teście, wiec jeszcze chyba do ovu min. 5 dni.
Luisa, jak dzisiaj masz pęcherzyk 14mm to ovu może tez być dopiero we wtorek. Tez biorę Inofem, dopiero pierwszy cykl i ciekawa jestem kiedy będzie ta ovu.
Leeleth, cieszę się ze Witus już w domu. Cieszcie się sobą i wracajcie do pełni sił. A jutro z rana rób teścik i czekamy na raport [emoji6][emoji110]
Kruszynka, nie przejmuj się tekstami od ludzi. Ludzie zawsze gadają i trzeba słychać jednym uchem.
Marzycielko, oj tak tylko Ci się wydaje. Do Twojej wizyty zleci szybciutko i będziemy oglądały nuba. Próbowałaś chrupać imbir?
Asya, uzywalam facelle ale są nie dla mnie lub za czule. Pozytyw był już 5 dni przed ovu. Jak dla mnie to chyba lepszy ten badziew niebieski z Allegro [emoji12]
Dziewczyny, ten Bugaboo donkey to super sprawa. Tez nie dałabym 6 tys za wózek, ale już 3,5-4 za używkę w dobrym stanie jak najbardziej. Wózek trzyma cenę wiec można odsprzedać niedużo taniej niż się zakupiło.

Gosica właśnie sama nie wiem co z ta owu. Niby ma 14 mm i okolice niedzieli/ pon mowila gin ale wiadomo jak to jest... myśle kiedy zadziałać ten jeden jedyny raz ;) na testy nie mam co liczyć.... miesiąc temu nie wychodziły mi a jednak owu była ( gin mowila ze widzi pozostałości po owulacji cokolwiek to znaczy )

reklama
IMG_5297.JPG

Załączniki

• IMG_5297.JPG
    IMG_5297.JPG
    89,5 KB · Wyświetleń: 404
Do góry