reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@szczypiorkowa12345
, @Kruszynka123 dziś już lepiej się czułyście?
Przepraszam, że pytam być może o to co dziś pisałyście, ale nie jestem w stanie przerobić bo zejdzie mi sie pół nocy:(

Nie ma sprawy dziękuję za pamięć to bardzo miłe [emoji4]
Dziś jak zwykle mdlosci mega zmęczenie choć teoretycznie nie mialam czym się zmęczyc[emoji15]
A teraz oczywiście standard mdlosci level hard i tak pewnie do 2/3 w nocy [emoji48] ale idzie przywyknac[emoji57]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kinga_z1 staranka planuje zacząć najwcześniej w czerwcu. Mam 27 lat. Najpierw tak jak pisałam wcześniej muszę zrobić "porządek" z brzuchem po poprzedniej ciąży. Właśnie zastanawiam się nad suplementami, bo wciąż karmie piersią i nie wiem co mogę brać, a co nie. Pomidory jem codziennie, bo lubię. Pojadam od zawsze i to moja zmora. Póki karmie piersią to mogę sobie na to pozwolić, bo nie idzie to w parze z kilogramami, ale przed ciąża było gorzej. Jeszcze mam chwilę, żeby przemyśleć strategie ;)

Luisa, kurczę może te szyszki tak na męża działają? A podajesz leki w dzień i wieczorem?
Kinga, dziękuje ze pytasz. Śluzu mam coraz mniej. Ale dzisiaj temperatura poszła jeszcze niżej. Licze na to ze jutro będzie spektakularny skok [emoji4] jeśli nie to cykl do bani bo w piątek wieczorem nie mamy jak zadzialac, ewentualnie możemy próbować jutro rano jeśli nie będzie skoku. Ale to moze być na chłopca i pewnie będę bała się ryzykować. Swoją droga sporo robisz, dieta, suple, BDM. Trzymam kciuki za powodzenie. Na pewno się uda!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Justyna-czesc! :) , cos tam zawsze podpowiemy :)

Gosica -jak cykl? Jest skok?
Leeleth-?? Co tam na wykresiku?

U mnie tempka sie trzyma mam niby 40% szans nanciaze wg.FF

Oczywiscie zatestowalam i biel wizira ;)

94b8586fef2225cb7c02549f9cb4b03a.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Temp idzie w górę. Pobolewa mnie prawy jajnik. Śluz mnie zalał. Nic nie wiem.
1520496276-a1ebcbfd2ba1050f-aaaaaa.jpeg

Testy ciemnieją, jeśli owu, będzie jutro do północy to zmieszczę sie w bdm

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ostatnia edycja:
Ooooo witam was kochane w Dniu Kobiet. W dniu które bojkotuje jak zresztą Walentynki i inne badziewie które na siłę mówią że trzeba kochać tu i teraz a nie cały rok [emoji41][emoji39]

Ja dziś ledwo żyjąca, noc tragiczna młodsza miała 40* z nie wiadomo czego, może 3 dniowka albo inna cholera wirusowa... A ja na noc z wizytą przy tronie i w nocy 2x... Ehhh wylewałam swoje nocne żale [emoji23] tak więc dziś ledwo stoję na nogach...

@leeleeth to ja już nie ogarniam i nawet nie wiem co Ci powiedzieć o Twoim cyklu... Ale są mądrzejsze to niech coś poradzą :)
@Miciur-ka kiedy masz termin @? Tutaj bladzioch ale to chyba za wcześnie?

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

reklama
Do góry