reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny mam betę!! 44,07. W sobotę była 25,4. Cieszę się bardzo ze rośnie!!!!!
Liczyłam na wyższy przyrost ale nie można mieć wszystkiego [emoji12] jest 173%, w sumie chłopczykowo patrząc na teorie przyrostu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tam teorie przyrostu tez obalam [emoji14] mimo wysokiego przyrostu syn [emoji14]

Maciurka a lekarz kazal Ci czekac na okres? Jak to teraz jest u Ciebie?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica gratuluje. Te początkowe bety się liczą a teraz masz chyba taka co Zonami także pink pink pink będzie [emoji7][emoji166][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama, myślałam ze moj przyrost jest początkowy ;) ale 14/16 dpo to niekoniecznie?
Oj oby Twoje słowa były prorocze.
Zonami tez miała podobny przyrost? W który dc?
Kredkaczarna, zawsze jakieś pocieszenie [emoji12]

Dziewczyny wstyd się przyznać, ale złe obliczyłam przyrost nie odejmując 1. Niestety mój przyrost jest ponizej 100%. Na szczęście mam duphaston wiec niedługo łyknę.

Aj Gosica Gosica Haha nie przejmuj się kochana. Ważne ze przyrasta.
A początkowy to ja miałam 9 i 11 dpo. I chyba właśnie tak 10-11 dpo się robi. Ale mi się wydaje se to sprawa indywidualna z tymi przyrostami. Ja to traktuje tak jak ogólnikowo ze jest przyjete ze mężczyźni są Wysoccy a kobiety niższe a wiadomo ze to nie do końca tak jest [emoji6]
Nie smutaj, nie analizuj. Człowiek zawsze znajdzie jakieś „ale”

reklama
Gorligor ja tam myśle ze masz córeczkę. Dużo osób nic nie robi przecież a parki maja [emoji6]
Kitqa pamietam to bo sama byłam w szoku ze na ostatnim usg nawet lekarka mówiła ze syn [emoji15]
Ale właśnie jak to piszesz to nie dopisania jak człowiek i tak się cieszy z takiej małej istotki.
Mój synuś tez to taki słodziak i strasznie spokojny a myślałam ze przez te moje „przeżywanie” płci to wręcz jak na „złość” się namęcze. A tu zaskoczenie i nie da się później nie kochać tych dzieciaczków.
Leeleth właśnie co z tobą?

Do góry