reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bb anna-a co u Ciebie ? Czemu ucieklas ? Jakis plan na starania w przyszłości?jak zdrowko ?

Gosia-kciuki za bete !!fajna gin ze od razu wszytsko przepisala bez gadania, a apke happy baby możesz tez mezowi zainstalowac i zaznaczyc ze to tata i tez bedzie tam mu cos pisac kako skierowane do ojcow-spoko opcja :),chociaz twoj maz to juz wsyztsko wie bo w koncu 3 ciaza :D

Leeleeth-gdzie sie podziewasz ? :)

Wiecie ze u mnie dalej okresu nie ma , no masakra !

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Imama a ponoć z wiekiem faceta łatwiej o córkę, także jak Twój mąż przekroczy 40, to wiesz...nie zarzekaj się. Teraz aż tak bardzo na wiek się nie patrzy a i faceci jak mają później dzieci, to się jakoś taksstarają chyba mocniej i dbają o swój fit. Mówię nie z doświadczenia a z obserwacji. U mnie mąż młodszy ode mnie także i tu mam pod górkę dziewczynkowo ;)

Miciurka, powiem szczerze ze tez się zdziwiłam z tym duphastonem. Ale stwierdziła ze lepiej dmuchać na zimne, na pewno nie zaszkodzi żebym brała 2x1.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gorligor, masz racje. Mój podchodzi pod 40-tej ale ma tak silne plemniory ze hoho.
Prawda jest, ze wraz z wiekiem faceci zaczynaja być fit-mój właśnie przestał jeść pieczywo, zaczął biegać. Chyba ze to kryzys wieku średniego [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Powiedzialam już starszemu synowi... Łatwo nie było,
miał focha dwa dni ale teraz już jest wszystko ok [emoji4]
@Gosica beta będzie piękna, znam ten stres i współczuję ale jeszcze troszkę i się uspokoisz[emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa Imama...co ja się naprzeżywałam sama jedena wiesz. Teraz wydaje mi się to śmieszne, bezsensowne.
Mam super fajna grzeczna córeczke i jestem szczęśliwa. Jak na mnie patrzy to śmieje się w głos i w oczach widać miłość [emoji7] same wiecie co mam na myśli [emoji847]
A i ty może zrobisz na przekór losowi i postaracie się jeszcze o córeczke [emoji1307]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

post: 16462760, member: 128403"]Gorligor, masz racje. Mój podchodzi pod 40-tej ale ma tak silne plemniory ze hoho.
Prawda jest, ze wraz z wiekiem faceci zaczynaja być fit-mój właśnie przestał jeść pieczywo, zaczął biegać. Chyba ze to kryzys wieku średniego [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Gosica, bo Twój mąż tak do roli ojca córki się szykuje, także wiesz. Musi mieć kondychę, by odganiać potencjalnych adoratorów :)

reklama
6462746, member: 128403"]Miciurka, powiem szczerze ze tez się zdziwiłam z tym duphastonem. Ale stwierdziła ze lepiej dmuchać na zimne, na pewno nie zaszkodzi żebym brała 2x1.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Gosicka mi moja gin tez przepisala za to luteinę, ale nie było to konieczne. , powiedziała, że to dla większego komfortu dzidzi, dla ciąży lepiej...także brałam pierwszy raz w życiu i w pewnym momencie czułam się zalana tym progesteronem. Na szczęście teraz już została 1 tabl.dowcipnie dziennie ufff

Do góry