reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej kochane podczytuje was ale mnie mega rozlozylo kaszel katar goraczka. Masakra a moj maz w domu zamiast zajac sie dziecmi zebym odpoczela to siedzial na dupie. I ma pretensje ze mu wypominam. Eh z facetami

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marzycielka śliczny widok, cudna mała istotka. Cieszę się ze wszystko dobrze [emoji8]
Gorligor cała prawda.
Leeleeth planowanie potrafi namieszać w głowie.
Mi samej ciężko zrozumieć ze ten córki nie będę miała. Tyle lat modlitwy o nią. Naprawdę ja od urodzenia syna (6lat)pierwszego codziennie modliłam się o ta córeczkę. Tak to sobie w głowie głupio wpojilam. Człowiek naprawdę głupi ale z drugiej str każdy ma prosto marzyć o czymś.
A Wam dziewczyny zobaczycie uda się mimo wszystko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny ja tez mam wahania nastrojów. Jednego dnia już bym chciała być w ciąży a następnego nie. Nie wiem co się dzieje chyba po prostu się boje. Marze o córce, siostrze dla mojej już obecnej. Trochę mnie to dobija

Marzycielka, gratuluje i cieszę się ze wszystko w porządku z bobo.
Imama, wierze ze jest Ci ciężko. Mam podobnie, tzn zanim zaszłam w ciaze z pierwszym synem to marzyłam o córeczce. Licze się z tym ze trzecie dziecko będzie kolejnym synem.
Leeleth, huśtawka nastrojów skąd ja to znam... jak sobie radzę z emocjami? Po prostu popłacze sobie trochę, wyjdę kupić sobie ciuch, zjem cos słodkiego. Czasem pomaga.
Baby_girl, synek tez chce siostrzyczkę-cudne. Mój starszy czasem mówi ze chce siostrę ale tez drugiego brata. Dzieci cieszyłaby się z siostry i brata, my bardzo pragniemy córki. Tez się nakręcamy, bez sensu.
Belle, nie miałam pojęcia ze przy huśtawce nastrojów testo jest niski!
Gorligor, ja cały czas DJ-e łudzę ze to planowanie działa, ale ze Góra tez ma tu wiele do powiedzenia. Ciesz się ciąża i dbaj o siebie i dzidzie.
Naomi, pewnie marne pocieszenie ale pomysł ze większość z nas marzy o tej nawet jednej jedynej córeczce. Mam nadzieje ze Ci się uda. Same statystyki podają ze jeśli ma się 2 dzieci tej samej płci to spore szanse są na kolejne dziecko tej samej płci. U Ciebie jest inna sytuacja, zaczynasz już staranka?
Ja ostatnio przynajmniej mam sporo pracy i nie mam za dużo czasu na analizę. Czekam na @, dzisiaj mam 14 dpo, wczoraj miałam ból piersi to chyba znak ze @ jest już blisko. Chociaż jeszcze się waham czy nie zrobić testu-Eh człowiek się jeszcze ludzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica jejku, to trzymam kciuki mocno żeby jednak @ nie przyszła! :)

Mąż mi się zbuntował, ma dość abstynencji. Lukrecja nie działa hehe Więc zaczęłam króliczki, ciekawe co się stanie ;) mam teraz duże wyzwanie z zakwaszaniem i myślę czy by króliczków 2 razy dziennie nie zrobić, no bo synków też mam z częstego - co 2 dzień. Jeszcze mi utknęło w głowie to co Imama powiedziała - że dziewczyna planowała 3 córkę, a wyszedł syn. I że trzeba robić tak samo hehe Trzy kciuki hehe

@Gosica ja mam syna i córkę. Sama jestem zdziwiona ze tak bardzo bym chciała kolejna córkę. Zobaczymy tez jak się nam wszystko poukłada. Czasami chciałabym żeby los zadecydował za nas. Biorąc pod uwagę statystyki to nadal mam szanse bez planowania 50:50:)
@Imama ciezko powiedzieć dlaczego nie będziesz miała córki. Rozumiem twoje rozterki. Ale może jest w tym wyższy cel ? Może twoi synowie maja coś do zrobienia ważnego. A Ty jesteś super mama i zalewasz ich miłością

Bany_girl mój mąż tez ma już dość supli. Tak naprawdę mecze go od czerwca co prawda przerwami ale jednak. O króliczkach tez już myślałam, ale przypadek Maciurki jakoś mnie odwodzi od tego pomysłu [emoji6]
Naomi, masz bardzo duże szanse na córkę. Po Teoim poście zdecydowałam się na żurawinę i przy ostatnich starankach piłam ten sok-nawet zaczął mi smakować [emoji12]
Dziewczyny, zrobiłam test ciążowy-co sądzicie?

IMG_5653.JPG

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_5653.JPG
    IMG_5653.JPG
    363,9 KB · Wyświetleń: 443
reklama
Gosica ciąża!!!!!!!!! Krecha jak nic!!! Ja już po cichu gratuluje!
Naomi ja wiem ze pewnie w tym wyzszy cel jest dlatego trzeba się z tym pogodzić. Taka prawda. Ale sobie muszę czasem ponarzekać hehe
Baby_girl przy częstym to co 3 dni możesz cały aplikator zakwaszacza użyć. A co drugi dzień to już nie częsty [emoji6] bo wtedy nie zmiejsza się ilość nasienia a wręcz przeciwnie jest najlepsze nasienie na chłopczyka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry