reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ok jak wiem co przeżywasz... Mój mały w zeszłym roku dwa razy był na sali operacyjnej. I każda minuta oczekiwania to wieczność. Przytulam

reklama
Ja tak miałam z młodsza córka, ojej to był koszmar, z starsza jakby ciut lepiej. A teraz gdyby nie to, że na wieczór mnie mdli albo mam częsty bol głowy (ale to chyba jak każdy przy takiej pogodzie) to bym wogole nie wiedziała że w ciąży jestem [emoji23]
Mój mąż mi wczoraj zakomunikowal że powinnam zwolnić bo chyba zapomniałam że mamy 2msc ciąży [emoji23] ale ja naprawde czyje się tak dobrze ze Az wstyd mówić ale zapominam... [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Moja córka dziś powiedziała, że nie może się doczekać jak będzie Igor i że na 100% będzie Igor bo ona to wie [emoji39][emoji7] bardzo bardzo bym chciala aby te wszystkie zabobony się sprawdziły :D

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
Wiadomo że lepiej by było bez sensacji,ale z dwojga złego dobrze ze te mdłości wieczorem to Ci dnia nie rozwala ;)
Już dwa miesiace:o a dobiero było przytulanie. Ale ten czas leci. Obyś tak latała do końca ciąży. Życzę z całego serducha.
Ale masz pociechę z tej swojej córci. Ona już wie kto siedzi w brzuszku i mamy i nawet z nim rozmawia aby Cię nie męczył nocami.
Kochane dziecko:laugh2: A jak ma na imię?

Leeleeth dużo zdrówka dla synka, trzymajcie się, jesteś dzielna kobieta ;-)
Wiem co przezywasz bo rok temu mój starszy syn też miał wycinany 3 migdał i pidcinane boczne i gdy szłam z nim na salę operacyjną to tak mocno trzymał moja rękę ze nie chciał jej wcale puścić a gdy był już na sali to i on i ja plakalismy, serce tak mi pekalo z bólu ale wiedziałam że musi to przejść żeby mógł normalnie funkcjonować.
I choć zabieg miał trwać Max 30 min to każda kolejna minuta to były dla mnie jak najgorszy sen i od razu w głowie tysiąc czarnych myśli.
A teraz syn nawet nie pamięta za bardzo tego i cieszę się ze zdecydowaliśmy się na ten krok.
Także wszystko będzie dobrze zobaczysz :-*

Dziewczyny a jak się wam sprawdza ten kalendarz przewidywania płci?
Link do: Baby Gender Prediction - boy or girl - Chinese Lunar Calendar Gender Prediction Chart old wives tales needle wedding ring heart rate high low bump zodiac
Bo u mnie jak narazie jest 2/2 czyli zgadza się w 100%

Ostatnia edycja:
Leeeleth luisa pisałam e-mail do sneak peak i niestety właśnie na początku ciąży odpisali mi ze tylko USA. Bo to wysyłają taki zestaw do pobrania krwi z palca i wtedy odsyłacz kurierem.
Leeleth tez trzymam kciuki za synka! Napewno będzie wszystko Ok. Niezapomne jak byłam z drugim synem w ciąży a pierwszy miał usuwane żeby pod narkoza. Ja z megasnym brzuchem i ryczałam jak głupia. Następnego dnia urodziłam!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka mi wychodzi dwie córki a teraz chłopczyk [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleeth dużo zdrówka dla synka, trzymajcie się, jesteś dzielna kobieta ;-)
Wiem co przezywasz bo rok temu mój starszy syn też miał wycinany 3 migdał i pidcinane boczne i gdy szłam z nim na salę operacyjną to tak mocno trzymał moja rękę ze nie chciał jej wcale puścić a gdy był już na sali to i on i ja plakalismy, serce tak mi pekalo z bólu ale wiedziałam że musi to przejść żeby mógł normalnie funkcjonować.
I choć zabieg miał trwać Max 30 min to każda kolejna minuta to były dla mnie jak najgorszy sen i od razu w głowie tysiąc czarnych myśli.
A teraz syn nawet nie pamięta za bardzo tego i cieszę się ze zdecydowaliśmy się na ten krok.
Także wszystko będzie dobrze zobaczysz :-*

Dziewczyny a jak się wam sprawdza ten kalendarz przewidywania płci?
Link do: Baby Gender Prediction - boy or girl - Chinese Lunar Calendar Gender Prediction Chart old wives tales needle wedding ring heart rate high low bump zodiac
Bo u mnie jak narazie jest 2/2 czyli zgadza się w 100%
U mnie też 2/2 dwie dziewczynki potwierdzone :)

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

reklama
Do góry