reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie ma sprawy dziękuję za pamięć to bardzo miłe [emoji4]
Dziś jak zwykle mdlosci mega zmęczenie choć teoretycznie nie mialam czym się zmęczyc[emoji15]
A teraz oczywiście standard mdlosci level hard i tak pewnie do 2/3 w nocy [emoji48] ale idzie przywyknac[emoji57]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak nie było czym? Tworzysz człowieka!!! To przeogromna u ciężka praca.

@kredkaczarna czasem raz albo dwa. Dziś w nocy raz. Potem ponad trzy godziny snu i pomiar temp. Jak mam zarwana noc to nie dodaje pomiaru.
Także u mnie cyrk! Na kółkach!

Pytanie do Mądrzejszych. W bdm seks tylko raz, a ja ten falstart miałam [emoji85] na początku cyklu potem nic aż do przedwczoraj gdzie uznałam że już można bez obawy, i jak to liczyć? Zmienia pH po niemal trzech tygodniach? No fuck! W życiu nie zaplanuje tej córki [emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Ach @Justyna_maj2017 witam Cię i ja ;)
Faktycznie liczba staraczek na ch i dz powoli się równoważny. A jaki będzie rezultat z tych naszych starań i lamentów...?
@szczypiorkowa12345 ja też jestem za tym że do okazywania uczuć jest każdy dzień,ale... To jest stare święto,jeszcze komunistyczne,nie przyszło z trendami z zachodu jak walentynki. Dla naszych babć i mam to był jeden z niewielu dni kiedy mogły się czuć wyróżnione:) A dziś nawet "świąteczna szynka" nam nie smakuje bo mamy ja na co dzień.
Ja uwielbiam. Przy trzech mężczyznach w domu w ten dzień jestem księżniczką.

@belle81 a to tak, moja babcia Dzien Kobiet traktowała na równi z świętami BN :) mama już ciut inaczej ale to jednak całe pokolenie :) a teraz ja traktuje to święto jak każdy inny dzień, maz dziś kupiłem nam lizaki bo córka w szkole obchodzi dzień kobiet woec należy jej pokazac że to jednak jest w kalendarzu :) ale na całe szczęście widzi też że ja dostaje i kwiaty i słodkości bez okazaji od męża więc jest dobrze i niech wyrabia sobie swój światopogląd :D
A jeśli chodzi i core, wsyztsko możliwe. Teoretycznie spr dziąsła ale ona jest już za duża u sobie nie pozwala na gmeranie w małej paszczy [emoji23]
Maz dopiero za 1.5tyg będzie w domu :) jakoś damy radę - muszę innego wyjścia nie ma [emoji23]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Miciurka, jeszcze nie mam skoku, nawet lekki spadek. Chociaż jajnik pobolewa. Licze ze jutro będzie. Jak nie to załamka ;( dzisiaj wieczorem mija 2 dni cut-off
Chyba na testowanie jeszcze za wczesnie. Licze, ze FF pokaże jutro conajmniej 70% [emoji12]
Leeleth, może to rzeczywiście ovu [emoji15]
Szczypiorkowa, zdrowka dla córci. Może spróbuj na mdłości itp jakiś imbir.
Leeleth, nie sadze zebys stosunkiem sprzed 3 tyg zmieniła środowisko i pH. Bądź spokojna.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny wszystkiego co najlepsze spełnienia marzen[emoji4]
Szczypiorkowa u mnie też noc lipa starszy syn do 2 wymiotowal a teraz kaszle jak smok [emoji236]
Pójdę z nim jutro do lek. Bo dzisiaj mam swojego i już trochę późno ale na szczęście nie wymiotuje już... Ufff.....

Dziewczyny wszystkiego co najlepsze spełnienia marzen[emoji4]
Szczypiorkowa u mnie też noc lipa starszy syn do 2 wymiotowal a teraz kaszle jak smok [emoji236]
Pójdę z nim jutro do lek. Bo dzisiaj mam swojego i już trochę późno ale na szczęście nie wymiotuje już... Ufff.....

Kciuki za dziś :)

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Kobietki życzę Wam spełnienia marzeń, a tego jednego szczególnie mocno :)

Kruszynka, czekamy na wieści. Od rana myślę o Tobie. Daj znać jak najszybciej. Możesz pisać z gabinetu, nie obrazimy się :D

reklama
Szczypiorkowa-nie spodziewalabym siw po Tobie niczego innego z tym bojkotem walentynek i dnia kobiet [emoji23],
A mloda moze wirek teraz dosc czesto sie zdarza :/

Ja tylko czekam czy maz u mnie bedzie pamietal hah ale pewnie nie bo u nas dzien matki jest w niedziele to pewnie na tym skupiony :D

Leeleeth- jest ok tamten seks poszedl w zapomnienie ;)!hehe O ph sie nie martw! A uzyłaś rephresh w tym cyklu kiedykolwiek? , rob koniecznie testy co 4 h dalej, i porownaj w słupku jak tam progres idzie, a zawsze mierzysz temp o tej samej porze? W razie masz zarwana noc to zawsze i tak zmierz i zaznacz temp tylko napisz ze zaburzona itp. :) kciuki trzymam super wyglada !

Gosica-ja mam zawsze spadek i wtedy wzrost takze przy jutrzejszym pomiarze juz temp powinna isc w gore co znaczy ze jajeczko wyszlo i masz super cut off 2,5-3 dni perfekt! Wlasnie siedziałam na poscie gdzie laski wpisywaly ze maja corke po 2 -3 synach i wiekszosc z nich corka z 3 dni cut off ! Nie martw sie jest okej!! Kciuki ! :)

Kruszynka-powodzenia u lekarza!

No ja moze na tym tescie cos widze moim albo mi sie wydaje za 2 dni zatestuje znowu i sie wyjasnic powinno temp byla na dole teraz znow leciutko do gory sobie leci , chyba nie myslalabym o ciazy gdyby nie ten dziwny bol piersi ..naprawde, taki irytujacy .. ugh nie wiem.męcze sie z ta niewiedza a ja taka wcibska juz bym chciała wiedziec na czym stoje :D [emoji23]

Na tym jakby mi switała mega cienias kreseczka ale nie wiem.moze to tylko moja wyobraznia
bb296f943cf5ded0c54c11d3dd10eaf6.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry