reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mnie, moim siostrom i kuzynkom było mówione, że jak super, że jesteśmy dziewczynkami, bo dziewczynki lepsze. Ale to było takie gadanie chwalenie jak wiecie, mówi się dzieciom - że np malujesz najlepiej na świecie, tańczysz najlepiej itd. i np moja siostra woli synków, a mi się wbiło do głowy z córkami i masz babo placek ;)

Cały czas was czytam. Jak coś próbuje napisać to ktoś mi przerywa. Młodszy ma 3 latka ale cały czas gada i pyta o wszystko. Chciałam wam napisać właśnie ze nie każda dziewczynka jest dziewczęca. Ja mam przykład mojej siostry. Od kiedy mogła się zbudować przeciwko kokardkom falbankom sukienkom to to zrobila. Chlopczyca z niej pali papierosy, lubi piwo. Poprostu przywileje facetów jej imponują.
Teraz jest tak mało kobieca. Czasem się zastanawiam co jak ja będę mieć taką córkę. A i siostra z niej słaba. I tak sobie wymyśliłam że muszę mieć więcej dzieci, żeby mogły też na siebie liczyć bo ja nie mam nikogo.

@anina.82 i to pokazuje właśnie, ze wszystko zależy od charakteru. Niekiedy syn z matka bedzie sie lepiej dogadywać niż córka.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzirwczyny mam durne pytanie, no ale zapytam... Z dziewczynami nie było to aż tak więc to coś nowego...
Otoz od około tygodnia, wystarczy dosłownie szczegół /drobiazg / minimalny dotyk a ja już mam ochotę na... wiecie na co... [emoji48][emoji39]
Zawsze miałam dość wysoki temperament ale teraz stałam się tak czuła na wszelkie bodźce że nawet nudności mi nie przeszkadzają hahahaha [emoji23]
Burza hormonów czy jaka inna cholera?! [emoji23] [emoji23]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Dzirwczyny mam durne pytanie, no ale zapytam... Z dziewczynami nie było to aż tak więc to coś nowego...
Otoz od około tygodnia, wystarczy dosłownie szczegół /drobiazg / minimalny dotyk a ja już mam ochotę na... wiecie na co... [emoji48][emoji39]
Zawsze miałam dość wysoki temperament ale teraz stałam się tak czuła na wszelkie bodźce że nawet nudności mi nie przeszkadzają hahahaha [emoji23]
Burza hormonów czy jaka inna cholera?! [emoji23] [emoji23]

No to Cię uspokoje ze ja miałam podobnie w 1 trymestrze i w 3 (chociaż w 3 to już miałam nadzieję pod koniec że to przyspieszy porod:))) w drugim mniej tzn.wrocilo do normy, także chyba jest ok[emoji6][emoji4][emoji23] trzymajcie się. Mąż chyba zadowolony[emoji6] zrób mu prezent na Dzień Kobiet[emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha [emoji23]
Ale Piękne ja to ochoty mam raczej zawsze ale teraz to mąż się śmieje że nifomanka zostanę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
@szczypiorkowa zazdroszczę, u mnie zawsze niskie libido, juz sama nie wiem jak je wspomóc :(

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry