reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Miciur-ka 550zl z kontrastem wynik bedzie w piatek...a co do męża to mu wspolczuje troche ciezkie na zycie ze mna ale chociaz mu sie nie nudzi ;) ja te klotnie musze zaczac planowac tak dwa dni przed owu :) rano klotnia wieczorem godzenie ;)

Dziewczyny czy któraś z was... mając dwójkę dzieci ... miala czasem wahania czy aby na pewno chce to trzecie
Maleństwo? Jeju ostatnio mam jakaś jazdę hormonalna chyba... jednego dnia marze o dwóch kreskach a drugiego myśle sobie ze dopiero wychodzimy na prosta ( najmłodszy już taki fajny jest ) i co znowu powtórka?

Ajjjjj niech mnie któraś pocieszy ze tez tak miała / ma! :o
@Luisa2018 ja tak mam cały czas. Jednego dnia już marze żeby być ponownie w ciąży, żeby jeszcze raz to przeżyć i nosić pod sercem małego człowieczka. A drugiego dnia myśle sobie ze jest Ok jesteśmy zgarną rodzina. Mam syna j córkę i czemu kombinuje. Czasami mnie te moje wahania dobijają. Ale myśl o trzecim dziecku którego jeszcze nie ma jest taka zimna. A jak już się pojawi to będzie tak samo kochane jak dwoje które mamy. Ahh ciężki temat.

Luisa tak ja tez tak mam. Z jednej strony chce a z drugiej sama nie wiem mam momenty ze moze 2 nam wystarczy... gdybym miala corke pewnie nienplanowalabym 3

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
@kredkaczarna ja tez tak mówiłam jak planowałam drugie dziecko. Udała się córka i wtedy byłam przekonana ze już nie będzie trzeciego. A tu nagle bach zaczęło się coś w głowie dziać i pojawiła się chcec trzeciego. I to kolejnej córki. Wiem ze wiele z Was nie zrozumie tego. Ja sama tego nie rozumiem dlaczego pragnę kolejnej córki. Ta chęć jest tak samo silna jak przy drugim dziecku. Ja raczej teraz myśle czy damy radę z trójka. Czy niczego nie zabraknie mojej dwójce przez to ze pragnę trzeciej dzidzi.

No ciężki temat a u nas teraz albo nigdy. Bo mój mąż podchodzi pod 40 niebawem wiec nie chce dziecka za 5-6 lat ... zreszta ja tez chciałabym odchować trójkę i już zamknąć fabrykę ;)

My mlodzi jestesmy powiedzmy bo ja 29 maz troche starszy. Ale nie chccialabym duzej roznicy miedzy dziecmi do tego dochodzi u nas aspekt mojej pracy i ewentualnego macierzynskiego. Bo nie wiem czy lub jak dlugo bede pracowac. Zmi3niac prace to wiadomo jak jest przy chorujących maluchach i ewentualnie zajscie w ciaze w nowej pracy... ja zawsze mowilam o 3 dzieci ale nigdy do konca w to nie wierzylam. Jakos bylam pewna ze pierwszy bedzie syn a druga corka

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Luisa, ja podobnie trójeczka a porem fabryka na kluczyk. Hehe, wiem, ze różnie z tym bywa[emoji12]
Miciurka, zainstalowałem sobie happy baby ;) dzięki!
Już dzisiaj byłam u gina. Bez nadania progesteronu przypisała duphaston, jod. Zbadam sobie tsh i betę. Może już po południu będą wyniki. Ale mam stresa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Asya pierwszy raz życzę wpadki [emoji1307] haha
Marzycielka86 chcesz też moje zdjęcie? Potrzebuję prorocze go snu, bo nie wiem czy sobie głowę zawracać planowaniem [emoji849]
Luisa2018 mam dwójkę dzieci i cgce trzeciego:) nie martwię się tym że za dużo dzieci, czy ciężko będzie bo o dziwo nie jest źle! Myślałam że będzie gorzej. Martwi mnie jedynie moja praca...
Gorligorligor fajnie że się pojawiasz na forum :) życzę spokojnej ciąży i tej córeczki wymarzonej [emoji1307]
AA aaa moja siostra jest jest 'czarownica' i co? Przewidziala mi drugiego syna i co? Popsula się :)
Grabcia, bardzo dobrze, utrzymuj kłótnie z mężem, długotrwały stres jest dziewczynkowy ;)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ah Kitqa u Ciebie wszystko wskazywało na tego drugiego synka! Nawet gin była omylna.
Gosica kciuki za betę
Luisa u mnie tez był dylemat. Chciałam córkę ale z drugiej str byłam świadoma (chyba hehe) ze może być trzeci syn i nie chciałam znów dużej różnice bo już między chłopakami jest 5 lat.
Wiedziałam ze mi się ostro zachce dziecka później. My niby młodzi bo ja 29 mąż 35 ale gdyby właśnie za 5 lat zmów dzidzia to mąż by miał 50 lat jak mały by do podstawówki chodził. Wiec suma sumarow w jednych pampersiakach lepiej odrazu siedzieć [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry