reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleth Miciurka wrzucę odrazu foto siurka Haha
Imienia nadal nie mamy! Ale rozmawiałam z znajoma co jest miesiąc po mnie i tez nie maja dla córki bo chcieli drugiego syna.
Leeleth a masz inne zdj? Jak coś widzisz to napewno jest! Bo mi na tym to za dużo farfocli obok jest a zreszta ja to kiepska w tych cieniach [emoji85] ale kciuki trzymam
Kruszynka do 9 tc niby może się pojawić drugi pęcherzyk. Ja byłam wręcz pewna ze ta ciąża będzie mnoga. Mój syn cały czas mówił ze będzie miał jeszcze dwóch braci
Miciurka to zdrówka dla synów. Mój mały nie lubi inhalacji i czasem odpuszczałam ale po ostatniej chorobie się zawzięłam i na sile mąż go trzymał a ja trzymałam maskę i bardzo mu to pomaga wiec warto. Jak był mniejszy tzn pół roku miał to bezproblemowo inhalowałam go.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleeth, na pierwszy rzut oka nie widzę, jak się przypatrzę, to jakby widzę, ale już sama nie wiem czy to moje kreski w oczach czy to co widzę, to widzę, czy nie widzę :D trzymam kciuki za test jutro/pojutrze!

Leeleeth, na pierwszy rzut oka nie widzę, jak się przypatrzę, to jakby widzę, ale już sama nie wiem czy to moje kreski w oczach czy to co widzę, to widzę, czy nie widzę :D trzymam kciuki za test jutro/pojutrze!

Hahaha sama tak mam. Co do cieni to nie bardzo biore je pod uwagę [emoji6] bo. Cieniami rożnie bywa, ale już tak niestety mam... od 1dc ustalam strategie, potem wciąż analizuje różne fakty i zestawienia, po starankach wpatruje sie w wykresy i czekam aż do mnie przemówią i potem analizuje testy pod różnymi katami i w różnym oświetleniu. Za dwa dni zobaczymy czy nadal cos będzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Imama
1521115041-63dd0212a001057c-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry