reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mikolajek ma sie dobrze, dzieki za wsparcie!
jesli sie okaze, ze jestem w ciazy to wg tego chinskiego co pokazujecie ma byc dziewczynka, a przed chwila lecialam wymiotowac...:)
zapewne ze stresu.. ale nadzieja mi kielkuje :oops:
Super że z maluchem wszystko ok [emoji3]
Ja tylko raz wymiotowalam ale dziś od 15 ciągle leżę mulenie hardkor [emoji57]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth zdrówka dla synka!

Testowałaś?

Mamusie, meldować się, jak się czujecie? :)

Imama, jak się trzymasz?

Miciurka, jak po tych tabsach od gina? Boli Cię brzuch dalej?

Witam się w 1dc 8-) mój plan na ten cykl - nie staramy się. Będziemy się przytulać jakieś 2 dni przed owu, przypadkowo bez zabezpieczenia i ciekawa jestem czy wpadniemy 8-)
Skoro starania nam nie wychodzą, to trzeba sprawdzić czy "wpadka" nam chociaż wyjdzie. Kij z tym, że sztuczna. Liczy się nazwa hehe

Ostatnia edycja:
Leeleeth zdrówka dla synka!

Testowałaś?

Mamusie, meldować się, jak się czujecie? :)

Imama, jak się trzymasz?

Miciurka, jak po tych tabsach od gina? Boli Cię brzuch dalej?

Witam się w 1dc 8-) mój plan na ten cykl - nie staramy się. Będziemy się przytulać jakieś 2 dni przed owu, przypadkowo bez zabezpieczenia i ciekawa jestem czy wpadniemy 8-)
Skoro starania nam nie wychodzą, to trzeba sprawdzić czy "wpadka" nam chociaż wyjdzie. Kij z tym, że sztuczna. Liczy się nazwa hehe
nie, zatestuje jutro

Hej Kochane moje staraczki i dwupaczki. Trochę nie pisałam, ale że dopadły mnie mdłości, wymioty, migreny itp.to się zaszylam w chacie jak niedźwiedź na zimę i tak czekam do wiosny. Ostatnio już mi kapeczkę lepiej (przynajmniej nie zrzucam żarełka, co najwyżej jęczę nad wc pienię się jak wściekły lis ;) mało korzystam z kompa jesli chodzi o forum. Za to nadrobilam seriale np. Outlander i zaczęłam czytać książki cegły. To pomaga mi zapomnieć przynajmniej na chwilę o samopoczuciu podobnym do wielotygodniowego zatrucia.

Belle- dobrze wiedziec ze nie bede sama ;)

Grabcia-no co ty bez takiej depresji mi tu ;) -bedzie dobrze !

Leeleeth- zdrowka dla.syneczka :*!
Mi chodzi o takie badania z krwi , na amnio bym sie nie zdecydowala tylko w razie koniecznosci ,

Imama-jak sie czujesz?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marzycielka86 mnie już takie zabawy nie interesują haha
Jesli będę w 3ciazy to na pewno nie będę 'wróżyć z fusów' bo nie potrzebnie się człowiek nakręca i przypisuje sobie coś czego nie ma :)
Leeleeth super fajnie że się udało [emoji5]️
Baby_girl dobrze się czuje [emoji14]
Zaplanowana wpadka to też jakiś plan [emoji57][emoji6][emoji110]
Hey Gorligorligor wkońcu masz czas na czytanie i oglądanie :) ja też jestem serialowa dziewczyna, bez netflixa nie wyobrażam sobie życia trzymaj się, kiedy idziesz do gina?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry