reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@szczypiorkowa12345
, @Kruszynka123 dziś już lepiej się czułyście?
Przepraszam, że pytam być może o to co dziś pisałyście, ale nie jestem w stanie przerobić bo zejdzie mi sie pół nocy:(

Nie ma sprawy dziękuję za pamięć to bardzo miłe [emoji4]
Dziś jak zwykle mdlosci mega zmęczenie choć teoretycznie nie mialam czym się zmęczyc[emoji15]
A teraz oczywiście standard mdlosci level hard i tak pewnie do 2/3 w nocy [emoji48] ale idzie przywyknac[emoji57]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kinga_z1 staranka planuje zacząć najwcześniej w czerwcu. Mam 27 lat. Najpierw tak jak pisałam wcześniej muszę zrobić "porządek" z brzuchem po poprzedniej ciąży. Właśnie zastanawiam się nad suplementami, bo wciąż karmie piersią i nie wiem co mogę brać, a co nie. Pomidory jem codziennie, bo lubię. Pojadam od zawsze i to moja zmora. Póki karmie piersią to mogę sobie na to pozwolić, bo nie idzie to w parze z kilogramami, ale przed ciąża było gorzej. Jeszcze mam chwilę, żeby przemyśleć strategie ;)

Luisa, kurczę może te szyszki tak na męża działają? A podajesz leki w dzień i wieczorem?
Kinga, dziękuje ze pytasz. Śluzu mam coraz mniej. Ale dzisiaj temperatura poszła jeszcze niżej. Licze na to ze jutro będzie spektakularny skok [emoji4] jeśli nie to cykl do bani bo w piątek wieczorem nie mamy jak zadzialac, ewentualnie możemy próbować jutro rano jeśli nie będzie skoku. Ale to moze być na chłopca i pewnie będę bała się ryzykować. Swoją droga sporo robisz, dieta, suple, BDM. Trzymam kciuki za powodzenie. Na pewno się uda!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Justyna-czesc! :) , cos tam zawsze podpowiemy :)

Gosica -jak cykl? Jest skok?
Leeleth-?? Co tam na wykresiku?

U mnie tempka sie trzyma mam niby 40% szans nanciaze wg.FF

Oczywiscie zatestowalam i biel wizira ;)

94b8586fef2225cb7c02549f9cb4b03a.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Temp idzie w górę. Pobolewa mnie prawy jajnik. Śluz mnie zalał. Nic nie wiem.
1520496276-a1ebcbfd2ba1050f-aaaaaa.jpeg

Testy ciemnieją, jeśli owu, będzie jutro do północy to zmieszczę sie w bdm

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ostatnia edycja:
Ooooo witam was kochane w Dniu Kobiet. W dniu które bojkotuje jak zresztą Walentynki i inne badziewie które na siłę mówią że trzeba kochać tu i teraz a nie cały rok [emoji41][emoji39]

Ja dziś ledwo żyjąca, noc tragiczna młodsza miała 40* z nie wiadomo czego, może 3 dniowka albo inna cholera wirusowa... A ja na noc z wizytą przy tronie i w nocy 2x... Ehhh wylewałam swoje nocne żale [emoji23] tak więc dziś ledwo stoję na nogach...

@leeleeth to ja już nie ogarniam i nawet nie wiem co Ci powiedzieć o Twoim cyklu... Ale są mądrzejsze to niech coś poradzą :)
@Miciur-ka kiedy masz termin @? Tutaj bladzioch ale to chyba za wcześnie?

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

reklama
Do góry