reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Kciuki za bete Gosica :*
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Bb anna-a co u Ciebie ? Czemu ucieklas ? Jakis plan na starania w przyszłości?jak zdrowko ?
Gosia-kciuki za bete !!fajna gin ze od razu wszytsko przepisala bez gadania, a apke happy baby możesz tez mezowi zainstalowac i zaznaczyc ze to tata i tez bedzie tam mu cos pisac kako skierowane do ojcow-spoko opcja ,chociaz twoj maz to juz wsyztsko wie bo w koncu 3 ciaza
Leeleeth-gdzie sie podziewasz ?
Wiecie ze u mnie dalej okresu nie ma , no masakra !
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosia-kciuki za bete !!fajna gin ze od razu wszytsko przepisala bez gadania, a apke happy baby możesz tez mezowi zainstalowac i zaznaczyc ze to tata i tez bedzie tam mu cos pisac kako skierowane do ojcow-spoko opcja ,chociaz twoj maz to juz wsyztsko wie bo w koncu 3 ciaza
Leeleeth-gdzie sie podziewasz ?
Wiecie ze u mnie dalej okresu nie ma , no masakra !
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
gorligorligor
Imama a ponoć z wiekiem faceta łatwiej o córkę, także jak Twój mąż przekroczy 40, to wiesz...nie zarzekaj się. Teraz aż tak bardzo na wiek się nie patrzy a i faceci jak mają później dzieci, to się jakoś taksstarają chyba mocniej i dbają o swój fit. Mówię nie z doświadczenia a z obserwacji. U mnie mąż młodszy ode mnie także i tu mam pod górkę dziewczynkowo
Gosica
Gorligor, masz racje. Mój podchodzi pod 40-tej ale ma tak silne plemniory ze hoho.
Prawda jest, ze wraz z wiekiem faceci zaczynaja być fit-mój właśnie przestał jeść pieczywo, zaczął biegać. Chyba ze to kryzys wieku średniego [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Prawda jest, ze wraz z wiekiem faceci zaczynaja być fit-mój właśnie przestał jeść pieczywo, zaczął biegać. Chyba ze to kryzys wieku średniego [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka123
kitqa
Aaa Imama...co ja się naprzeżywałam sama jedena wiesz. Teraz wydaje mi się to śmieszne, bezsensowne.
Mam super fajna grzeczna córeczke i jestem szczęśliwa. Jak na mnie patrzy to śmieje się w głos i w oczach widać miłość [emoji7] same wiecie co mam na myśli [emoji847]
A i ty może zrobisz na przekór losowi i postaracie się jeszcze o córeczke [emoji1307]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Mam super fajna grzeczna córeczke i jestem szczęśliwa. Jak na mnie patrzy to śmieje się w głos i w oczach widać miłość [emoji7] same wiecie co mam na myśli [emoji847]
A i ty może zrobisz na przekór losowi i postaracie się jeszcze o córeczke [emoji1307]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
gorligorligor
post: 16462760, member: 128403"]Gorligor, masz racje. Mój podchodzi pod 40-tej ale ma tak silne plemniory ze hoho.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Gosica, bo Twój mąż tak do roli ojca córki się szykuje, także wiesz. Musi mieć kondychę, by odganiać potencjalnych adoratorów
Gosica, bo Twój mąż tak do roli ojca córki się szykuje, także wiesz. Musi mieć kondychę, by odganiać potencjalnych adoratorów
reklama
gorligorligor
6462746, member: 128403"]Miciurka, powiem szczerze ze tez się zdziwiłam z tym duphastonem. Ale stwierdziła ze lepiej dmuchać na zimne, na pewno nie zaszkodzi żebym brała 2x1.
Gosicka mi moja gin tez przepisala za to luteinę, ale nie było to konieczne. , powiedziała, że to dla większego komfortu dzidzi, dla ciąży lepiej...także brałam pierwszy raz w życiu i w pewnym momencie czułam się zalana tym progesteronem. Na szczęście teraz już została 1 tabl.dowcipnie dziennie ufff
Gosicka mi moja gin tez przepisala za to luteinę, ale nie było to konieczne. , powiedziała, że to dla większego komfortu dzidzi, dla ciąży lepiej...także brałam pierwszy raz w życiu i w pewnym momencie czułam się zalana tym progesteronem. Na szczęście teraz już została 1 tabl.dowcipnie dziennie ufff
Podziel się: