reklama
baby_girl
Fanka BB :)
Mnie, moim siostrom i kuzynkom było mówione, że jak super, że jesteśmy dziewczynkami, bo dziewczynki lepsze. Ale to było takie gadanie chwalenie jak wiecie, mówi się dzieciom - że np malujesz najlepiej na świecie, tańczysz najlepiej itd. i np moja siostra woli synków, a mi się wbiło do głowy z córkami i masz babo placek
anija.82
Cały czas was czytam. Jak coś próbuje napisać to ktoś mi przerywa. Młodszy ma 3 latka ale cały czas gada i pyta o wszystko. Chciałam wam napisać właśnie ze nie każda dziewczynka jest dziewczęca. Ja mam przykład mojej siostry. Od kiedy mogła się zbudować przeciwko kokardkom falbankom sukienkom to to zrobila. Chlopczyca z niej pali papierosy, lubi piwo. Poprostu przywileje facetów jej imponują.
Teraz jest tak mało kobieca. Czasem się zastanawiam co jak ja będę mieć taką córkę. A i siostra z niej słaba. I tak sobie wymyśliłam że muszę mieć więcej dzieci, żeby mogły też na siebie liczyć bo ja nie mam nikogo.
Teraz jest tak mało kobieca. Czasem się zastanawiam co jak ja będę mieć taką córkę. A i siostra z niej słaba. I tak sobie wymyśliłam że muszę mieć więcej dzieci, żeby mogły też na siebie liczyć bo ja nie mam nikogo.
szczypiorkowa12345
Dzirwczyny mam durne pytanie, no ale zapytam... Z dziewczynami nie było to aż tak więc to coś nowego...
Otoz od około tygodnia, wystarczy dosłownie szczegół /drobiazg / minimalny dotyk a ja już mam ochotę na... wiecie na co... [emoji48][emoji39]
Zawsze miałam dość wysoki temperament ale teraz stałam się tak czuła na wszelkie bodźce że nawet nudności mi nie przeszkadzają hahahaha [emoji23]
Burza hormonów czy jaka inna cholera?! [emoji23] [emoji23]
O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
Otoz od około tygodnia, wystarczy dosłownie szczegół /drobiazg / minimalny dotyk a ja już mam ochotę na... wiecie na co... [emoji48][emoji39]
Zawsze miałam dość wysoki temperament ale teraz stałam się tak czuła na wszelkie bodźce że nawet nudności mi nie przeszkadzają hahahaha [emoji23]
kinga_z1
No to Cię uspokoje ze ja miałam podobnie w 1 trymestrze i w 3 (chociaż w 3 to już miałam nadzieję pod koniec że to przyspieszy porod)) w drugim mniej tzn.wrocilo do normy, także chyba jest ok[emoji6][emoji4][emoji23] trzymajcie się. Mąż chyba zadowolony[emoji6] zrób mu prezent na Dzień Kobiet[emoji8]Dzirwczyny mam durne pytanie, no ale zapytam... Z dziewczynami nie było to aż tak więc to coś nowego...
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka86
Szczypiorkowa to normalne ja też teraz mam ochotę na psoty ale za nim dzieci usna to ja już też śpię i figa z mizgotek
szczypiorkowa12345
Hahaha [emoji23]
Ale Piękne ja to ochoty mam raczej zawsze ale teraz to mąż się śmieje że nifomanka zostanę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale Piękne ja to ochoty mam raczej zawsze ale teraz to mąż się śmieje że nifomanka zostanę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
szczypiorkowa12345
Co akurat on sobie chwali ahahahahahaha [emoji23]
reklama
Podziel się: