reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny mam betę!! 44,07. W sobotę była 25,4. Cieszę się bardzo ze rośnie!!!!!
Liczyłam na wyższy przyrost ale nie można mieć wszystkiego [emoji12] jest 173%, w sumie chłopczykowo patrząc na teorie przyrostu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tam teorie przyrostu tez obalam [emoji14] mimo wysokiego przyrostu syn [emoji14]

Maciurka a lekarz kazal Ci czekac na okres? Jak to teraz jest u Ciebie?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica gratuluje. Te początkowe bety się liczą a teraz masz chyba taka co Zonami także pink pink pink będzie [emoji7][emoji166][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama, myślałam ze moj przyrost jest początkowy ;) ale 14/16 dpo to niekoniecznie?
Oj oby Twoje słowa były prorocze.
Zonami tez miała podobny przyrost? W który dc?
Kredkaczarna, zawsze jakieś pocieszenie [emoji12]

Dziewczyny wstyd się przyznać, ale złe obliczyłam przyrost nie odejmując 1. Niestety mój przyrost jest ponizej 100%. Na szczęście mam duphaston wiec niedługo łyknę.

Aj Gosica Gosica Haha nie przejmuj się kochana. Ważne ze przyrasta.
A początkowy to ja miałam 9 i 11 dpo. I chyba właśnie tak 10-11 dpo się robi. Ale mi się wydaje se to sprawa indywidualna z tymi przyrostami. Ja to traktuje tak jak ogólnikowo ze jest przyjete ze mężczyźni są Wysoccy a kobiety niższe a wiadomo ze to nie do końca tak jest [emoji6]
Nie smutaj, nie analizuj. Człowiek zawsze znajdzie jakieś „ale”

reklama
Gorligor ja tam myśle ze masz córeczkę. Dużo osób nic nie robi przecież a parki maja [emoji6]
Kitqa pamietam to bo sama byłam w szoku ze na ostatnim usg nawet lekarka mówiła ze syn [emoji15]
Ale właśnie jak to piszesz to nie dopisania jak człowiek i tak się cieszy z takiej małej istotki.
Mój synuś tez to taki słodziak i strasznie spokojny a myślałam ze przez te moje „przeżywanie” płci to wręcz jak na „złość” się namęcze. A tu zaskoczenie i nie da się później nie kochać tych dzieciaczków.
Leeleth właśnie co z tobą?

Do góry