reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosica widzę kreskę [emoji85][emoji15] gratki! Czekam na wyniki bety [emoji1307]
Na 'króliczka' chodzi o codzienny sex, nie z przerwami. Miciurka nie miala codziennego sexu. Jeden dzień przerwy wystarczy aby wzmocnić nasienie, podnieść testo i dupa.

Dziewczyny każdej z was przypadek chwyta mnie za serce i tak trzyma. My nic innego nie chcemy jak tylko równowagi w rodzinie, aby doznać miłości bezgranicznej do córki i syna.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kochane jak myślicie pępowina czy siusiak? Bo siedzi po turecku i tak się ukrywa że ciężko ocenić...
ab28b19b012e172f72f4808d12ac33a4.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kredkaczarna każdej z Was chciałbym wysnic ciąże i upragnioną płeć ale nie umiem, choć też nie wiem dlaczego mam takie sny i dlaczego snie o innych i te sny się sprawdzają :-D

Kitqa, OK rozumiem. Bardziej analizujesz temat abstynencji, częstych sexow. A byłam pewna ze Miciurka działała dzień w dzień.oj tez marze o tej równowadze. Wiem, ze jeszcze kupa stresów przede mną, ale mam nadzieje ze to planowanie mam za sobą. Troszkę lżej.
Od 2 dni biorę Inofem, wiec same widzicie byłam nastawiona na kolejny cykl z nowymi suplami.
Marzycielka, wyśmiała mi ciaze. Dziekuje[emoji177] teraz jeszcze licze ze wyśnisz córę [emoji12]
Patrycja, niestety nr pomogę. Ekspertem id usg nie jestem, są tu dziewczyny które więcej widza, myśle ze wypowiedzą się.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luisa, to był jakoś 7 cykl staran. Pierwsze 2 czy nawet 3 cykle było celowanie na o+12. Kolejne cykle to 1 staranko w fertile window, potem jeden cykl przytulanka co 4 dni. Problem był ze za szybko robiłam j&d-tak jak Imama po 2-3 minutach. Teraz poczekałem sporo dluzej bo 15 min zanim lekko się podmylam. Wiec trudno nawet mówić ze było to j&d, bo z definicji jest chyba ze po paru minutach?
A odstęp spory, nie do końca w niego wierze. Sama Leeleth ma chłopca chyba z 4 dni przed ovu, u mnie odstęp to 3 -3,5 dnia, a to blisko dnia kiedy u kobiet jest skok testosteronu. W tym cyklu starankowym brałam lukrecję. Ciekawe czy ona mi obnizala testo, bo w końcu nie wiem czy ona działa jak clo czy cos w stylu saw palmetto.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry