Kruszynka123
Fanka BB :)
A co to znaczy że wydzielina jest nie taka jak powinna być[emoji33] dopiero doczytalam pff nie przejmuj się.@asya ja wgl miałam 4ry podejścia w tym 2 w owu-owu (wedle testów) i nie siadło, a teraz miałam tak popiepszony cykl że wspolzylam w zasadzie od Nd do soboty, testy wyszły pozytywne w środę a owu miałam w piatek/sobote ponad 48h po teście. Tyle, że mój mąż jak nigdy distal takiego stresu że owszem wtrysk był ale no ekhm na miekko jakkolwiek to brzmi. Dopiero jak już odpuscilisny zupełnie to w pt/sobotę poszliśmy na całość i mąż w 100% był sobą [emoji41][emoji39] więc ja naprawdę nie wiem, ale głęboko wierzę że dieta plus modlitwa dadzą nam Igora z tego co tu się odczytasz to są dziewczyby które codziennie wspolzy Omaha chłopców, są takie które przed owu idealnie na dziewczynkę i mają chłopca, są takie jak np kinga_z1 owu owu i jest śliczna dziewczynka więc ja juz mam teorie gdzie dupa z tym wszystkim u wszystko w rękach Boga
@Miciur-ka ale jaja z ginekologiem... Jeju jak dobrze że Ty poszłaś na wizytę. Oczywiście torbiel nie wyrok ale sam fakt! Ehhh zdrówka zatem
@kredkaczarna jeeeezu jak ja nie NAWIDZE diet !!! Mogę ćwiczyć do upadłego byle nie diety, jeszcze zrównoważone jedzenie itd ale jak sobie przypomnę diety, ważenie każdego grana, sałaty królików itd itd itd to mislabo... I wcale się nie dziwię że Wam tak trudno..
Ja dziś byłam na badaniach, plus na cytologii, i niestety lekarka pobierająca wymaz mówi że coś ja niepokoi i że wydzielina jest nie taka jak piwo inna być na tym etapie ciąży,mimo że liczyłam od @ plis mówiłam że na usg wyszła ciąża o tydz młodsza...
I mam stresa i to OGROMNEGO
O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
U mnie ciągle jest kremowa raz gęsta raz nie ale cały czas kremowa.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom