reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Luisa powyżej chyba 200% przyrost po 48h w początkowych dpo na córkę. Ale ja miałam 460% jakoś i obaliłam teorie. Ale na forum tylko chyba ja jestem a tak to się potwierdzało.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Gosica, ta beta to trochę jak wróżenie z fusów. Spokojnie, przyrost dla ciąży jest prawidłowy i to jest teraz najważniejsze!

Wiecie co mi właśnie mąż powiedział przez telefon? Że bardzo mu zależy aby w tym miesiącu się udało. No wiadomo, super. A co dalej powiedział? Że tam nieważne syn czy córka, bo sobie jeszcze z czwartym spróbujemy przecież :o no chyba słońce mu przygrzało za mocno wczoraj czy jak o_O po moim trupie :p

Imama, jak się czujesz? Myślę o Tobie non stop :)

Miciurka, ale jak to jeszcze @ nie ma. Termin miałaś przede mną @, ja już dawno miałam, do owu się szykuję, a Ty dalej nic? Może weź test zrób kurde

Gosica piękna beta, najważniejsze że przyrasta[emoji1303]

Aaa A Imama już zapomniałam o tym 'cudzie' moim, że tak powiem. Mam moją córeczke [emoji7] która patrzy się na mnie jakbym była najcudowniejszą osoba na świecie[emoji15] i ta miłość jest najpiękniejsza.
Az wam ją pokaże [emoji7]
ŁAPCIE PINK [emoji179][emoji178][emoji175]
9d83dd270b0aba958a16dfd4b9145f4c.jpg

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa, jaka ona jest przepiękna! Łapię PINK całą sobą. Łapię, wdycham i smaruję się tym PINKiem.

W wyrazach wdzięczności wysyłam całe swoje niebieskie fluidki - niebieskie jak Chase z Paw Patrol ;) u mnie na topie aktualnie u synków, wszystko na niebiesko musi być :D

Łapcie BLUE
Nie wysyłają mi się niebieskie serduszka i stópki, więc macie chociaż taką niebieską emotkę : 8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Kredka tak ja miałam cień w 9 dpo i poleciałam na betę bo to była sr i wtedy chciałam powtórzyć w piat a tak w sob zamknięte.
Kitqa śliczna Mała [emoji7] tez chce [emoji166]
Baby_girl to widzisz czwórka się u Was szykuje Heh. Mój to chciał 5 ale jednak spadł na ziemie i u nas 3 to Max. Chociaż wiaodmo życie pokaże.
Dziękuje ze pytasz ale nie będę tu narzekać [emoji23] ja się kulam bo chodzić nie umie. Masakra jakaś jak stoję to brzuch boli strasznie jak na @. Ale syn w Polsce pojechał do babci wiec odpocznę chociaż psychicznie bo z nim gorzej niż z małym dzieckiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama, gdzie się szykuje? U mnie 4? No nigdy w życiu :D chyba, że kota doliczymy, to tak :D

Kulasz się biedna, ale jeszcze chwilkę wytrzymaj. Cały czas trzymam kciuki żebyś chociaż do tego 37tc, najlepiej 38tc dobiła, zawsze to dla maleństwa lepiej :) już niedługo :)

Imama, oj pamietam Twoja betę. Te niesamowite emocje. Już naprawdę masz z górki. Trzymam kciuki zebys dotrwała najlepiej do tego 38 tyg. Dobrze, ze starszy synek pod opieka dziadków-łap sily.
Kitqa, widzisz złe obliczyłam betę (zasugerowałam się błędnym wzorem z netu) i 173% było mi mało. Okazuje się ze mam 73% przyrostu. Już podwójnie jestem zakręcona bo dzisiaj podchodziłam do bety za 2 h wcześniej-zapomniałam na dodatek o zmianie czasu.A jakby było tego mało to jeszcze w innym labie. Dlatego przed chwila udałam się do laboratorium tego z soboty, beta aż tak nie będzie miarodajna bo o 5h za późno, ale będę miała porównanie. Ale cudowna cora!! Zacalowac.
Miciurka, ale by były jaja gdybys była w ciazy! [emoji854]
Baby_girl, masz racje ze przyrost to takie wróżenie ale ta metoda jakoś mi utkwiła i chciałam zbadać. Teraz licze ze przyrost będzie cos troszkę ponad 100%, łykam duphaston i czekam na usg. Taki jest plan!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam betę!! 44,07. W sobotę była 25,4. Cieszę się bardzo ze rośnie!!!!!
Liczyłam na wyższy przyrost ale nie można mieć wszystkiego [emoji12] jest 173%, w sumie chłopczykowo patrząc na teorie przyrostu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Gosica super beta... robilas 24 w sobote i dzis czyli 76 % przyrostu czyli piękny i prawidłowy gratuluję[emoji7][emoji7]
@kitqa śliczna corcia [emoji3]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry