reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Ja równie mocno Ci kibicuje! Każdej z Was!!!
A jaki plan? Cut off? Czy jak bo mnie gdzieś umknęło jeśli pisałaś?
post ścisły do dwóch dni przed owu o ile trafie w owulacje
Gosica
Miciurka, u mnie oczekiwania na ovu. Już 14dc a ovu nie widac. Obserwuje szyjkę i dzisiaj jakby zeszła w dół i się otwiera. Na monitoring nie dam rady. Wiec pozostaje mi robić testy. Myśle żeby za 2/3 dni zadzialac z docelowymi starankami. Dzisiaj leciutką kreska się pojawiła na teście, wiec jeszcze chyba do ovu min. 5 dni.
Luisa, jak dzisiaj masz pęcherzyk 14mm to ovu może tez być dopiero we wtorek. Tez biorę Inofem, dopiero pierwszy cykl i ciekawa jestem kiedy będzie ta ovu.
Leeleth, cieszę się ze Witus już w domu. Cieszcie się sobą i wracajcie do pełni sił. A jutro z rana rób teścik i czekamy na raport [emoji6][emoji110]
Kruszynka, nie przejmuj się tekstami od ludzi. Ludzie zawsze gadają i trzeba słychać jednym uchem.
Marzycielko, oj tak tylko Ci się wydaje. Do Twojej wizyty zleci szybciutko i będziemy oglądały nuba. Próbowałaś chrupać imbir?
Asya, uzywalam facelle ale są nie dla mnie lub za czule. Pozytyw był już 5 dni przed ovu. Jak dla mnie to chyba lepszy ten badziew niebieski z Allegro [emoji12]
Dziewczyny, ten Bugaboo donkey to super sprawa. Tez nie dałabym 6 tys za wózek, ale już 3,5-4 za używkę w dobrym stanie jak najbardziej. Wózek trzyma cenę wiec można odsprzedać niedużo taniej niż się zakupiło.
Luisa, jak dzisiaj masz pęcherzyk 14mm to ovu może tez być dopiero we wtorek. Tez biorę Inofem, dopiero pierwszy cykl i ciekawa jestem kiedy będzie ta ovu.
Leeleth, cieszę się ze Witus już w domu. Cieszcie się sobą i wracajcie do pełni sił. A jutro z rana rób teścik i czekamy na raport [emoji6][emoji110]
Kruszynka, nie przejmuj się tekstami od ludzi. Ludzie zawsze gadają i trzeba słychać jednym uchem.
Marzycielko, oj tak tylko Ci się wydaje. Do Twojej wizyty zleci szybciutko i będziemy oglądały nuba. Próbowałaś chrupać imbir?
Asya, uzywalam facelle ale są nie dla mnie lub za czule. Pozytyw był już 5 dni przed ovu. Jak dla mnie to chyba lepszy ten badziew niebieski z Allegro [emoji12]
Dziewczyny, ten Bugaboo donkey to super sprawa. Tez nie dałabym 6 tys za wózek, ale już 3,5-4 za używkę w dobrym stanie jak najbardziej. Wózek trzyma cenę wiec można odsprzedać niedużo taniej niż się zakupiło.
Luisa2018
Gosica właśnie sama nie wiem co z ta owu. Niby ma 14 mm i okolice niedzieli/ pon mowila gin ale wiadomo jak to jest... myśle kiedy zadziałać ten jeden jedyny raz na testy nie mam co liczyć.... miesiąc temu nie wychodziły mi a jednak owu była ( gin mowila ze widzi pozostałości po owulacji cokolwiek to znaczy )
Test biel [emoji17] Zobacz załącznik 846285pocieszam sie, ze może implantacja [emoji17]
Ps nie mogę zdjęcia zobaczyć, co to sie porobiło???
Ps nie mogę zdjęcia zobaczyć, co to sie porobiło???
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: