reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@leeleeth no brawo!!! [emoji7]
To teraz jak?! Dziś starania na córkę i 1x tak?! Ja kompletnie nie rozumiem tego że w owu można począć córke, bo znów mówili że jak pozytywny to na króliczka i będzie chłopak a tu na dziewczynkę w owu i 1x i będzie ok [emoji39]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Seksy były przed wczoraj, wiec owu musi byc do jutra [emoji23][emoji23][emoji23] bo ma byc jeden stosunek na cykl [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Luisa tak. Jak mieszczą się w limitach to można jeść słodycze ale wiadomo lepiej starac się nie jeść ale jak już zjesz to nie miej wyrzutów [emoji6] Tymabrdziej teraz święta zaniedlugo
A na śniadania jadłam przeważnie bułkę czy jakieś wafle ryżowe z warzywem i serkiem do smarowania a na obiad już ryż makaron z warzywami itd
Widzę ze debata na temat płci. Niestety No ja akurat wole już się w to nie wgłębiać i „pogodzić się” z tym ze mam synów tylko. Ciężko ale lepiej z głowy takie rzeczy sobie wybić. Później jak ciąża i przeciwna płeć to niestety ale same sie jeszcze nakrecamy.
Ciekawa jak tu byśmy wróciły za parenascie lat co to z tych naszych nawet upragnionych i planowanych dzieci wyrosło. Ja czasem myśle ze bym zwariowała mając córkę. Te rzeczy piękne poprostu, łzy w oczach jak przechodzę przez te działy na zakupach- aż w sercu zakłuje.
Zazdrosze Wam jeszcze tej ekscytacji ze „się uda” u mnie pozamiatane....
Kruszynka super wieści!
Leeleth No No czyli idealnie z ta owu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No i dziewczyny mialyscie rację że ból owulacyjnych to nie do końca musi być owulacja. Robię testy owu. I dziś o 15 pokazała się kreska. We wczorajszych tylko jeden test miał cień. Wieczorny nie miał nic. A mnie teraz bardzo jajnik zacząć bolec. Ja zawsze uważałam że to owulacja. Czyli owulacja dopiero bedzie? Będę dalej robić testy. Nie umiem dodać zdj.

Ostatnia edycja:
@Kruszynka123 no przecież mówiłam!!! No mówiłam że będzie ok [emoji39] kiedy wy mnie baby zaczniecie wreszcie słuchać ojej [emoji849] hahaha ale gratulacje matka!!! Ja też byłam wedle p doktor na ok 6tyg (a wgd kalendarza 7), serduszko było widać ale nie słychać bo za słabe :)

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
Aha czyli to normalne na tym etapie że serduszko bije wolniej.... Gin pow że tak ale.... Ja się martwię żeby wszystko było dobrze......

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha czyli to normalne na tym etapie że serduszko bije wolniej.... Gin pow że tak ale.... Ja się martwię żeby wszystko było dobrze......

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Musi być dobrze. Tyle kciukow za Ciebie trzymamy, że innej opcji nie ma [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Luisa tak. Jak mieszczą się w limitach to można jeść słodycze ale wiadomo lepiej starac się nie jeść ale jak już zjesz to nie miej wyrzutów [emoji6] Tymabrdziej teraz święta zaniedlugo
A na śniadania jadłam przeważnie bułkę czy jakieś wafle ryżowe z warzywem i serkiem do smarowania a na obiad już ryż makaron z warzywami itd
Widzę ze debata na temat płci. Niestety No ja akurat wole już się w to nie wgłębiać i „pogodzić się” z tym ze mam synów tylko. Ciężko ale lepiej z głowy takie rzeczy sobie wybić. Później jak ciąża i przeciwna płeć to niestety ale same sie jeszcze nakrecamy.
Ciekawa jak tu byśmy wróciły za parenascie lat co to z tych naszych nawet upragnionych i planowanych dzieci wyrosło. Ja czasem myśle ze bym zwariowała mając córkę. Te rzeczy piękne poprostu, łzy w oczach jak przechodzę przez te działy na zakupach- aż w sercu zakłuje.
Zazdrosze Wam jeszcze tej ekscytacji ze „się uda” u mnie pozamiatane....
Kruszynka super wieści!
Leeleth No No czyli idealnie z ta owu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama mnie też w sercu zakuło jak przeczytałam dzisiejszą informację na stronie szkoły mojego syna: "zapraszamy wszystkie dziewczynki naszej szkoly wraz ze swoimi mamami na coroczne spotkanie z okazji dnia kobiet..." TO JA NAWET KOBIETA NIE JESTEM BO CORKI NIE mam:sad:

Imama mnie też w sercu zakuło jak przeczytałam dzisiejszą informację na stronie szkoły mojego syna: "zapraszamy wszystkie dziewczynki naszej szkoly wraz ze swoimi mamami na coroczne spotkanie z okazji dnia kobiet..." TO JA NAWET KOBIETA NIE JESTEM BO CORKI NIE mam:sad:
Jakie to przykre :(
Chociaż ja cały czas się staram myśleć, że ludzie czasami zwyczajnie nie pomyślą...

reklama
Do góry