reklama
Gosica
Fanka BB :)
Dziewczyny, nie wierze!!!!!!! Mąż tez zauważył, ale jak on stwierdził ze cos widzi to tak jak stałam wybiegłam na betę. Jak Boga kocham ten cykl wpisałam na straty, taki duży cut off nie wierzyłam ze się uda!
Mi się cały czas wydaje ze krecha leswo widoczna. Przed chwilka zrobiłam test ovu. Pozytyw tonie jest ale widac kreseczkę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się cały czas wydaje ze krecha leswo widoczna. Przed chwilka zrobiłam test ovu. Pozytyw tonie jest ale widac kreseczkę.
Załączniki
Dziewczyny, nie wierze!!!!!!! Mąż tez zauważył, ale jak on stwierdził ze cos widzi to tak jak stałam wybiegłam na betę. Jak Boga kocham ten cykl wpisałam na straty, taki duży cut off nie wierzyłam ze się uda!
Zobacz załącznik 843619
Nie, No porządna kreska jest! Myśle, ze spokojnie można gratulować, co niniejszym robię!!! Ale nam sie rok zaczął na wątku co miesiąc kreseczki [emoji8][emoji8][emoji8]
Kiedy wyniki bety?
kredkaczarna
Gratulacje Gosica! Krecha jak nic
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica ciąża!!!!!!!!! Krecha jak nic!!! Ja już po cichu gratuluje!
Naomi ja wiem ze pewnie w tym wyzszy cel jest dlatego trzeba się z tym pogodzić. Taka prawda. Ale sobie muszę czasem ponarzekać hehe
Baby_girl przy częstym to co 3 dni możesz cały aplikator zakwaszacza użyć. A co drugi dzień to już nie częsty [emoji6] bo wtedy nie zmiejsza się ilość nasienia a wręcz przeciwnie jest najlepsze nasienie na chłopczyka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A mnie ten wyższy cel wcale a wcale nie pociesza! Jest mi żal, i boli mnie wszystko na myśl, że dziecko za którym tak strasznie tęsknie od tak wielu lat (prawie 17lat) nigdy nie będzie moje. To takie oczywiste i bez problemowe mieć dziewczynkę dla wszystkich wokół [emoji17]
I mam taki żal w sobie, taki bunt.
I świetnie Cię Imama rozumiem, ja tez muszę czasem ponarzekać [emoji6]
Gosica
Leeleth, ja myślałam ze na wykresie ciążowym w dniu spodziewanej @ powinna być wyraźna krecha. Już nie pamietam jak to było z synami [emoji29] ale wtedy to moje cykle były rozchwiane totalnie i w dniu testowania nie wiedziałam ile jest dpo.
Dziękuje Wan za gratulacje, wciąż nie mogę w to uwierzyć! Czekam zatem na betę, będzie dzisiaj po 18. O rany, ale stres.
Leeleth, tez mam żal nie wiem do kogo ze nie mam tej córci. Zawsze o niej marzyłam, ale może nie jest mi dana. Teraz nie będę mogła sobie za wiele zarzucić-zrobiłam sporo, długo się staraliśmy, sporo supli. Gwarancji nie ma, chcecie nastawić na syna, ale nadzieja się tli ze będzie księżniczka.
Dziękuje Wan za gratulacje, wciąż nie mogę w to uwierzyć! Czekam zatem na betę, będzie dzisiaj po 18. O rany, ale stres.
Leeleth, tez mam żal nie wiem do kogo ze nie mam tej córci. Zawsze o niej marzyłam, ale może nie jest mi dana. Teraz nie będę mogła sobie za wiele zarzucić-zrobiłam sporo, długo się staraliśmy, sporo supli. Gwarancji nie ma, chcecie nastawić na syna, ale nadzieja się tli ze będzie księżniczka.
@Gosica, tyle zrobiłaś wiec szanse na księżniczkę są! @szczypiorkowa12345 tak szczodrze sypała pink dust , że pewnie same dziewczynki bedą [emoji6]
U mnie z Emilkiem test ciążowy z dnia spodziewanej był zaledwie cieniem cienia. Tydzień pózniej miałam cos ja Ty teraz wiec jest dobrze [emoji6][emoji6][emoji6]
Oj należało Ci sie! Tak sie cieszę, że nawet nie wiesz! Czekam na wyniki, daj znac od razu jak będziesz wiedziała m! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
U mnie z Emilkiem test ciążowy z dnia spodziewanej był zaledwie cieniem cienia. Tydzień pózniej miałam cos ja Ty teraz wiec jest dobrze [emoji6][emoji6][emoji6]
Oj należało Ci sie! Tak sie cieszę, że nawet nie wiesz! Czekam na wyniki, daj znac od razu jak będziesz wiedziała m! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Gosica
Leeleth kochana, jak tylko wróciłam z bety to chciałam się z Wami podzielić wynikiem testu. Jam tylko poznam poziom bety to dam znać [emoji6]oj żeby te pink duszy od Szczypiorkowej podziałały.
Tez bardzo się ciesze, oczywiście już są obawy. Bo 2 dni temu piłam alkohol ;( 3 ostatnie dni ibuprofen, ale ja naprawdę nie wierzyłam już w ten cykl. Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi Kropce.
Tez bardzo się ciesze, oczywiście już są obawy. Bo 2 dni temu piłam alkohol ;( 3 ostatnie dni ibuprofen, ale ja naprawdę nie wierzyłam już w ten cykl. Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi Kropce.
reklama
Podziel się: