reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Polecacie testy owu z rossmanna? Domowe lab. Lub facelle? W listopadzie uzywalam firmy domowe lab. I to byla moja pierwsza przygoda z testami, tylko wlasciwie nie wiem czy sa polecane? Czy raczej marne?

Tak siedze i mysle dzis, jak to jest wlasciwie z ustrzeleniem tego synka.. Czytam fora i roznie kobiety pisza. Jedne wspolzyja przy pozytywnym tescie juz i maja chlopcow, inne po ilus godzinach i tez czasem maja. A niektore tak samo planuja i robia identycznie i maja dziewczynki..

Juz mam tak mieszane uczucia ze nie wiem co zrobic? Staranka po pozytywnie czy odczekac ye 12h?

Chcialabym, zeby szczypiorkowa miala juz potwierdzonego Igora to bym poszla taka sama droga :)

reklama
@leeleeth czekam na ten Twój test jak na swój!
@Miciur-ka ja to juz jak na szpilkach siedze i licze dni do działania :)

Ja równie mocno Ci kibicuje! Każdej z Was!!!
A jaki plan? Cut off? Czy jak bo mnie gdzieś umknęło jeśli pisałaś?

@asya u mnie te z facelle pokazywały cały czas pozytyw, a domowe laboratorium nigdy pozytywu nie pokazały, u mnie sprawdziły sie allergowe tanioszki, myśle, ze każda powinna popróbować co jest na rynku i znaleźć takie które jej odpowiadają [emoji6]

Nie wiadomo czy sukces szczpiotkowej byłby tez Twoim sukcesem, nie ma co sie sugerować czyimś starankami, weź to co Tobie wydaje senwazne i ułóż własna mozaikę, bo nie ma metody 100% na planowanie płci!

@Miciur-ka wondfo nadal nie przyszły i chyba już nie przyjdą, także lipa [emoji53]ale obstawiona jestem tymi zielonymi tym razem z Allegro, choć na niebieskie tez nie mogę narzekać.

U mnie też tym razem jakoś nie miałam imienia męskiego. Teraz już mam-Piter.
A dla dziewczynki, to mam masę od Korneli (Neli) zaczynając przez Ewę, Zosię, Marysię, Patrycję, Magdę:)

Tak, świat jest niesprawiedliwy, ale trzeba ufać Opatrzności!

Marzycielka86 pocieszę Cię: w ostatniej ciąży miałam mdłości 24na dobę! No masakra jakaś była... I mam córeczke [emoji57]
Trzymam kciuki za poprawę samopoczucia[emoji1307]

@szczypiorkowa dobrze, ze piszesz, moze to jakis przesąd, a ja jestem przesadna [emoji14] To już Neli nie będzie. Muszę jakieś inne wymyśleć ;)
@asya u mnie te z allegro i o dziwo te niebieskie też bardzo dobrze wyznaczają ovu

Gorligorligor więc życzę Ci zdrowej Ewuni [emoji179] (a Piterka oddaj z powrotem ;) )
Super te wózki! Tylko za nic na świecie nie dałam bym tyle kasy, ponieważ może a kupić równie super wózki za mniejsze pieniądze

@Gorligorli wiem niestety cena bugaboo zaporowa jak na wózek!
@szczypiorkowa a ta Pani mowila Ci dlaczego powinno sie zmieniać imię? Bo ta Nela za mną chodzi od dawna [emoji14] Liwia mi się tez strasznie podoba, ale u mnie w malym miasteczku to by chyba nie przeszło.

reklama
@leeleeth nie mam pomysłu na siebie haha. Będę celować w owu. Czytajac ciagle rozne fora zauwazylam, ze zajscie w ciaze moze wcale nie byc takie proste.

@mihasiaaa chyba w ten cykl kupie cos stacjonarnie. Bo jeszcze nie dojda i bedzie klops ;)

Do góry