reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mikolajek ma sie dobrze, dzieki za wsparcie!
jesli sie okaze, ze jestem w ciazy to wg tego chinskiego co pokazujecie ma byc dziewczynka, a przed chwila lecialam wymiotowac...:)
zapewne ze stresu.. ale nadzieja mi kielkuje :oops:
Super że z maluchem wszystko ok [emoji3]
Ja tylko raz wymiotowalam ale dziś od 15 ciągle leżę mulenie hardkor [emoji57]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth zdrówka dla synka!

Testowałaś?

Mamusie, meldować się, jak się czujecie? :)

Imama, jak się trzymasz?

Miciurka, jak po tych tabsach od gina? Boli Cię brzuch dalej?

Witam się w 1dc 8-) mój plan na ten cykl - nie staramy się. Będziemy się przytulać jakieś 2 dni przed owu, przypadkowo bez zabezpieczenia i ciekawa jestem czy wpadniemy 8-)
Skoro starania nam nie wychodzą, to trzeba sprawdzić czy "wpadka" nam chociaż wyjdzie. Kij z tym, że sztuczna. Liczy się nazwa hehe

Ostatnia edycja:
Leeleeth zdrówka dla synka!

Testowałaś?

Mamusie, meldować się, jak się czujecie? :)

Imama, jak się trzymasz?

Miciurka, jak po tych tabsach od gina? Boli Cię brzuch dalej?

Witam się w 1dc 8-) mój plan na ten cykl - nie staramy się. Będziemy się przytulać jakieś 2 dni przed owu, przypadkowo bez zabezpieczenia i ciekawa jestem czy wpadniemy 8-)
Skoro starania nam nie wychodzą, to trzeba sprawdzić czy "wpadka" nam chociaż wyjdzie. Kij z tym, że sztuczna. Liczy się nazwa hehe
nie, zatestuje jutro

Hej Kochane moje staraczki i dwupaczki. Trochę nie pisałam, ale że dopadły mnie mdłości, wymioty, migreny itp.to się zaszylam w chacie jak niedźwiedź na zimę i tak czekam do wiosny. Ostatnio już mi kapeczkę lepiej (przynajmniej nie zrzucam żarełka, co najwyżej jęczę nad wc pienię się jak wściekły lis ;) mało korzystam z kompa jesli chodzi o forum. Za to nadrobilam seriale np. Outlander i zaczęłam czytać książki cegły. To pomaga mi zapomnieć przynajmniej na chwilę o samopoczuciu podobnym do wielotygodniowego zatrucia.

Belle- dobrze wiedziec ze nie bede sama ;)

Grabcia-no co ty bez takiej depresji mi tu ;) -bedzie dobrze !

Leeleeth- zdrowka dla.syneczka :*!
Mi chodzi o takie badania z krwi , na amnio bym sie nie zdecydowala tylko w razie koniecznosci ,

Imama-jak sie czujesz?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marzycielka86 mnie już takie zabawy nie interesują haha
Jesli będę w 3ciazy to na pewno nie będę 'wróżyć z fusów' bo nie potrzebnie się człowiek nakręca i przypisuje sobie coś czego nie ma :)
Leeleeth super fajnie że się udało [emoji5]️
Baby_girl dobrze się czuje [emoji14]
Zaplanowana wpadka to też jakiś plan [emoji57][emoji6][emoji110]
Hey Gorligorligor wkońcu masz czas na czytanie i oglądanie :) ja też jestem serialowa dziewczyna, bez netflixa nie wyobrażam sobie życia trzymaj się, kiedy idziesz do gina?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry