reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam takie uzywam razem jednych i drugich
c1c701a871aa74ca88f7ef180f4638fc.jpg

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jest dzidziuś [emoji64][emoji7][emoji7]serduszko bije z usg wychodzi 6+1 gin pow ze serduszko nie bije jeszcze szybko bo jest wcześnie ale na tym etapie wszystko jest ok.. dostałam skierowanie na badania zapłaciłam pół ceny bo dzień kobiet... Z wynikami mam iść z powrotem czyli m.w za tydz..

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth super :) nie wiem czy to oznacza u Ciebie działanie czy nie, bo się już pogubiłam kto ma jaka taktykę ;)

Kruszynke gratulacje. Cieszę się, że wszystko w porządku.

Dziewczyny Wy piszecie z szybkością błyskawicy :D

Wszystkiego naj kobitki :D

@anija.82 i co wychodzi Ci to sprawdzanie? W sensie, ze umiesz odczytac wynik. Dla mnie wszytskie kolory sa podobne niezależnie od dnia cyklu. Tylko może ja mam złe, bo takie zółte...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero zaczęłam testować i wynik zawsze 4 czyli ten kolor pierwszy Nie umiem tego głębiej włożyć. Ale jak próbuje to widzę ciemniejsze kropki tak jakby w środku pH było wyższe. Tylko ile? Niewiem. Przylozylam też to do śliny no to wynik był znów z drugiego konca skali. Może mam takie niskie pH po żurawinie. :confused:

@Kruszynka123 no przecież mówiłam!!! No mówiłam że będzie ok [emoji39] kiedy wy mnie baby zaczniecie wreszcie słuchać ojej [emoji849] hahaha ale gratulacje matka!!! Ja też byłam wedle p doktor na ok 6tyg (a wgd kalendarza 7), serduszko było widać ale nie słychać bo za słabe :)

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

@leeleeth no brawo!!! [emoji7]
To teraz jak?! Dziś starania na córkę i 1x tak?! Ja kompletnie nie rozumiem tego że w owu można począć córke, bo znów mówili że jak pozytywny to na króliczka i będzie chłopak a tu na dziewczynkę w owu i 1x i będzie ok [emoji39]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

reklama
Szczypiorka, chodzi o ilość stosunków, mniej istotny jest czas. Najlepiej na dziewczynke 2-3 dni przed owu, ale nie jest to takie konieczne. A na chłopca ma być 2-3 razy. To wszystko zmienia plemniki i środowisko w pochwie ;)

A no i "jak króliczki" to ja to rozumiem tak, że więcej jak 4 razy pod rząd - np codziennie przez 4-5 dni. I wtedy też podobno działa dziewczynkowo - patrz Maziajka. Ale te 2-3 razy na chłopca, to jeszcze nie jest "jak króliczki".

Do góry