szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leeleth, ale emocje. Mówisz testujesz znowu za 2 dni-ja być może tez wtedy, chociaż jeszcze się waham czy nie odczekać do wtorku. Zobaczę
Przepraszam, ze się nie udzielam. Podczytuje Was w miarę możliwości. Poza tym troszkę staram się odpoczywzc o myśleniu o starankach. Może to ciagle kombinowanie o strategii itd blokują moja psychikę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleth, myśle ze u Ciebie tez jeszcze za wczesnie na testowanie. Pamietam miałyśmy ovu w podobnym terminie, chyba Ty 1 dzień przede mną.
Ja wyjatkowo w tym cyklu czułam ovu, wiec jestem pewna ze była +-6h
Wiem, to czekanie na kolejny cykl starankowy jest straszny. Ale jak już przychodzi @ to człowiekowi jakoś lżej bo blizej do staranek i znowu się rodzi nadzieja.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom