reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth zrób test owu prooooszę. Bardzo mnie ciekawi czy testy owu zawsze wychodzą pozytywne czy nie. Proooooszę :)

A co do testowania - zawsze sobie obiecuję 1dc, że nie zatestuję wcześniej jak 10-12 dpo. I co? Testuję od 7dpo... :oops:

Ej no widać!!!!!! :D

reklama
Ja jeszcze mało testów widziałam. Dopiero trenuje tu z wami[emoji3] na negatywie widzę dobrze ale teraz to nic

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth właśnie zrób owulacyjny
Ja coś widzę ale już sama nie wiem czy to nie poprostu ta kreska kontrolna. Ciężko uchwycić aparatem ta ostrość jednak.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Miciur-ka zostaniesz matką chrzestną mojego dziecka...o ile zajde...dzięki za każda pomoc, myślę że już wszystko wiem...
U mnie synek też katarek, kaszel...idą zabki ale i tak jest kochany..dziewczyny podziwiam was za wasza wytrwałość w dążeniu do ciąży..mnie chyba przesilenie wiosenne dopadło bo już mam doła..wizyte u gin mam za tydzień..od tego cyklu rozpoczynamy starania. Nie chcemy przeciągać bo i tak nie wiadomo ile nam to zajmie :( poprzednio 4 lata, guz przysadki hormony monitoring a i tak zaskoczylo w cyklu gdzie chcialam sie juz rozwodzic..teraz znow badania, rezonanse tomografie, celowanie w córeczkę, a pozniej o ile sie uda strach całą ciąże i na koniec walka o sn...Boże dodaj mi sił..sorki musiałam to z siebie wyrzucić ale mam w szpitalu na neurochirugii, tesc ma białaczkę masakra...

Każdej z was, której sie udało gratuluję :) a za każdą pozostałą trzymam kciuki :)

@Miciur-ka zostaniesz matką chrzestną mojego dziecka...o ile zajde...dzięki za każda pomoc, myślę że już wszystko wiem...
U mnie synek też katarek, kaszel...idą zabki ale i tak jest kochany..dziewczyny podziwiam was za wasza wytrwałość w dążeniu do ciąży..mnie chyba przesilenie wiosenne dopadło bo już mam doła..wizyte u gin mam za tydzień..od tego cyklu rozpoczynamy starania. Nie chcemy przeciągać bo i tak nie wiadomo ile nam to zajmie :( poprzednio 4 lata, guz przysadki hormony monitoring a i tak zaskoczylo w cyklu gdzie chcialam sie juz rozwodzic..teraz znow badania, rezonanse tomografie, celowanie w córeczkę, a pozniej o ile sie uda strach całą ciąże i na koniec walka o sn...Boże dodaj mi sił..sorki musiałam to z siebie wyrzucić ale mam w szpitalu na neurochirugii, tesc ma białaczkę masakra...

Każdej z was, której sie udało gratuluję :) a za każdą pozostałą trzymam kciuki :)

Współczuje przeżyć i stresów. Oby Ci sie poukładało jak sobie wymarzyłaś [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja przyjaciółka tez ma guza. Do tego taka chorobę ze musi poć non stop nie pamietam nazwy i bierze leki. Hormony zawsze rozwalone. Ma syna 10 letniego i córeczkę prawie roczna i w ciąże zaszła właśnie po badaniach itd. Także kciuki aby wszystko się udało. Tez miała kontrole w ciąży i badania krwi i wszystko idealnie, wiec da się [emoji7] a po ciąży robiła tomografie i okazało się ze guz się zmniejszył po ciąży.

reklama
@baby_girl DOBRZE GADA - POLAĆ JEJ!!! skaj na owu @leeleeth a nie wyciągam nam tu wniosków [emoji23]

@Grabcia123 ehhh jak dobrze znam takie wzloty i upadki... ale pamiętaj że po każdej burzy ZAWSZE wychodzi słońce (wcześniej czy później ale jest!!!!) tego się trzymajmy i w ten sposób myśl. Tak barszo współczuję sytuacji z teściem:( niech walczy do ostatniej chwili wiem co znaczy strach przed rakiem czy guzem :(

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Do góry