reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mnie, moim siostrom i kuzynkom było mówione, że jak super, że jesteśmy dziewczynkami, bo dziewczynki lepsze. Ale to było takie gadanie chwalenie jak wiecie, mówi się dzieciom - że np malujesz najlepiej na świecie, tańczysz najlepiej itd. i np moja siostra woli synków, a mi się wbiło do głowy z córkami i masz babo placek ;)

Cały czas was czytam. Jak coś próbuje napisać to ktoś mi przerywa. Młodszy ma 3 latka ale cały czas gada i pyta o wszystko. Chciałam wam napisać właśnie ze nie każda dziewczynka jest dziewczęca. Ja mam przykład mojej siostry. Od kiedy mogła się zbudować przeciwko kokardkom falbankom sukienkom to to zrobila. Chlopczyca z niej pali papierosy, lubi piwo. Poprostu przywileje facetów jej imponują.
Teraz jest tak mało kobieca. Czasem się zastanawiam co jak ja będę mieć taką córkę. A i siostra z niej słaba. I tak sobie wymyśliłam że muszę mieć więcej dzieci, żeby mogły też na siebie liczyć bo ja nie mam nikogo.

@anina.82 i to pokazuje właśnie, ze wszystko zależy od charakteru. Niekiedy syn z matka bedzie sie lepiej dogadywać niż córka.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzirwczyny mam durne pytanie, no ale zapytam... Z dziewczynami nie było to aż tak więc to coś nowego...
Otoz od około tygodnia, wystarczy dosłownie szczegół /drobiazg / minimalny dotyk a ja już mam ochotę na... wiecie na co... [emoji48][emoji39]
Zawsze miałam dość wysoki temperament ale teraz stałam się tak czuła na wszelkie bodźce że nawet nudności mi nie przeszkadzają hahahaha [emoji23]
Burza hormonów czy jaka inna cholera?! [emoji23] [emoji23]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Dzirwczyny mam durne pytanie, no ale zapytam... Z dziewczynami nie było to aż tak więc to coś nowego...
Otoz od około tygodnia, wystarczy dosłownie szczegół /drobiazg / minimalny dotyk a ja już mam ochotę na... wiecie na co... [emoji48][emoji39]
Zawsze miałam dość wysoki temperament ale teraz stałam się tak czuła na wszelkie bodźce że nawet nudności mi nie przeszkadzają hahahaha [emoji23]
Burza hormonów czy jaka inna cholera?! [emoji23] [emoji23]

No to Cię uspokoje ze ja miałam podobnie w 1 trymestrze i w 3 (chociaż w 3 to już miałam nadzieję pod koniec że to przyspieszy porod:))) w drugim mniej tzn.wrocilo do normy, także chyba jest ok[emoji6][emoji4][emoji23] trzymajcie się. Mąż chyba zadowolony[emoji6] zrób mu prezent na Dzień Kobiet[emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha [emoji23]
Ale Piękne ja to ochoty mam raczej zawsze ale teraz to mąż się śmieje że nifomanka zostanę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
@szczypiorkowa zazdroszczę, u mnie zawsze niskie libido, juz sama nie wiem jak je wspomóc :(

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry