Marzycielka, gratuluje i cieszę się ze wszystko w porządku z bobo.
Imama, wierze ze jest Ci ciężko. Mam podobnie, tzn zanim zaszłam w ciaze z pierwszym synem to marzyłam o córeczce. Licze się z tym ze trzecie dziecko będzie kolejnym synem.
Leeleth, huśtawka nastrojów skąd ja to znam... jak sobie radzę z emocjami? Po prostu popłacze sobie trochę, wyjdę kupić sobie ciuch, zjem cos słodkiego. Czasem pomaga.
Baby_girl, synek tez chce siostrzyczkę-cudne. Mój starszy czasem mówi ze chce siostrę ale tez drugiego brata. Dzieci cieszyłaby się z siostry i brata, my bardzo pragniemy córki. Tez się nakręcamy, bez sensu.
Belle, nie miałam pojęcia ze przy huśtawce nastrojów testo jest niski!
Gorligor, ja cały czas DJ-e łudzę ze to planowanie działa, ale ze Góra tez ma tu wiele do powiedzenia. Ciesz się ciąża i dbaj o siebie i dzidzie.
Naomi, pewnie marne pocieszenie ale pomysł ze większość z nas marzy o tej nawet jednej jedynej córeczce. Mam nadzieje ze Ci się uda. Same statystyki podają ze jeśli ma się 2 dzieci tej samej płci to spore szanse są na kolejne dziecko tej samej płci. U Ciebie jest inna sytuacja, zaczynasz już staranka?
Ja ostatnio przynajmniej mam sporo pracy i nie mam za dużo czasu na analizę. Czekam na @, dzisiaj mam 14 dpo, wczoraj miałam ból piersi to chyba znak ze @ jest już blisko. Chociaż jeszcze się waham czy nie zrobić testu-Eh człowiek się jeszcze ludzi.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom