reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth zrób test owu prooooszę. Bardzo mnie ciekawi czy testy owu zawsze wychodzą pozytywne czy nie. Proooooszę :)

A co do testowania - zawsze sobie obiecuję 1dc, że nie zatestuję wcześniej jak 10-12 dpo. I co? Testuję od 7dpo... :oops:

Ej no widać!!!!!! :D

reklama
Ja jeszcze mało testów widziałam. Dopiero trenuje tu z wami[emoji3] na negatywie widzę dobrze ale teraz to nic

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth właśnie zrób owulacyjny
Ja coś widzę ale już sama nie wiem czy to nie poprostu ta kreska kontrolna. Ciężko uchwycić aparatem ta ostrość jednak.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Miciur-ka zostaniesz matką chrzestną mojego dziecka...o ile zajde...dzięki za każda pomoc, myślę że już wszystko wiem...
U mnie synek też katarek, kaszel...idą zabki ale i tak jest kochany..dziewczyny podziwiam was za wasza wytrwałość w dążeniu do ciąży..mnie chyba przesilenie wiosenne dopadło bo już mam doła..wizyte u gin mam za tydzień..od tego cyklu rozpoczynamy starania. Nie chcemy przeciągać bo i tak nie wiadomo ile nam to zajmie :( poprzednio 4 lata, guz przysadki hormony monitoring a i tak zaskoczylo w cyklu gdzie chcialam sie juz rozwodzic..teraz znow badania, rezonanse tomografie, celowanie w córeczkę, a pozniej o ile sie uda strach całą ciąże i na koniec walka o sn...Boże dodaj mi sił..sorki musiałam to z siebie wyrzucić ale mam w szpitalu na neurochirugii, tesc ma białaczkę masakra...

Każdej z was, której sie udało gratuluję :) a za każdą pozostałą trzymam kciuki :)

@Miciur-ka zostaniesz matką chrzestną mojego dziecka...o ile zajde...dzięki za każda pomoc, myślę że już wszystko wiem...
U mnie synek też katarek, kaszel...idą zabki ale i tak jest kochany..dziewczyny podziwiam was za wasza wytrwałość w dążeniu do ciąży..mnie chyba przesilenie wiosenne dopadło bo już mam doła..wizyte u gin mam za tydzień..od tego cyklu rozpoczynamy starania. Nie chcemy przeciągać bo i tak nie wiadomo ile nam to zajmie :( poprzednio 4 lata, guz przysadki hormony monitoring a i tak zaskoczylo w cyklu gdzie chcialam sie juz rozwodzic..teraz znow badania, rezonanse tomografie, celowanie w córeczkę, a pozniej o ile sie uda strach całą ciąże i na koniec walka o sn...Boże dodaj mi sił..sorki musiałam to z siebie wyrzucić ale mam w szpitalu na neurochirugii, tesc ma białaczkę masakra...

Każdej z was, której sie udało gratuluję :) a za każdą pozostałą trzymam kciuki :)

Współczuje przeżyć i stresów. Oby Ci sie poukładało jak sobie wymarzyłaś [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja przyjaciółka tez ma guza. Do tego taka chorobę ze musi poć non stop nie pamietam nazwy i bierze leki. Hormony zawsze rozwalone. Ma syna 10 letniego i córeczkę prawie roczna i w ciąże zaszła właśnie po badaniach itd. Także kciuki aby wszystko się udało. Tez miała kontrole w ciąży i badania krwi i wszystko idealnie, wiec da się [emoji7] a po ciąży robiła tomografie i okazało się ze guz się zmniejszył po ciąży.

reklama
@baby_girl DOBRZE GADA - POLAĆ JEJ!!! skaj na owu @leeleeth a nie wyciągam nam tu wniosków [emoji23]

@Grabcia123 ehhh jak dobrze znam takie wzloty i upadki... ale pamiętaj że po każdej burzy ZAWSZE wychodzi słońce (wcześniej czy później ale jest!!!!) tego się trzymajmy i w ten sposób myśl. Tak barszo współczuję sytuacji z teściem:( niech walczy do ostatniej chwili wiem co znaczy strach przed rakiem czy guzem :(

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Do góry