reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Uuu podziwiam ja sie boję, stary ma zakaz [emoji732] boję się poronienia że wtrysk do środka spowoduje poronienie [emoji29] wogole się bardzo boję że zacznę krwawic po....Dzirwczyny mam durne pytanie, no ale zapytam... Z dziewczynami nie było to aż tak więc to coś nowego...
Otoz od około tygodnia, wystarczy dosłownie szczegół /drobiazg / minimalny dotyk a ja już mam ochotę na... wiecie na co... [emoji48][emoji39]
Zawsze miałam dość wysoki temperament ale teraz stałam się tak czuła na wszelkie bodźce że nawet nudności mi nie przeszkadzają hahahaha [emoji23]
Burza hormonów czy jaka inna cholera?! [emoji23] [emoji23]
O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
Nie wiem kiedy mi przejdzie...
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleeth, ja nie uważam, że chłopcy są gorsi! Absolutnie! Źle mnie zrozumiałaś tak mi wpojono od małego, ale teraz jak sama mam swoich synków, to nie uważam, że dziewczynki są.lepsze. proszę, nie zrozum mnie źle
Ależ nie odebrałam Twojego postu jako ze chłopcy są gorsi. Tylko tak prawdziwie o tym bekaniu i pierdzeniu, o takich aspektach nawet nie pomyslałam. Ale faktycznie nie znam dziewczynki, która beka czy pierdzi i jeszcze sie z tego cieszy a chłopcy cóż... to zupełnie inny świat
@szczypiorkowa zazdroszczę, u mnie zawsze niskie libido, juz sama nie wiem jak je wspomóc
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez mega niskie, a teraz to już całkiem mułem zasypane....
Pytanie do dziewczyn które badają pH Kupilam paski na allegro zakres od 4-7 Myślę że są ok Tylko pytanie techniczne przykładam go tylko no bo nie wprowadzę głębiej bo i tak dotknie wejścia. Jak wy to robicie?
PH wychodzi mi 4
Palca wkładam i potem przykładam papierek.
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Dziewczynki mozecie wstawic zdjecie paskow. Mam jakies zamówione z allegro, ale ja nie umiem odczytac, dla mnie zawsze jest taki sam kolor :/
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Chodzi Ci o markę czy widok po sprawdzeniu pH?
anija.82
kredkaczarna
Kochane mozecie mi zrobic zdjecie clomidu lub clostibegyt opakowania?
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
baby_girl
Ależ nie odebrałam Twojego postu jako ze chłopcy są gorsi. Tylko tak prawdziwie o tym bekaniu i pierdzeniu, o takich aspektach nawet nie pomyslałam. Ale faktycznie nie znam dziewczynki, która beka czy pierdzi i jeszcze sie z tego cieszy a chłopcy cóż... to zupełnie inny świat
U mnie tez mega niskie, a teraz to już całkiem mułem zasypane....
Palca wkładam i potem przykładam papierek.
Ufff, już się bałam, że może Cię uraziłam, a tego bym nie chciała! Absolutnie.
Wiesz, bekanie czy pierdzenie to tam pikuś. Mnie bardziej martwiły te intymne aspekty tu też może źle, ale mnie wychowano w takim poszanowaniu dla intymności, sama nie wiem jak to nazwać, ale nie chodziło się nago, nie podglądało, a o męskich przypadłościach typu "namiot poranny" dowiedziałam się całkiem przypadkiem kiedy byłyśmy z koleżanką u naszego kolegi w czasach nastoletnich i jego mama o tym wspomniała całkiem naturalnie w rozmowie. A ja taka zielona pojęcia nie miałam o co chodzi potem dopiero jakoś tak dotarło i mnie przeraziło - i też pierwsza myśl, że nie będę miała syna jakoś totalnie, głupia ja, nie pomyślałam, że męża kiedyś będę przecież miała, ehhhh no głupia ja najgorzej to sobie coś ubzdurać, a potem siedzi w człowieku
Podziel się: