reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie ma sprawy dziękuję za pamięć to bardzo miłe [emoji4]
Dziś jak zwykle mdlosci mega zmęczenie choć teoretycznie nie mialam czym się zmęczyc[emoji15]
A teraz oczywiście standard mdlosci level hard i tak pewnie do 2/3 w nocy [emoji48] ale idzie przywyknac[emoji57]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak nie było czym? Tworzysz człowieka!!! To przeogromna u ciężka praca.

@kredkaczarna czasem raz albo dwa. Dziś w nocy raz. Potem ponad trzy godziny snu i pomiar temp. Jak mam zarwana noc to nie dodaje pomiaru.
Także u mnie cyrk! Na kółkach!

Pytanie do Mądrzejszych. W bdm seks tylko raz, a ja ten falstart miałam [emoji85] na początku cyklu potem nic aż do przedwczoraj gdzie uznałam że już można bez obawy, i jak to liczyć? Zmienia pH po niemal trzech tygodniach? No fuck! W życiu nie zaplanuje tej córki [emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Ach @Justyna_maj2017 witam Cię i ja ;)
Faktycznie liczba staraczek na ch i dz powoli się równoważny. A jaki będzie rezultat z tych naszych starań i lamentów...?
@szczypiorkowa12345 ja też jestem za tym że do okazywania uczuć jest każdy dzień,ale... To jest stare święto,jeszcze komunistyczne,nie przyszło z trendami z zachodu jak walentynki. Dla naszych babć i mam to był jeden z niewielu dni kiedy mogły się czuć wyróżnione:) A dziś nawet "świąteczna szynka" nam nie smakuje bo mamy ja na co dzień.
Ja uwielbiam. Przy trzech mężczyznach w domu w ten dzień jestem księżniczką.

@belle81 a to tak, moja babcia Dzien Kobiet traktowała na równi z świętami BN :) mama już ciut inaczej ale to jednak całe pokolenie :) a teraz ja traktuje to święto jak każdy inny dzień, maz dziś kupiłem nam lizaki bo córka w szkole obchodzi dzień kobiet woec należy jej pokazac że to jednak jest w kalendarzu :) ale na całe szczęście widzi też że ja dostaje i kwiaty i słodkości bez okazaji od męża więc jest dobrze i niech wyrabia sobie swój światopogląd :D
A jeśli chodzi i core, wsyztsko możliwe. Teoretycznie spr dziąsła ale ona jest już za duża u sobie nie pozwala na gmeranie w małej paszczy [emoji23]
Maz dopiero za 1.5tyg będzie w domu :) jakoś damy radę - muszę innego wyjścia nie ma [emoji23]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Miciurka, jeszcze nie mam skoku, nawet lekki spadek. Chociaż jajnik pobolewa. Licze ze jutro będzie. Jak nie to załamka ;( dzisiaj wieczorem mija 2 dni cut-off
Chyba na testowanie jeszcze za wczesnie. Licze, ze FF pokaże jutro conajmniej 70% [emoji12]
Leeleth, może to rzeczywiście ovu [emoji15]
Szczypiorkowa, zdrowka dla córci. Może spróbuj na mdłości itp jakiś imbir.
Leeleth, nie sadze zebys stosunkiem sprzed 3 tyg zmieniła środowisko i pH. Bądź spokojna.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny wszystkiego co najlepsze spełnienia marzen[emoji4]
Szczypiorkowa u mnie też noc lipa starszy syn do 2 wymiotowal a teraz kaszle jak smok [emoji236]
Pójdę z nim jutro do lek. Bo dzisiaj mam swojego i już trochę późno ale na szczęście nie wymiotuje już... Ufff.....

Dziewczyny wszystkiego co najlepsze spełnienia marzen[emoji4]
Szczypiorkowa u mnie też noc lipa starszy syn do 2 wymiotowal a teraz kaszle jak smok [emoji236]
Pójdę z nim jutro do lek. Bo dzisiaj mam swojego i już trochę późno ale na szczęście nie wymiotuje już... Ufff.....

Kciuki za dziś :)

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Kobietki życzę Wam spełnienia marzeń, a tego jednego szczególnie mocno :)

Kruszynka, czekamy na wieści. Od rana myślę o Tobie. Daj znać jak najszybciej. Możesz pisać z gabinetu, nie obrazimy się :D

reklama
Szczypiorkowa-nie spodziewalabym siw po Tobie niczego innego z tym bojkotem walentynek i dnia kobiet [emoji23],
A mloda moze wirek teraz dosc czesto sie zdarza :/

Ja tylko czekam czy maz u mnie bedzie pamietal hah ale pewnie nie bo u nas dzien matki jest w niedziele to pewnie na tym skupiony :D

Leeleeth- jest ok tamten seks poszedl w zapomnienie ;)!hehe O ph sie nie martw! A uzyłaś rephresh w tym cyklu kiedykolwiek? , rob koniecznie testy co 4 h dalej, i porownaj w słupku jak tam progres idzie, a zawsze mierzysz temp o tej samej porze? W razie masz zarwana noc to zawsze i tak zmierz i zaznacz temp tylko napisz ze zaburzona itp. :) kciuki trzymam super wyglada !

Gosica-ja mam zawsze spadek i wtedy wzrost takze przy jutrzejszym pomiarze juz temp powinna isc w gore co znaczy ze jajeczko wyszlo i masz super cut off 2,5-3 dni perfekt! Wlasnie siedziałam na poscie gdzie laski wpisywaly ze maja corke po 2 -3 synach i wiekszosc z nich corka z 3 dni cut off ! Nie martw sie jest okej!! Kciuki ! :)

Kruszynka-powodzenia u lekarza!

No ja moze na tym tescie cos widze moim albo mi sie wydaje za 2 dni zatestuje znowu i sie wyjasnic powinno temp byla na dole teraz znow leciutko do gory sobie leci , chyba nie myslalabym o ciazy gdyby nie ten dziwny bol piersi ..naprawde, taki irytujacy .. ugh nie wiem.męcze sie z ta niewiedza a ja taka wcibska juz bym chciała wiedziec na czym stoje :D [emoji23]

Na tym jakby mi switała mega cienias kreseczka ale nie wiem.moze to tylko moja wyobraznia
bb296f943cf5ded0c54c11d3dd10eaf6.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry