Hej Dziewczyny ja jak zwykle na bieżąco ale się nie udzielam bo kwiecień to dla mnie miesiąc przygotowań a starania będą chyba od czerwca.
@Imama kilka razy wracałam do twoich zdjęć. Jakbym tak wyglądała to co roku jestem w ciąży. Jakim prawem możesz być tak zgrabna aż nie przystoi
@8Ania8 kwas foliowy wszystkie łykamy. O Rtg jąder nie bylo pisane. Nie jest to metoda stosowana. Imama pisała ze mąż miał w takcie staran ze względów zdrowotnych. A śniadania to kwestia indywidualna. Tez ostatnio słyszałam ze nie ma przymusu 5 posiłków dziennie. Śniadania do 30 min od wstania. Odchodzi się od tego. Każdy ma inny organizm. Dużo by pisać na ten temat.
@gorligorligor masz super podejście. Ja sama mam córkę i syna. Ale wyobraź sobie ze czasami mnie przykrości spotykają od ludzi którzy maja np same córki. No są „lepsi” ode mnie. Wydaje mi się ze największym problemem jest nastawienie innych i komentarze. A my możemy coś zrobić w kierunku płci ale 100% wpływu nie mamy.
Ostatnio analizuje swoje starania i wasze. Mnie najbardziej przekonuje metoda króliczków. Sama taka zastosowałam. Udało się.
@Imama jeszcze jedno pytanie. Możesz napisać ile przytyłaś? Dla mnie to niepojęte ze tak pięknie można w ciąży wyglądać