reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam takie uzywam razem jednych i drugich
c1c701a871aa74ca88f7ef180f4638fc.jpg

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jest dzidziuś [emoji64][emoji7][emoji7]serduszko bije z usg wychodzi 6+1 gin pow ze serduszko nie bije jeszcze szybko bo jest wcześnie ale na tym etapie wszystko jest ok.. dostałam skierowanie na badania zapłaciłam pół ceny bo dzień kobiet... Z wynikami mam iść z powrotem czyli m.w za tydz..

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth super :) nie wiem czy to oznacza u Ciebie działanie czy nie, bo się już pogubiłam kto ma jaka taktykę ;)

Kruszynke gratulacje. Cieszę się, że wszystko w porządku.

Dziewczyny Wy piszecie z szybkością błyskawicy :D

Wszystkiego naj kobitki :D

@anija.82 i co wychodzi Ci to sprawdzanie? W sensie, ze umiesz odczytac wynik. Dla mnie wszytskie kolory sa podobne niezależnie od dnia cyklu. Tylko może ja mam złe, bo takie zółte...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero zaczęłam testować i wynik zawsze 4 czyli ten kolor pierwszy Nie umiem tego głębiej włożyć. Ale jak próbuje to widzę ciemniejsze kropki tak jakby w środku pH było wyższe. Tylko ile? Niewiem. Przylozylam też to do śliny no to wynik był znów z drugiego konca skali. Może mam takie niskie pH po żurawinie. :confused:

@Kruszynka123 no przecież mówiłam!!! No mówiłam że będzie ok [emoji39] kiedy wy mnie baby zaczniecie wreszcie słuchać ojej [emoji849] hahaha ale gratulacje matka!!! Ja też byłam wedle p doktor na ok 6tyg (a wgd kalendarza 7), serduszko było widać ale nie słychać bo za słabe :)

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

@leeleeth no brawo!!! [emoji7]
To teraz jak?! Dziś starania na córkę i 1x tak?! Ja kompletnie nie rozumiem tego że w owu można począć córke, bo znów mówili że jak pozytywny to na króliczka i będzie chłopak a tu na dziewczynkę w owu i 1x i będzie ok [emoji39]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

reklama
Szczypiorka, chodzi o ilość stosunków, mniej istotny jest czas. Najlepiej na dziewczynke 2-3 dni przed owu, ale nie jest to takie konieczne. A na chłopca ma być 2-3 razy. To wszystko zmienia plemniki i środowisko w pochwie ;)

A no i "jak króliczki" to ja to rozumiem tak, że więcej jak 4 razy pod rząd - np codziennie przez 4-5 dni. I wtedy też podobno działa dziewczynkowo - patrz Maziajka. Ale te 2-3 razy na chłopca, to jeszcze nie jest "jak króliczki".

Do góry