reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Kinga z1 stara się o synka? Tak?
Marzycielka86
No to będą emocje :-)
Niech posypia się pozytywy
U mnie wśród znajomych które urodziły lub mają rodzić jest jak narazie więcej dziewczynek niż chłopców, także niech różową falą nadal trwa :-) oczywiście z wyjątkiem naszych staraczek starających się o synów.
Niech posypia się pozytywy
U mnie wśród znajomych które urodziły lub mają rodzić jest jak narazie więcej dziewczynek niż chłopców, także niech różową falą nadal trwa :-) oczywiście z wyjątkiem naszych staraczek starających się o synów.
Dziewczyny wskakuje na chwilę się pochwalić. 12 marca przyszła na świat moja córka Nadia. Wkoncu spełniło się moje Marzenie. Trzeci poród mega ciężki. Wywoływany. 6 dni po terminie. Jutro wychodzimy. W domu czekają 9 i 3 latek-który nie może się doczekać. Życzę każdej z Was by spełniło się Marzenie. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wsparcie jakie mi dawalyscie po,,wpadce" jaka zaliczyłam z moją księżniczka. Buziaki
Ana87 super gratuluję pochwal się kiedyś tym cudem
Wiem co czujesz miałam i mam to samo moja malutka teraz kończy 1,5 roczku jak ten czas szybko leci a ja wciąż nie mogę uwierzyć że ją mam
Kruszynka123
Kruszynka i jak tam u Ciebie po wizycie?
Dziękuję wszystko ok serce bije jak dzwon[emoji7] dziś wyszło 7+2 usg przez powłoki brzuszne i już było ładnie widać bobo urosło [emoji7] [emoji7]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
LELEETH czy ja dobrze czytam czyżbyś poszła w ślady Any87 i szykuje nam się druga dziewczynka z wpadki
Kruszynka nie zamartwiaj się wszystko jest i będzie dobrze
Marzycielka a jak ty kiedy masz wizytę?
Imama jeszcze chwilka i będziesz tulić swoje maleństwo imię łatwiej wybrać jak już się zobaczy dziecko
Kruszynka nie zamartwiaj się wszystko jest i będzie dobrze
Marzycielka a jak ty kiedy masz wizytę?
Imama jeszcze chwilka i będziesz tulić swoje maleństwo imię łatwiej wybrać jak już się zobaczy dziecko
Marzycielka86
Majorcia ja wizytę mam dopiero 23 marca o 16.
@Kruszynka123 cieszę sie bardzo! Dzidziolek rośnie wiec Ty spokojnie już! Teraz będzie wszystko dobrze! Kiedy następna wizyta?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Poki nie uslysze to nie wierzeTy tez wciąż nie dowierzasz, że Elvis u @Imama siedzi? [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: